Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IcE TeE

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

IcE TeE

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Amugy megy a szerveren a dolog 😊

1-2 apró bug van, de semmi komoly.
Spészgószt
lol nekem a sound könyvtár 735 mega annyi sok szar van, fõleg a sok buzi német...de van magyar is rengeteg!
hova lehet feltölteni mp3-at, kérjétek bármelyiket szerintem megvan 😄 még a jó kis 1.5 ös idõkbõl elmentettem alegjobbakat 😄 nagyon sokáig a "ctvin" is a "beszartak a csicskák" volt csak manapság már nem engedik a szerverek (jobbak) a saját hangokat se...legalábbis waron 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Tafaya
Az mindenképpen kell 😊

A kerek perec az van 😄

De ilyen kérésekre csak akkor tudok érdemben reagálni, ha linket adtok az mp3 letöltéséhez. (sry de en mar epp eleget keresgeltem)
Van annyi jó, mint égen a csillag...<#vigyor>

DMR
Lehetne egy "Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!" is <#ravasz1>

\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"

Anyád a kerek pereccel határozottan egyet értek!Anno a mi szerverünkön is nagy kedvenc volt! 😄

Spészgószt
Én az "itt vér fog folyni...de nem az én vérem" hangot kérném ha esteleg nincs benne az alapokban 😊 bár ez elég alap 😄 meg egy "anyád a kerek perec" se árt 😊))))

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

5w0rdf15h
nincs, túl hosszú

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ugye van benne nefürgyéle! hang 😄

Egykét hétnyi hang gyûjtögetés után, ma este (de lehet hogy csak holnap) a szerver kibõvül fun hangokkal 😊 Ezek kicsit a hangulaton hivatottak lendíteni, szal poénos hangokról van szó, amelyeket say-bõl, a hozzájuk tartozó paranccsal lehet meghívni majd.

Nagyon betojni az ellenzõknek sem kell, ugyanis teljesen kikapcsolhatóak lesznek. Vagy úgy, hogy letiltod a letöltésüket, vagy úgy hogy kinullázod a fileokat (pure nem nézi), vagy a mezei úton, vagyis egyéni konfigurációval.
Egyénileg állíthatjátok, hogy ki-be legyen-e kapcsolva, és bizonyos hangfilter beállításokat is a /hangkonfig parancs segítségével.

Lesz egy adag hang amibõl válogatni lehet, de ezek mind apróbb fájlméretek, szal gyorsan letölti a szerver õket (össz 3MB, kb 40 file). A hangok listáját aztán a /hanglista parancs segítségével érhetitek el. Bizonyos hangok csak random, illetve admin lejátszásra lesznek, de a 99% bárki által meghívható.

Természetesen a lejátszásuk korlátozott. 2 percenként maximum 1 hang mehet (az átlagos hanghossz 10-15mp).
Ugyanazt a hangot 20 percen belül nem lehet újra lehívni. Illetve 1 körben 1 user csak 1 hangot nyomhat be. A 2 perces limiten kívül minden állítható is lesz userconfigból (lásd fentebb) saját magadnak, ahogy te akarod.

Ahogy mindig, a konfiguráció, és egyáltalán a dolog jövõje a fogadtatáson múlik majd, biztosan nem végleges. Újabb hangokat is lehet majd javasolni, max nem rakjuk be 😄
Scottt
Miért nem mûködik a faq?:@

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

választható lesz a games listában
Lacccca
Hol leeht jelentkezni béta tesztre? Ha lessz még?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Szega87
a toldozgatás nyilván a béta alatti bug reportok révén van! béta után 2 dolgot léphetnek. Kiadják dod source javitás után a fullos 10es engine-t vagy kinyomatják a cs:source betat

Ez nem azt jelenti, hogy jön a végleges... max a béta ezen fázisa lezárult.
Dedicated server fronton pl még ma is updateltek a beta engineon.
Szega87
vajon mennyi idõ mig feldolgozzák az adatokat, bugreportokat és kiadják a counter strike beta-t? :d

Tényleg, olyanról nem értesült valaki hogy esetleg 1.6 ban is lesz majd achievments és player statisztika?

Szega87

Spészgószt
Elnézegetve ezt a videót...én a L4D-t jobban várom valahogy <#violent><#gonosz2>

Ezt egyelõre senki sem tudhatja.
Ami biztos, hogy a DOD:S-hez már kitolták az új enginet beta formában. Valszeg ez a nagy teszt, mielõtt a CS:S-hez nyúlnának. De hogy abból mi lesz... hetek, talán még hónapok kérdése.
Nivea
azt olvastam valahol h a css uj source motorra kerül és teli lesz achievements-ekel. igaz ez?

Lacccca
Töröld azt a filet.

