Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
belinkeled nekem azt a 900kb cuccot?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

CoolStuff
Már megvan!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

raziel.
hát eddig csak angolul láttam leirni de akkor sry hogy megkérdeztem ...

CoolStuff
A 900Kb-os online cuccot honnan szedted?
Linket plz!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

raziel.
nemnagyon tudok angolul azért kérdezem😞(((
de akkor majd beiratkozok tanfolymra hátha elöbb megtudom ott

arty
aki ezekután 30 hozzászoláson belül visszakérdez, hogy hogyan kell online jáccani, azt elküldöm a picsába... utána meg max bannolnak 😄

Forza.

Duddits
Olvasd el az NFO-ját!

arty
Na, kiderült nekem miért nem ment! Amit elõzõ oldalakon tomper belinkelt online krekk, az rossz, 1.3 mb az arhiv! Most leszedtem egy 900kbyte méretüt, ezzel megy!

Tehát Matrix How To 1.1:

1. "Counter-Strike Source FINAL READ NFO-EMPORiO" letölt, kitömörít pl. c:\css\ alkönyvtárba

2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba

3. "Counter-Strike Source ONLINEPLAY-EMPORiO" (online-krekk-959,825 byte, nem az 1.3 megás!!! ) letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülírva)

4. Steam-et a www.steampowered.com rol leszedni (600kbyte), installálni, updateli magát, készitünk egy accountot magunknak, majd VÉGLEG KILÉPÜNK BELÕLE, BEZÁRJUK !

4. c:\css\steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév (elõzõekben kreált vagy már meglevõ) és jelszó és a játék helye, c:\css\)

egy példafile:

SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="c:\css" !!!a végén nincs backslash, azaz nem "c:\css\"!!!
#
SteamAppUser=sg_juzer
SteamUserPassphrase="cezium66"

5. HL2 shortcut létrehozása, melynek tulajdonságait a következõkre állitjuk: "c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike". Készithetünk notepaddal is egy hl2_css.bat filét is a c:\css könyvtárba hozzuk létre, ennek tartalma:
hl2.exe -steam -console -game cstrike

6. Nem kell letörölni semmit, a shortcuttal vagy .bat fájlal indithato is a CS Source! Elég lassan indul el, elõször elinditja a steam enginet, majd a játékot, utána fekete képernyö... ezután gyors magyar szerver keresése, csatlakozás. Na, ez is iszonyat sokáig tart, akár percekig !

Köszönet mindazoknak, akik segitették, hogy játszhassak/sunk!

Forza.

CoolStuff
jah!😞

Duddits
Hát az kár. Akkor delet?

raziel.
ja ott vagyok hogy kicsomagoltam😊 valaki segitsen akkor pls

CalebJoe
Ha volt info fileja akkor ott le van írva minden.
raziel.
Sziasztok.

leszedtem wandoorol a source finált...na és

valaki mondja el részeletesen pls hogy hogy kell elinditani meg hogy hogy találok szervereket vele..meglehet hogy leirtátok már de pls valaki irja le érthetõen...
elöre is köszi

kiraly hogy a tort gamek mennek a hivatalos servereken kibaszott sok csitter lesz.. mar vanis.. ennyit errol.. amugy mint mar 1x irtam telleg kibaszott ram igenyes de nekem csak szurokkel.. nemtom mi koze van a szuroknek a ramhoz 😄

CalebJoe
Ez a proper féle verzió hibátlanul megy neten és bot is van benne valami "botadd" paranccsal.
CoolStuff
Az volt a gáz, hogy szar tûzfal tiltogatta!
Na jó 8 all!

CoolStuff
megvan nekem is!😉

CoolStuff
jaja😊

dikki*yysw
Nekem is volt két perc mire eldöntöttem egy bizonytalan ponton hogy mit is csináljak, de amúgy ment minden elsõre.
Annyira érdekes vazz.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Hú basszus, nem semmi emberek járnak ide.

CoolStuff
Kevés a ram!😊

CoolStuff
Steam nélkül Steam Service not runningot ír és nem megy!😞

Duddits
Én még addig se jutottam hogy elinduljon. Azt írja hogy a memori less than balh blah. Azt hiszem. 128 mb.

