Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Para, MINIGUN EDITION!!! 😄
Forog a vége is és van hozzá külön hang, de még azt nem próbáltam ki!
pl a múltkor dust-on lecsítereztek, mert úgy céloztam fejre, hogy az aimbot is megirigyelné 😄D
Én kibe kapcsoltam a steamet és sikerûlt elindítani a tõltést.
A hitbox szerintem változó.Néha iszonyat jó(mert tényleg pontosan kell lõni,és ha mellé megy akkor sincstalálat).Néha meg lõhetsz oda ahova akarsz, vagy mákolsz, vagy leszel legalább egy jó áldozat.
De mégis a legnagyobb probléma a hitboxal hogy némelyik emberre nem hat a lövés(néha,ritkán vagy az esetek 80%lékában).
Már sokszor találkoztam olyan helyzettel hogy megyek a publikon(mindenkinek jó ratejei) és vannak emberek akiket nem lehet leszedni.Egyszerûn talán minden 3 lövésem találja el, jó esetben!!!!És persze akkor sem fejre ááááá nem.Még az sem probléma hogy például a perem miatt majdnem csak a feje látszik.És belelövöm a tárat és kírja hogy 3hits 78damage, ugy hogy kb a feje látszott ki!!!!
Legutóbb asszem így név szerint a jedimesterre panaszkodtam, persze nem csalt és soha nem volt a lelövésével gondom.De akkor felbaszott a lelõhetetlensége.
Pl te is ilyen vagy promi,remélem nem érted félre nem mondom hogy csalsz.De legtöbbször leáll veled az ember pontozni, ugy jön ki az ember a küzdelembõl hogy ilyen nincs,ez nem lehet,hát hova mentek a golyók!!!!(és aztán agyvérzés)
Ha valakit nem ölök meg, akkor feltudom mérni a helyzetet hogy miért nem ment.Megadom a választ magamnak, hát mert körbe rotáltam,vagy szimplán nem pontosan céloztam,vagy mert õõ gyorsabb volt és ügyesebb.
Tehát nemtudom miért van egyes embereknél ez,de ilyen van, nem mesélem be ,hogy legyen egy kifogásom a bénaságomra.
pl azt sosem felejtem el nem tudom melyik serveren volt,hogy aztec volt promi terrorista és énis.Kõr elején promi kijelenti hogy fakapu rush,senki nem ment vele én akkor még nem is tudtam miért, csak ugy belecsöppentem a háborúba.Erre én utána mentem kb 2m lehetett közöttünk mindig.3 kõrt mentem így aztán nem bírtam tovább.Hogy miért?
Mert én már a fakapunál ahogy átjöttem egybõl halott voltam.
És promi bazmeg az egész lerakó részt megtisztította ugy hogy senki nem ment vele.
Biztos van olyan is hogy engem is lelõhetlennek észleltek.Mert ez minden embernél megtörténhet,csak akkor van gond, ha az az ember még jó is játszik, és jó formában van.
-szerintem ez nettel lehet kapcsolatba ez a dolog.Mert másra nem tudok gondolni.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A másik kategória amire ma is volt példa: Játszik a srác, már valahol 20/1-nél tart HS only, mindenki szidja, mondom kimegyek spectába nézni mit csinál. Ahogy kimentem, egybõl elkezdett béna lenni! Rögtön mellé is tudott lõni, rögtön õt is le tudták lõni stb stb. Érdekes...
ha fejbe lövöm, akkor el se találom, ha mellé lövök rögtön meghal.
ezért szoktam anyázni magamban, amikor specatorból nézek valakit...szarik rá az illetõ, hogy hova céloz, de megöli az ellenséget!
Ha egy fejnyivel a sarok mellé tartom a célkeresztet a megfelelõ magasságban, akkor amikor kiugrik az illetõ elvileg fejbe kellene találnom. Megfelelõ reakcióidõt feltételezve.
Mi történik: Jön az illetõ ki a sarkon, megy egy métert mire észrevesz engem, de én már abban az egy fejnyi távolságban elkezdtem lõni rá. Ha viszem a fejével együtt a célkeresztet, a LEGJOBB esetben is 1 lövést mákolok bele! Ha viszont otthagyom a sarkon a célkeresztet annak ellenére hogy õ odébbment, simán fejbelövõdik! Magyarán a CSS még mindig hátrébb számolja a modellt, mint amit én látok.