Bocs nem tudna valaki segíteni??? Sok szerverre nem tudok bemenni, és utána hibaüzenetnek ezt írja scripts/game_sounds_manifest.txt Elõre is kössz!!!
Tafaya
CS2-t ígérik már 5 éve, ez lesz az új TF2 😊

Narxis
Elõre is kösz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hamarosan lesz CSS beta is, a szerverkeresõbe már bent van a filtereknél...
De most lol mi a szar van?
Másfél giga pluszba, amikor fent van minden Source 2007 engines játék?
Vagy majd ha nem beta lesz akkor a meglévõ content fájlok updatelõdnek az új cuccokkal, és nem lesz annyi plusz adat?
Szega87
2-3 tesztszerver van csak

Lacccca
Ja tiszta szívás.
Habár leeht hogy többet akarnak rajta dolgozni, hogy hiba mentesebb legyen.
Mert hát mégis csak az egyik legnagyobb húzónév az online játék piacukon.

MOndjuk ai biztos nem lessz benne az a dx10.1 támogatás, pedig de jó lenne teljesítmény csökkenés nélkül bekapcsolni az AA-t.

Túl szigorú?
Tehát vegyem feljebb, hogy te nyugodtan lagolhass, mert a nodot feltétlen játék közben kell frissitsed? 😊 Hát hogyne...
Bazze DoD:s-t kitolták OB enginera... linuxon már elérhetõ az új beta dedicated. CS meg sehol persze.
Lacccca
Letöltödd a Hammer nevezetû szerkesztõ progit madj csinalsz egy pályát és feltöltöd egy megosztó oldalra.

Narxis
Nem tom.

na de most tényleg hogyankell csinálni pályát netre
Narxis
Nem mondtam, hogy bárki is hülyeséget írt hanem, hogy változtass a stílusodon vagy ignoráld amit írtam. Jobb volt a régi megoldás magas ping esetén. 110 felett kidobott egy idõ után.Túl szigorú.Pont. Persze nem kötelezõ ezen a serveren játszani, nem kötelezõ reagálnod.

Bad boyson voltam tegnap és hál isten nem dobott ki,mind 1 sajna nincs választásom ezzel kell "élnem" 😄

"kapok 8 figyelmeztetést me felugrott 1 másodpercre 62-re"

Szerintem olvasd el ujra mit irtál, aztán értékeld át ki irt hülyeséget.
pályát eszel és utána rákakilsz a modemedre. úgy menni szokott. <#banplz> (sry reggel van és nem aludtam)
nem tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan lehet netre csinálni pályát!
Narxis
Telefonáltam, de még annyit szerettem volna írni, hogy ettõl függetlenül jó a server, csak nem kellene minden kritikát elutasítani elvbõl, nem kell vele egyetérteni, ok. Azt hiszem teljesen normálisan fogalmaztam meg, hogy jobban tetszett a régebbi pinges állapot, ha jól emlékszem akkor 80 vagy 110 volt a korlát. Netem, gépem ugyanaz és ez az elsõ, hogy itt panaszkodtam. Megemlítettem, szerinted hülyeséget írtam, nem baj, de ne reagáld le úgy mintha édesanyádra tettem volna megjegyzést. Admintól se kaptam sose figyelmeztetést a serveren, egyszerûen néha nagyon-nagyon rövid idõre bejön ez az állapot, van, hogy egy mapon többször is, de semmi elõnyöm nem volt belõle, nem lett a 8/10-es statomból 25/10.

Narxis
Tudom, de mondtam, hogy régen nem volt és most meg van, egy map végére 25 figyelmeztetést is kapok, majd köv. mapra nullázódik. Mucikázd a fiúdat vagy ha van a csajodat. Velem nem leszel lekezelõ mint a többiekkel itt.

Mucika, ha 8-at kapsz, akkor 8 másodperc a nod frissitésed 😄 egyszerû logika...
Amúgy 60. 120-as ping felett már jóval kevesebbet tûr.
Én pl 2 hetente - havonta frissitem a nodot... igy se fog semmit soha, majdnem kezdtem feleslegesnek is érezni.
Narxis
Nem 1 másodpercenként kapok 8-at, hanem egy nod frissítés alatt kapok 8-at ami negyed perc se lehet. De csinálok screenshotot legközelebb. Ez az új plugin(?) óta van így. Kikapcsolom majd ha ban vagy kick lesz belõle, addig nem mert elfelejtem visszakapcsolni. Az a szerencse, hogy ha jól láttam 30 figyelmeztetés lehet.

Melléduma... 1 másodpercenként 1x csekkolja a pinged, szal 1 másodpercért nem kaphatsz 8 figyelmeztetést.
Inkább kapcsold ki hogy a nod játék közben frissitsen, te meg ott lagolsz mindenki elõtt.
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan csináljam meg, hogy saját géprõl vegye a source-tv demot.elõre is thx.
Narxis
Szerintem a server nagyon hamar kidobja, nekem ha nem töltök semmit akkor 15-20 között van, frissít a Nod és kapok 8 figyelmeztetést me felugrott 1 másodpercre 62-re.<#szomoru1>

GaBenc
Azért az 50-80 pingel ne kisérletez az SG serveren. Szerintem nem akarsz szenvedni. Tudod vagy a server dob ki vagy valamelyik admin (mondjuk én).<#awink>
Egyébként a dohányzás káros az egészségre.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?