Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ezt adja
MadWolf#11626
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
valaki? valami ötlet? miez? milesz? nem megy a crack, meg kell vennem? mi lesz most? Miért szarozik álandóan? Sosem lesz egy rendes verzió?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
feltettem wint ujbol aztán steam 1.6-ot inditottam és olyan a gaméba futok, megáll a kép 4-5 másodpercet atzán továbbmegy szal lag de mitõl...és ott látszik ahol elöhivom netgraphot és ott felugrik akkor az ms 400-500-ra és továbbmegy a kép, pedig régi winnel tökéletes volt valaki helpeljen pls (ati videokártyám van catalyst 4.7 van fent)
help pls!
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
CSHU FUN - Mirage Szorsz | by nihil|33ms|152.66.224.115:27017
CS:Source #2 | Powered by OBInet.hu|37ms|195.228.156.146:27016
CS:Source for Rent | Powered by OBInet.hu|40ms|195.228.156.146:27017
CS:Source | Powered by OBINet.hu|32ms|195.228.156.146:27015
Warriors CS:S Server jelszo:cshu|9999ms|80.64.65.21:27015
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
steam accout, proper felinstall+emporio onlineplay patch, es helyesen kitolteni a .cfg-t (ebben a patchben van egy rendes .cfg is, ami a properbol kimaradt)
A lila feluletek gond 640*480-ben elojott, 800*600-ban nem.
Tudtok servert, ahol jatszanak is?
koszi
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Jah, és megtudnátok mondani, hogy milyen konzol parancsok vannak?
Ha valami Steam-ról pampog és nem lép be egy szerverre az azt jelenti, hogy az nem tört?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Amúgy a botok skilljeit lehet valahogy emellni? Van egy parancs, de oda bármit írok, az lesz az "érték". Tehát ha beírom, hogy bot_skill "köcsög" akkor lekérdezésnél ugyan ezt kiírja 😊
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Lila volt a padló!😄DD
Majd vízhûtéssel nyomulok, addig csak kóstolgatom!😊
Na jó 8, azaz jó gémelést!
PSN ID.: Beegabor
bazeg szabályosan puposak az emberek najo tevék az biztos...
amugy meglehet szokni talán de ah mind1 nagyon szokatlan még
Ennyi! Csodálkoztam volna ha egy normális release-t adtak volna ki! Ez sosem fog menni nekünk normálisan csak ha megvesszük! BETA-nál is mindig volt valami gáz. Egy napig ment aztán beszart.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Mi a baja már megint bazz?😞

Forza.
Na go in gém!😊
Pá!
te 1.3-asat linkelted
. "Counter-Strike Source ONLINEPLAY-EMPORiO" (online-krekk-959,825 byte, nem az 1.3 megás!!! ) letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülírva)