Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
<#wow2><#wow2><#wow2> Na olyat még sosenemláttam <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5> mondom számomra a vásárló menüben lévõ dolgok is okoztak a muldkor meglepetést...de csak azért mert direkt megnéztem <#hehe> Fast weapon switch alap szerintem...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Így állitsd be és sztm mûködni fog.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tafaya
a fast weapon switch az annyit csinál, hogy pl. az 1-es gomb megnyomására automatikusan a main weapont veszi elõ, nem hozza fel a választási lehetõséget a bal felsõ sarokban.

Spészgószt
<#nemtudom> a source görgõvel automatikusan váltja a fegyókat nem???
vagy az key. advanced menüben a fast weapon switch az lenne...?
amúgymeg tekerni kell és akkor váltja, amúgy nem....<#buck><#pias>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Mit irjak be h görgõvel automatikusan váltsa a fegyokat??

Spészgószt
használok számokat...a nuerikuson <#buck> de max az 1 - primary wepont granyót (a helyzettõl függõt) futás közben bepászítom last used-ba a pistoly meg 5ös egér így meg is van minden 😊 hameg nem HE-kell hanem Fls akkor lastusd és egyet fel vagy le a görgõvel és hopp ott is van 😊 de mindíg akad pár másodperc elrendezni az armoryt 😊, monjuk a te rushmentalitásod ezt nem nagyon teszi lehetõvé <#gonosz1> így megértem problémád <#awink>

igen, egyenlõk az esélyek ha mindkét ember épp akkor akar fegyót váltani... pl mindkettõnek pont akkor fogy ki.
fegyver oda-vissza váltással meg elég nehezen válogatok a gránáttípusok között.
na mindegy, felesleges magyaráznom, te nem használod a szám gombokat.
aki használja, tudja milyen idegesítõ amikor feljön egy szavazás tûzharc közben, váltanál gránátra de hiába...

Kössz, mostmár mûködik.
Lacccca
Jobb szolgáltatóknál tudtok bérleni Németországi servert igaz drágább de ott mind 2 csapatnak bõven az elfogadható érték alatt lesznek a pingek.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

És evvel mi nem tudnánk tenni valami??
És köszi

GaBenc
HBD.
De ne köszönd, idõvel meg unod. 😄

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

HBD!
Köszönöm <#wink>

Nagyon egyszerû a dolog. A külföldi, meg a belföldi vonal az más. Sokkal olcsóbb egy belföldi 100-as(magánszemélynek(vagy kis cégnek) is odadobják már olyan 60k körül), mint egy külföldi. Valószínûleg a hosting cégnek, akinél van a szerver jó belföldi vonala van(általában rá vannak nyomva közvetlenül a BIX-re), de külföldre valami elég gyenge lehet. Meg ugye a távolság, egy jó nettel is itthonról legalább 40-50ms egy külföldi szerver pingje, kintrõl ugyanez a helyzet, erre jön még rá az a 150 a rosszabb volal miatt valószínûleg. Sõt, a CSS szeret jobb pinget mutatni, a valós pingek belföldön sem nagyon jobbak 20-30ms-nél.
Sziasztok.
Van nekünk egy 12slotos war szerónk ami 100tr-es.
Ha feljönnek külföldiek, nekik mindig kb 200-as latency-jük van.
Ez miért van??

Lompi73
Bolgog szülinapot!

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
elég low fps volt nekem azon a mappon

Annyira nem nagy szám. Csak kültér van, meg egy alagút, szal lényegében sniper map. Igazából semmi komoly baj nem volt vele, bár egyesek gyengébb gépén elég kevés fps-t tolt.
Összeségében már nem ütötte meg a szerveren lévõ mapok szinvonalát, szóval lekerült.
DMR
A HQ-n néztem a képeket, és találtam egy de_winterwonderland nevû pályát.
Elsõ ránézésre jónak tûnik, de kiváncsi lennék azok véleményére akik játszottak is rajta.

