Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozegrun
Amit elég szomorúnak találok. :-) Jó reggelet mindenkinek!
A tegnap estérõl szeretnék írni valamit ha megengeditek. (Ha nem akkor is :-))
Szerintem éredekes emberek, érdekes dolgokat csinálltak. Tegnap az új dust-on játszottunk, ahol map végére (csak a szemléltetés végett) 28-16-os statot csinálltam,s T-ként az elsõ helyen végeztem. Hmmm. Aki ismeri egy picit a játékomat (itt biztos van ilyen), az tudja, hogy ez tõlem igen csak meglepõ.Beismerem mentem awp-vel is, de ugyanúgy öltem (ct-tõl szerzettt) m4-vel is, sõt nem igazán szívlelt ak-val is. Egy szó mint száz, ment. Aztán jött a következõ map. Megjelent két-három, számomra tök új ember, és olyanokat csinálltak hogy hihetetlen. Tudom, vannak hullámvölgyek az ember játékában, de ezt nem tudom annak betudni. Olyan távolságról, hogy alig láttam, ak-val futtában úgy fejbelött, hogy..... Tudom, makk. Nai gen. De akkor amikor ezt már 15-ötjére süti el, én meg awp-vel keresztûl lövöm, s még csak nem is sebzõdik (tuti eltaláltam,mert egyhelyben állt, öt méterre jó ha volt, s ráadásúl gugoltam),akkor már kezd fölmerûlni, bennem a gyanú, hogy itt valami hibádzik. Sokát játtszom Sg/FTF-sekkel, s õk nem csinálnak ilyet. Szóval... Nem tudom ki hogy van ezzel, de ezzel is kellene csinálln valamit, mert ez szerintem nem állapot. Csak ennyit akartam egyelõre. <#wow1><#vigyor2>

Kezdőknek van szerencséjük!

neeem, lecsekkoltam. semmi módosító nincs bepipálva. amúgy töxûz a dolog, szóval elvileg nem is lehet. a 10bõl amúgy 9 üres.
a tegnapi frissítés miatt nem lehet?
na mind1, újrarakom az ase-t, aztán ha sikerül megmenteni az adataimat akkor úgyis win (meg minden) reinstall...8(

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Lehet hogy valami filtert beraktál. Pl olyat hogy csak azokat a szervereket mutassa, amelyeken játszanak. Mert pl a mienk most üres.
mé' van az, hogy újratelepítés után ase-ban összvissz 10 magyar szervert látok a megszokott 100-180 helyett? az sg szerver sincs köztük.

Nemtom, mi CSS-el várunk mindenkit a szerverünkön, dehát aki szeretgetni akarja a másikat az menjen oda <#nemtudom><#bohoc>
Ja, én is kiszórtam a nézett mapok 90%-át, lentebb irogattam már párról véleményt 😊 Csak hogy feleslegesen ne töltögess te se 😊
Érdekes tegnap pont az ellenkezõje volt, mégpedig a teljes CT team sniperezett.. megvették az 1 awpt, 1 magozót, meg scoutokat, és a terrorok köpni nyelni nem tudtak... csak anyázni ugye.
Dehát ez van. A port egy sniperwar map, minden azon múlik hogy melyik csapat veszi meg elõbb õket...
IME 4.0A-ra nem jellemzõ a kopás, nekem semmi baja a festésének.
Lord AnonymouS
hmmm...

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Anakin13
helloka! mindenkit "szeretettel" várunk a serverünkön :195.56.234.236:27025
pass: cshu!! esetleges észrevételeket légyszi itt mondjátok : [email protected] (ez egyben msn cím is) <#gun>

Lord AnonymouS
Hajrá mester!

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

k9duli
Na beindúlt Dúli map nézegetõ gyára, ugy hogy nincs megállás.Ma vagy 20 mapot néztem holnap elmondom a véleményemet a mapokról, és hogy melyikeket ajánlom.Az eddigi állásból nagyon kevés mapot találok használhatónak.De map pack javítás mindeképp lesz, mert annyira nem súlyos a helyzet.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

hülye vagyok.

passwordot kér. mi az? a kiírásból annyit látok hogy jelszo a s..

k9duli
Csatlakozok nekem is ez a véleményem.
És még annyit hogy a ct skin elég nevetséges lett.Olyan mint egy ufo, és egy kis koreai rizs zabáló mixe.Háta se semmin görbûl, és ha szembe áll veled olyan mintha segbe kúrták volna olyan csámpás.De viszont tökéletes, mert hamarabb észre veszem mint az elõzõt ct skint a mapon.