Arról nem is beszélve, hogy én elkezdek lõni, a tár szerint kilövök 10 golyót úgy hogy végig rajta a célkereszt (követem vele), majd felém fordul, és a hang alapján egyetlen golyóval fejbelõ. Majd a stat kiirja nekem, hogy 1, vagy egy golyóm SEM találta el õt. Na ettõl kezdve meg papolhat nekem aki akar a jó hitboxról..
Én keccsülök össze vissza a célzással, hogy fejre lõjek meg mittudomén, és közbe az összes nagyszájú n00b az egér összevissza rángatásával fejbemákol mindenkit. Egyetlen egy lehetõségem van, mégpedig ha megáll az ellen is. Ekkor pontozással fejre célozva tényleg fejbe tudom lõni. De ha kicsit is mozog, akkor már minden csak mák kérdése. És az persze hogy nekem nincs soha. Engem mindig mindenhonnan hátba tudnak lõni, ha egy embert lelõttem, tuti akkor jön a következõ amig töltök, stb. Ha kiugrunk egymás elé sniperrel vagy valamivel, akkor tuti még ha a hang egyszerre is szól, én leszek fejbelõve és nem a másik. Szokni kell persze...
Porton egyébként rájöttem, hogy a scout célzást még mindig nem javították meg. Utolsóként maradtam terror, és láttam messzirõl, hogy a CTk defusolják a hajón a bombát. 2-3 CT volt. Szép nyugisan guggolásból max zoom alatt rátettem a keresztet a defusolo CT fejére, és 1mp közökkel 6 lövést adtam le. Az srác meg se sérült! Úgy mellément az összes golyó mint a huzat. (nem mintha ez utóbbi a hitbox baja lenne, mert a srác is meg én is mozdulatlanok voltunk)
A harmadik meg a map készítõknek van, bizonyos mágnes szerû ojjektumokkal jobban tudnak hatni a testekre, hullákra stb. Legalábbis ezt irták steam fórumon.
Amúgy erõsen gondolkodok azon, hogy beállítjuk legalább 66 tickratere a szervert. Még ha nem is használunk interpolate 0-t mellé, talán akkor is jobb lesz a célzás. Más úgysem fut a szerveren, cpu power van elegendõ erre.
# Kijavították a lag kompenzációt amikor rosszul számoltak és a játékost visszahelyezték idõben(Na ez jó)
# Kijavították a lag kompenzálás interpolálását két tick között(ennek van köze a servernél beálított más tickratetez?)
#A Counter-Strike játékos-rongybabákra már hatnak a rongybaba-mágnesek(Hogy micsoda???)
Amúgy egy csomó botos javításvan és hitbox javítást nem látok.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
To compress your BSP files under linux just type:
"bzip2 -z -9 cs_xcom.bsp" (or any other map)
That way bzip2 compresses your file, adds the extension ".bz2" automatically and also deletes the original uncompressed map which is no longer needed.
When someone now connects to your server and he doesn't have the custom map, Steam automatically downloads the bz2 file and decompresses it afterwards.
Thx valve for this as it reduces the download time of extreme large maps considerably, e.g.: "cs_xcom" is reduced from 40mb to 18mb.
Kipróbálhatnánk...
velem is fordult elõ ilyen
vmit telepíteni kell?
mit kell csinálni?
Abban kérném a segítségetek, hogy mit kell beírni ponosan a parancsikon tuljdonságaiban ahoz, hogy megjelenjen indításkor a console.
újra kellett telepítenem az xp-t és elfelejtettem a régi faq pedig megszûnt.
thx
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
hibaüzenetet nem látok, mert a fagyásnál nyomok egy entert és akkor dob vissza desktopra.
van valami log amit lehetne nézegetni?
Ijjjenkooor mi a ..fene van?,ha ezt irja a VAC...
"Connection to the steam VAC servers could not be made.For troubleshooting network issues,please click the bink below."
persze nem minden VAC-os szervernél.<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
azt a kutya meg a macsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi lesz így?eddig nem csinálta
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
inferno nem tetszik annyira.
porton elsõ néhány körben szétmákoltam mindenkit, aztán elszállt a szerencse 😊
olyan fejeseket lõttem...hihetetlen volt
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse