Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tegnap estérõl szeretnék írni valamit ha megengeditek. (Ha nem akkor is :-))
Szerintem éredekes emberek, érdekes dolgokat csinálltak. Tegnap az új dust-on játszottunk, ahol map végére (csak a szemléltetés végett) 28-16-os statot csinálltam,s T-ként az elsõ helyen végeztem. Hmmm. Aki ismeri egy picit a játékomat (itt biztos van ilyen), az tudja, hogy ez tõlem igen csak meglepõ.Beismerem mentem awp-vel is, de ugyanúgy öltem (ct-tõl szerzettt) m4-vel is, sõt nem igazán szívlelt ak-val is. Egy szó mint száz, ment. Aztán jött a következõ map. Megjelent két-három, számomra tök új ember, és olyanokat csinálltak hogy hihetetlen. Tudom, vannak hullámvölgyek az ember játékában, de ezt nem tudom annak betudni. Olyan távolságról, hogy alig láttam, ak-val futtában úgy fejbelött, hogy..... Tudom, makk. Nai gen. De akkor amikor ezt már 15-ötjére süti el, én meg awp-vel keresztûl lövöm, s még csak nem is sebzõdik (tuti eltaláltam,mert egyhelyben állt, öt méterre jó ha volt, s ráadásúl gugoltam),akkor már kezd fölmerûlni, bennem a gyanú, hogy itt valami hibádzik. Sokát játtszom Sg/FTF-sekkel, s õk nem csinálnak ilyet. Szóval... Nem tudom ki hogy van ezzel, de ezzel is kellene csinálln valamit, mert ez szerintem nem állapot. Csak ennyit akartam egyelõre. <#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2>
Kezdőknek van szerencséjük!
a tegnapi frissítés miatt nem lehet?
na mind1, újrarakom az ase-t, aztán ha sikerül megmenteni az adataimat akkor úgyis win (meg minden) reinstall...8(
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Dehát ez van. A port egy sniperwar map, minden azon múlik hogy melyik csapat veszi meg elõbb õket...
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
pass: cshu!! esetleges észrevételeket légyszi itt mondjátok : [email protected] (ez egyben msn cím is) <#gun>#gun>
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
És még annyit hogy a ct skin elég nevetséges lett.Olyan mint egy ufo, és egy kis koreai rizs zabáló mixe.Háta se semmin görbûl, és ha szembe áll veled olyan mintha segbe kúrták volna olyan csámpás.De viszont tökéletes, mert hamarabb észre veszem mint az elõzõt ct skint a mapon.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Andrew-t még sose láttam úgy szidkozódni mint akkor 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem egyedül csak a de_dust nemtoom mivel volt..na meg az inferno..
most vettem észre, hogy az enyém kifényesedett :o
erre a szrver full, ráadásul a com
S útközben rájöttem hogy mi a gond! De azért thx!
megha tudok szerzek m4-et 😊
de majd utána benézek, remélem vmelyik új pálya majd lesz...
De a lényeg hogy átmentem terrorba, és egybõl felhoztam magam 20/15-re. Szana széjjel lõttem mindenkit. Na erre varjon gombot aki a hitboxok nagy szakértõje...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
gondoltam hogy egyeseknek tetszeni fog 😊
szerintem, ha leesik az ember mellé túl kicsi, de amúgy fasza!