Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy szerinted egyáltalán ez a baj?
emporio-féle tört béta - felteszem ahogy le van irva - el is jutok egy "töltõképernyõ"ig, de utána ezt a hibaüzit adja: Could not load library client
Tudja valaki mit csesztem el? Vagy azt hogy mit csináljak hogy menejen?
bandee irta hogy ez kell hozzá nem idézem mert hosszú lenne
de nekem nagyon kell hogy lássam ezt a bétát....
lécci-lécci-lécci mondja meg vki plzplzplz

(Roma totalwar -ért)– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy szerintem azt még bõven azelõtt olvastam, valami 3 oldalas valveinterjúban. De már nem vagyok benne biztos.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valaki plz mondja meg honnan tudom letölteni ezt a fájlt: cssource_v2dllsplayable_emporio.rar. Csak ne legyen fizetõs oldal vagy bittorrent. Ha más nem akkor privátba vagy e-mailbe ([email protected]) küldjétek a linket PLZ!
A bétában nem lesz új pálya egyébként.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Akit érdekel bõvebben a dolog, az tekincse meg ezt a cikket! " - VST

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Csak akkor lép ki, amikor már betöltené...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megpróbálom újra, kicsit másként...
Most neztem ha sajaton jatszok,
akkor is megpusztul.
Lehet, gond van a gepemmel? Bar a Doom3 fut rendesen
Ez ilyen instabil verzio?
Folyton kilep a desktopra.
Ha kulfoldihez csatlakozok, ha magyarhoz.
Viszont az axelero -s szerver -en futkostam egy kicsit,
de amint leraknam a bombat, kilepett a deskre.
A ASE-s 1-etlen magyaron meg vasarlaskor lep ki.
find serverre rakattintok, nem jon be semmi, mintha lathatatlan lenne az ablak. a 80ks patch elott meg kivagott a desktopra.
ok akkor create server, bemegyek, tokjo elindul, srehen ugranek, kilep a desktopra.