CoolStuff
Hali!
Letöltöttem a CSS-t, megcsináltam mindent, de amikor behozza azt a Steam-os izét, a play gémnél kér egy cd-key-t...
Próbálkoztam már mindennel, amit itt leírtak, de nem megy!
Szal ott mit is kell pontosan csinálni?
Valami backupot kell készíteni egy fájlról, de nem vágom... mi a fasz van pontosan?😄

Ja, hali MaTriX!😊)

Davidus
konzolba fps_max xxx

V9ykn8_TZL0

M@TriX
a max fps-t hol lehet beállítani?
mert 100 feletti fpsem van de néhol berángat valamiért...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én írtam és nem kell 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Seth
ez mekkora kamu..

PSN ID.: Beegabor

Duddits
EMPORIO vs. LuZiFeR :

EMPORIO : Game will be Crash by adding Some Bots !
LuZiFeR : Bots Works Fine on all Maps !

EMPORIO : You can only play on Cracked Server !
LuZiFeR : Play on any Server !

EMPORIO : Game crash when using the Online Fix..
LuZiFeR : Game will be work Online verry Goooood

EMPORIO : Dedicated Server Crash / Get Error
LuZiFeR : No Probs with Server ;-)

EMPORIO : Crapy Rar Files... Only packed Version
LuZiFeR : Full CD incl. Setup ! BIN + CUE File !

EMPORIO : Forgotten Textures
LuZiFeR : All Textures Include !

Hope the Crap Version will be NUKED ! Here is The

A Külömbség

Davidus
nincs

V9ykn8_TZL0

Megy éljen!

Van állandó tört szerver?

Akkor én is kérdezek:
ebben az faq.ban

1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi idõre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésrõl lépésre kövesd ezt az útmutatót.

azt írják, hogy nem kell steam az emporiohoz "max annyi idõre még csinálsz egy acc-ot."
Na akkor most kell vagy nem?

Az aztat jelenti, hogy a parancsikonra nyomsz 1 jobbklikket, ott props./tul. Ekkor felugrik 1 ablak ahol a cél mezõben le van írva annak a filenak az elérési útvonala amire vonatkorzik a parancsikon. Na a file neve mögé kell a beírni a cuccokat.

2580!

UP!

Haxol? Az mit jelent?

5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike

Ezt nem értem.Hogy mit?

Duddits
Bocsi.
Steam.dll-lel?

Duddits
Mit csináljak a Steem.dll ?

es ha nem???
ottvan a cssonline crack amivel nem tort szerverre is fel tudsz menni..
és az mit jelent?

Fight Club

dikki*yysw
Abban hogy nukeolták.

miben másabb az az újabb verzió?

Fight Club

toMpEr
READ_NFO

Duddits
Hello emberek!

Leszedtem ezt a Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO] verziót és a szokványosnál eltérõen nem .bin meg .cue volt. Nost hát kicsomiztam mindent és innét hogyan tovább?

Skiper
nem tudom, de magyarok. nekem eredeti css-m van.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Kandurex
Oké, tehát, vélemény: Szép, ugyanaz, mint az 1.6, de. Néha lagos, nagy gépigény, képfrissítési hibák, rengeteget tölt, mindenki haxol 😄.

Hivatalos szerveren játszottam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ezek törtek?

toMpEr
most mar nforce-on is nukoltak a LuZiFeR-es verziot

Blekk Síp
Kösziköszikösziköszi! :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Skiper
Berelheto CS:Source | Powered by OBInet.hu|45ms|195.228.156.146:27018
CSHU FUN - Mirage Szorsz | by nihil|33ms|152.66.224.115:27017
CS:Source #2 | Powered by OBInet.hu|37ms|195.228.156.146:27016
CS:Source for Rent | Powered by OBInet.hu|40ms|195.228.156.146:27017
CS:Source | Powered by OBINet.hu|32ms|195.228.156.146:27015
CS:Source|40ms|217.113.53.34:27020
Warriors CS:S Server jelszo:cshu|9999ms|80.64.65.21:27015

gyuri http://gyur6.uw.hu