Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Linket plz!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
de akkor majd beiratkozok tanfolymra hátha elöbb megtudom ott
Forza.
Tehát Matrix How To 1.1:
1. "Counter-Strike Source FINAL READ NFO-EMPORiO" letölt, kitömörít pl. c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. "Counter-Strike Source ONLINEPLAY-EMPORiO" (online-krekk-959,825 byte, nem az 1.3 megás!!! ) letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülírva)
4. Steam-et a www.steampowered.com rol leszedni (600kbyte), installálni, updateli magát, készitünk egy accountot magunknak, majd VÉGLEG KILÉPÜNK BELÕLE, BEZÁRJUK !
4. c:\css\steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév (elõzõekben kreált vagy már meglevõ) és jelszó és a játék helye, c:\css\)
egy példafile:
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="c:\css" !!!a végén nincs backslash, azaz nem "c:\css\"!!!
#
SteamAppUser=sg_juzer
SteamUserPassphrase="cezium66"
5. HL2 shortcut létrehozása, melynek tulajdonságait a következõkre állitjuk: "c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike". Készithetünk notepaddal is egy hl2_css.bat filét is a c:\css könyvtárba hozzuk létre, ennek tartalma:
hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. Nem kell letörölni semmit, a shortcuttal vagy .bat fájlal indithato is a CS Source! Elég lassan indul el, elõször elinditja a steam enginet, majd a játékot, utána fekete képernyö... ezután gyors magyar szerver keresése, csatlakozás. Na, ez is iszonyat sokáig tart, akár percekig !
Köszönet mindazoknak, akik segitették, hogy játszhassak/sunk!
Forza.
leszedtem wandoorol a source finált...na és
valaki mondja el részeletesen pls hogy hogy kell elinditani meg hogy hogy találok szervereket vele..meglehet hogy leirtátok már de pls valaki irja le érthetõen...
elöre is köszi
Na jó 8 all!
Annyira érdekes vazz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Letöltöttem a CSS-t, megcsináltam mindent, de amikor behozza azt a Steam-os izét, a play gémnél kér egy cd-key-t...
Próbálkoztam már mindennel, amit itt leírtak, de nem megy!
Szal ott mit is kell pontosan csinálni?
Valami backupot kell készíteni egy fájlról, de nem vágom... mi a fasz van pontosan?😄
Ja, hali MaTriX!😊)
mert 100 feletti fpsem van de néhol berángat valamiért...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
EMPORIO : Game will be Crash by adding Some Bots !
LuZiFeR : Bots Works Fine on all Maps !
EMPORIO : You can only play on Cracked Server !
LuZiFeR : Play on any Server !
EMPORIO : Game crash when using the Online Fix..
LuZiFeR : Game will be work Online verry Goooood
EMPORIO : Dedicated Server Crash / Get Error
LuZiFeR : No Probs with Server ;-)
EMPORIO : Crapy Rar Files... Only packed Version
LuZiFeR : Full CD incl. Setup ! BIN + CUE File !
EMPORIO : Forgotten Textures
LuZiFeR : All Textures Include !
Hope the Crap Version will be NUKED ! Here is The
A Külömbség
Van állandó tört szerver?
ebben az faq.ban
1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi idõre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésrõl lépésre kövesd ezt az útmutatót.
azt írják, hogy nem kell steam az emporiohoz "max annyi idõre még csinálsz egy acc-ot."
Na akkor most kell vagy nem?
UP!
Ezt nem értem.Hogy mit?
ottvan a cssonline crack amivel nem tort szerverre is fel tudsz menni..
Fight Club
Fight Club
Leszedtem ezt a Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO] verziót és a szokványosnál eltérõen nem .bin meg .cue volt. Nost hát kicsomiztam mindent és innét hogyan tovább?
Hivatalos szerveren játszottam.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
CSHU FUN - Mirage Szorsz | by nihil|33ms|152.66.224.115:27017
CS:Source #2 | Powered by OBInet.hu|37ms|195.228.156.146:27016
CS:Source for Rent | Powered by OBInet.hu|40ms|195.228.156.146:27017
CS:Source | Powered by OBINet.hu|32ms|195.228.156.146:27015
Warriors CS:S Server jelszo:cshu|9999ms|80.64.65.21:27015
gyuri http://gyur6.uw.hu