\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"

Köszike ! <#wink>

OrioN the S
HBD! Walkingdynosaurmegahanynickedvanmeg! Hajad erjen bokaig 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

egyetlen egy jó hang van 'walking' 😄DD

Lacccca
Ezzel a server kereséssel én is igy vagyok, befilterezem azt csá.
Anno amikor megvettem eredetibe és felmásztam mint kezdõ akkor is igy találtam rá az SG-re ahol utana rendszeres tag voltam, azt mostanság a sajátunk meg néha néha SG is, meg War, szal igazából csak a favoritest menüt használom.

Habár most GRID-el játszok és nem igazán CS-zek XD

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Szega87
nálam detto ez van, csak én meg a "not password protectedet" is bepipálom és kiszüri akkor a warszervereket

Elég csak a game-montitor.com-ra ránézni, mondjuk néhány napig esténként. Ott van kerek perec a helyzet.
<50, server is not empty, vac
ennyit a filernél😄
5w0rdf15h
ez a divat mostanában 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Igazából az a probléma, hogy ország szerint nem csoportosít a szerverkeresõ, így sokan mindenféle random külföldi szerverre mennek fel.

Pl ott van egy barátom, igaz 1.6-al játszik, de azért ott is vannak magyar szerverek, de egyébként mindig valami német cheaterekkel teli szaron nyomja, mert ott van épp dust2, vagy annak van tûrhetõ pingje a wlanos, 512-es netével. És ugye nem csak régi játékosok vannak, akik fejbõl tudják minden magyar szerver IP-jét, hanem kezdõk is, akik akár egy éve játszanak, de még mindig a szerverkeresõbõl válogatnak.
Úgy örülök neki, hogy ma már K. Józsika a faluvégirül is indíthat pub servert.
Olyan kurvajó nekünk ez unijjós szabaccság, hogy van 100 css szerver egy ilyen picsányi országnak, amibõl alavvetõen 80-on senki sincs, 3 tele van, a maradék 17-en meg flangálnak 1-10-en.
Ez persze csak azon szerverek számára szomorú, amik mögött tényleg van munka. A hosting cégeknek végülis az üres után is megy a lé.
Spészgószt
<#wow1>
nekem tök mind1 én last used mániákus vagyok, nameg ott figyel az egér 5 gombon a pisztoly is <#gun> <#eplus2>

Csak zárójelben jegyezném meg, hogy az egérgörgõ is ugyanúgy a menüt fogja kezelni a fegyverváltás helyett.
Spészgószt
de jelen esteben ha 1 v 1 marad akkor mindkét embernél jelentkezik " a probléma" így egyenlõk az esélyek senki nem kerül hátrányba! amúgymeg last used, illetve egér görgõ! esetleg egyéb bindelt fegyver elõkapás <#hehe>
na mind1 szerintem egy próbát megér...

DMR
Én nem használok számokat.

a felugró szavazóscuccokkal az a baj tûzharc közben hogy nem lehet miattuk számokkal fegyvert váltani.

DMR
Roger! 😊

Spészgószt
Wáháhá Respect!
DMR:
Pont azt mondom hogy itt a fun dolog miatt inkább poénosra veszik az emberek mint személyeskedõre, így a "durvább" beszólás sem számít durvának csak nagyobb hülyeségnek... 😊
Borg:
Te vagy a nagy config mester 😊 a HLSS (half life sound selector GYK) mûködik source alatt??? egyszer próbáltam de felhagytam vele, de lehet akkor pont a "1. no VBR.. a sourcengine nem támogatja, csakis fixed bitrate jöhet (épp ezen szopok én is, egy csomót át kell konvertálnom)" miatt nem mûködik. én még 1.5 1.6 ban használtam <#hehe> csak most nem akarok felesleges idõt pazarolni rá ha amúgysem mûködik!

armageddon666
12 éves ne játszon.... vagy legyen kocka az apja is ^^

@

DMR
A késes dolog szerintem jó pofa.

"minél durvább a káromkodás annál nagyobb a nyugodtság utána"
Szerintem akinél ez így mûködik, az már egy fokozott idegállapotban van, és egy komikus/abszurd jól eltalált poén talán többet segíthet.

Viszont durvább beszólások miatt lehet apuci jobban letiltaná a 12-éves fiát! <#idiota> <#eplus2>

Spészgószt
figy eddig amin játszottam úgy volt hogy simán ment minden tovább csak a kis "akarsz e késelni" menü ogrott fel félig átlátszósba , de ha éppen nagy tûzharc volt úgyse foglalkoztál vele, hameg éppen kempel a uccsó és lelövik az uccsó elõttit akkor van ideje elolvasni a keresgélés közben hogy mit is akar!

Azért van egykét olyan hang, ami eredeti környezetében igencsak személyeskedõs, és durva sértés 😊 Szal ha azt benyomja valaki, akkor kerek perec hogy õ is úgy gondolja. Na ilyeneket igyekeztem elkerülni azért.

Egy azbeszt is elég kielégítõ tud lenni, mégsem sértõ a másikra nézve, mert nem olyan a hangneme 😊

Az 1vs1 kés opciót illetõen: Amikor 1-1 ember marad, akkor automatikusan feldobná a menüt, hogy kés?. Csakhogy ezt akkor is megtenné, hogy heves tûzharcban marad 1-1 ember, akik szemtõl szembe vannak éppen, és ilyenkor csak zavaró lenne. Ezt a dolgot nem lehet "jól" automatizálni. Ha 1vs1 van, úgy hogy keresnetek kell egymást, akkor be kell irni chatbe, és lerendezni egymás között.
Spészgószt
Ajj hát ezek úgyis csak "fun" dolgok nem veszi senki õket komolyan...de viszont aki "kimondja" vagy lejátsza õket annak valamelyest megnyúgvást jelent....<#hehe> szóval minél durvább a káromkodás annál nagyobb a nyugodság utána....<#buck>
visszatérve a fun fejlesztéshez...egy 1 v 1 "késelés felajánlás" opció is tök zsír, sok külföldi szerveren találkoztam már vele.

Vannak olyasmik is 😊 Olyan nagyon durvákat nem akartam, pedig lenne... inkább lájtos káromkodások.
Spészgószt
Ha már fun, akkor olyat csinálj, hogy 1 v 1 nél lejátsza azt a westernes fütyülõst <#vigyor2> ....automatikusan! De a One & Only se rossz poén 😊))) (szeretem hallani<#eplus2> ) na lassan kezd tényleg FUN server kialakulni! <#worship>

2014-ben, hacsak nem kerül ki megint a HL3 forráskódja, mert akkor +1-2 év.

Ha az S2007 update-re gondoltál, az remélhetõleg még ebben az évben, de max 2 éven belül.
Tafaya
Egy Zso féle ízes körmondat is bekerülhetne a hangok közé 😊

gergobaby
Oks, köszi 😊 Ezekszerint még 1 jóidejig Source-zni fogok... Tervek szerint mikor jön az uj CS?

Toshiba L300-2C5

Na, összes hang fixed, illetve a lista is bõvítve lett.
semmi ilyesmi😄
ha beta lesz valamelyik játékból, vagy a kliensbõl akkor my games nél kiíírja, vagy a settings elsõ oldalon lesz elérhetõ
gergobaby
Sziasztok ! Olvasom itt hogy vmi uj engine-k vannak... Ezeket leszedhetem az eredeti CS:source acc.-ommal, esetleg fizetni kell érte, vagy teljesen független az accomtol ( ingyenes ) ? Köszi elõre is a válaszokat! ( Én is kipróbálnám )

Toshiba L300-2C5

Szép gyûjtés, de fektessünk le néhány szabályt 😊

1. no VBR.. a sourcengine nem támogatja, csakis fixed bitrate jöhet (épp ezen szopok én is, egy csomót át kell konvertálnom)
2. max 128kbit (halál felesleges ingame több, de még a 64 is bõven sok bizonyos dolgokhoz)
3. A hang max hossza 20mp legyen, de inkább kevesebb. Igyekezni kell a lényeget beletömni, rendes kezdettel és véggel.
4. mp3 és sima wav is jöhet, feltéve hogy nem nagy a méretük (leginkább 100kb alatt)