Zetorg
port-ról az elsõ alkalommal kiderült, hogy kemper map.CT-k felhasználták a megengedett magozót, awp-t meg egy pár légpuskát mellé.
Andrew-t még sose láttam úgy szidkozódni mint akkor 😊

Zsoltika 007
Még jó hogy nincs admin jogom. <#miaz><#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

M@TriX
hát igen az nekem sem tetszett, hogy pár T megállt a kezdõn marha jó mondhastom, de szerintem a jövõben fel lehet ajánlani nekik, hogy megmozdulnak v. kick. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zsoltika 007
Nagyjából egyetértek, de a port-on hihetetlenül illúzióromboló, ha a kezdõn sniperezik a fél terror team. Pedig nagyon jól lehetne játszani rajta, rengeteg útvonal van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

M@TriX
hmm, nekem nem volt fagyás na és gémeltem a két új mappon, az inferno bruti szép lett páran mondják, hogy rosz lett szerintme játszható is, szeretem az életszagúmapokat. a de-port már kicsit gyengébb, de nagy és hentelésre jó, awp paradicsom, bár a labirintus ott lennt jó dolog, meg lehet lepni a lámákat 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zsoltika 007
Én leléptem onnan mikor xartak átjönni + kezdõn kempeltek és awp+autosnipereztek a t-k a port-on.<#lama>

Zetorg
nem segített a dll bemásolása 😞
megint fagytam <#rinya>

nem!
nekem egyedül csak a de_dust nemtoom mivel volt..na meg az inferno..

Hozegrun
és a többi mappel is ez lesz?

Zetorg
töröld ki a maps könyvtárból az infernót és jó lesz!

Hozegrun
és az mért van, hogy lejött a frissítés, be akarok menni erre kiírja, hogy az én Infernom különbözik a serverétõl, s ezért nem enged be?

Zetorg
Borg, nincs megkopva az egered, ahol a hüvelykujjad van?
most vettem észre, hogy az enyém kifényesedett :o

Zetorg
😊

M@TriX
kész vagyok 100%!!! 😊
erre a szrver full, ráadásul a com

Hozegrun
Thx! De most elkezdte végre! :-)))
S útközben rájöttem hogy mi a gond! De azért thx!

M@TriX
párszor indítsd újra menni fog. amúgy autoupdate van? mert nekem is még jön a cucc, de a játék is elindulna, nézd meg, hogy 100%-on van-e a CS:S, ha igen mehetsz gémelni.

Zetorg
leterheltek a szerverek, nem tud ápdételni.

Hozegrun
Ja, azt elfelejtettem, hogy a Steam csinállja ezt!

Hozegrun
Hali! valaki pls mondja meg nekem, hogy mi ez: "The steam servers arecurrently to busy to handle your request." Mi a szösz ez? Nem tok bemenni egy szerverre sem. :-( Valaki pls help!

M@TriX
hát az ak nekem se a fegyverem 😊 galil&sg552 combo nekem bejön 😊
megha tudok szerzek m4-et 😊

kolt ügyben egyik szemem sír, a másik nevet: remekül daráltam vele eddig, de szvsz fegyverügyben nagyon nagy volt a ct elõny. most tán kiegyenlítettebb lesz a dolog (bár el nem tudom képzelni hogy megszeressem a cs:s ak-t)...

janos666
Nekem 6X kellett steamet rastartolni hogy találjon egy hetero szervert, de utánna lehúzta ahogy a net bírta...
janos666
Délután én is 8/28-st csináltam, de most aztékon megvolt a ~0.9 KD a végére, utánna piranesin T-bõl szintén. Át kell szokni az új hitboxra, (Még lehet hogy úgy jobb is lessz mint az elõzõ volt), ennyi... Ja és most jól lebutították az M4-et miután kéthete istenfazsafegyver lett belõle, megint szór már az elsõ golyó is, sõtt, kissebbet üt...
na nem kizárt hogy hamarosan jövök lövöldözni. egy 5 és egy 7 gigás villámvinyóról 8(.

M@TriX
basszus 1 órája jön nekem a frissítés 😊 10-20K-val 😊
de majd utána benézek, remélem vmelyik új pálya majd lesz...

Eh most is bementem aztecra. Csináltam sürge egy 1/12-ös statot CTbõl. De bazmeg, mire az egér gombját lenyomtam volna 3 golyó volt a fejemben! Nem hiszem el hogy mások ennyivel elõbb észrevesznek, vagy fasztudja...
De a lényeg hogy átmentem terrorba, és egybõl felhoztam magam 20/15-re. Szana széjjel lõttem mindenkit. Na erre varjon gombot aki a hitboxok nagy szakértõje...
Zetorg
hangját nem is rakom be 😊

Zetorg
vazze #19503-4-et nem is láttam...

Zetorg
tõccsed le a para skint azt zúzzuk meg egymást vele 😊

M@TriX
köszönöm 😊

Mighty
Nagyon jó ez a banner! Le a kalappal a készítõje elõtt! <#worship>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Meg megtévesztõ is, fõleg ha a hangját is beteszed. Mert azalapján több golyót lõ ki adott idõ alatt a forgótáras, mint amennyit a para valójában 😊
M@TriX
én is láttam a stukert, de én nem nagyon tudom beilleszteni a CS-be, a sima para szerintem elég szép is...

Zetorg
😄D
gondoltam hogy egyeseknek tetszeni fog 😊
szerintem, ha leesik az ember mellé túl kicsi, de amúgy fasza!

k9duli
Azta kibaszott de dúrva,ezt lehet hogy nem bírom megálni hogy lene tõltsem.
Ez atom jóóóóóóóóóóóó!!
Predátor1(ragadozó) powaaaaa.
Tudjátok az a fasza jungel írtás nagy papával, ohhh jeeeee!