Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, eddig mindig úgy nyomtuk a haverral a sources-t hogy csinált egy játékot, én pedig beléptem és botok ellen játszottunk. Most viszont amikor be akarok lépni ezt a hibaüzenetet írja ki: "Lan servers are restrictied to local clients(class C)".Ez mit jelent és hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a problémát?

Col Andrew
meg a repeszeket.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Zsoltika 007
Állítólag megfogja a kis kaliberû pisztoly lövedékeket is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Col Andrew
jó kis oakley szecsó! a deltások is ilyet hordanak!

M@TriX
megy a sárga felirathoz :9

nekem eddig ez bejön, szóval marad amíg jobb nem lesz 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k9duli
Egyébként ez az elsõ ilyen custom modell amira azt mondom fasza.
DE miért narancssárga a szemüvege?
Nem buliba megy,vagy igen?

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Col Andrew
<#smile>

k9duli
Idõközben uj serverek vannak és a ping már nem olyan riasztó 70-80.Tehát aki vállalkozó kedvû annak ajánlom.Najó ez azért elég off volt.Büntibõl majd bõjtölök😊

M@TriX
nekem inkabb ez a modellem a kép azért kusza mert én montazsoltam most 😊
én inkább a kommandósokat (SWAT) szeretem mint a sivatagi vihar katonáit. mindneki megtalálhatja a kedvencét.
Az új zöld CT amúgy nem rosz, mert nem olvad bele a környezetbe se nem kirívó, de szerintem semmi extra, sajna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k9duli
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Amúgy énmeg a hl2ctf módot probáltam ki az újat.1.4béta az viszont elég jó.A pályák gyünyörûek és jól kitaláltak.Mivel magyarországon nincs még 1.4béta server ezért a pingem jó 200 volt.Tehát ez a játékélményen eléggé rontott.A lényeg hogy síma deathmatchnél sokkal jobb.

nem is azért!
Hanem 3 x léptem be mind a háromszor lefagyott..másik szerveren pedig nem..😞

Nade most komolyan, 5 napon át órákat töltöttem bent, semmi gond nem volt. Én elhiszem hogy most lagot tapasztalt 1-2 ember, de én hiába nézem a szervert, ÉN nem tapasztalok semmi gondot... szal az én szemszögembõl nemtok másra következtetni, minthogy annak a pár embernek szar a netje. Ilyen formában pedig sokat nem tehetek az ügyben. Persze ennek ellenére ezentúl is szóljatok ha van valami, de inkább PÜben.
Jólvan, lényeg hogy meggyóntad a bûnödet. 10 miatyánk, aztán menj a szerverre 😊
Zsoltika 007
Akkor nagyon szerencsés vagy.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ugyan nemtom mire gondolsz (bár már egyszer mondtam hogy ezt ne itt...), nekem innen stabil 30 körüli pingem van a szerverre...

De érdekes, hogy mindig akkro vannak állítólagos gondok laggal, mikor én nem vagyok bent... múlt héten szerdától minden nap órákat voltam a szerveren, és soha egy darab lag nem volt...
Beszart a szerver 😞

Col Andrew
Kipróbáltam az új Americas Army 2.4-et az Unreal 2.5 ös motorral összehasonlítás képpen a cs-vel, de az a véleményem, hogy a cs után az AA bazi uncsi és látványban sem javúlt sokat az elõzõ verziókhoz képest. + sokkal rosszabb a helyzet ott csíterek szempontjából mint a cs-ben, mert ingyen game és nem tart senki attól, hogy törik a kulcsát. Szóval nem tetszett annyira, inkább a cs!

Jah, ilyen damage gond is van néha. Pl mikor gugolva beleeresztek közelrõl egy tár eaglet, és akkor a 7 golyóból eltalálja 3 (holott meg sem mozdult egyikünk se), ráadásul az a 3 is csinált 30 damaget... pedig mindig fej-nyak-mellkas tájékra célzok.
A furcsa viszont az, hogy a tickrate emeléssel ez sokat enyhült. Már nem olyan vészes ennek a mértéke. De a lelõhetetlen emberek ugyanúgy lelõhetetlenek maradtak. Van 3-4 nevem a szerver törzsközönségébõl, akik számra misztikusak egyszerûen, mert bárhonnan bárhova lõjek beléjük, nem halnak meg. Sõt, egy tár akármi után egy laza 180° fordulatból is egyetlen fejessel lelõnek utána... de valszeg azért, mert akkor már csak állok ott mint egy fasz, és bámulok mint borjú az újkapura, hogy "HE?" 😄
fruhwirth
nekem volt olyan is, h valaki 4 awp lövéstõl halt meg. Ottvolt, h 121 dmg in 4 hit...az még semmi lenne coltnál,de én ezt awpvel lõttem😊 azóta se tom,mit találtam el, de lehet, hogy az elsõ 3 lövésnél 2 kéz - és 1 lábujját löttem el😊 amúgy sztem autosniper eléggé csalóka...attól még, h egy bizonyos pontra lõsz,full zoommal, simán mellémegy...szerintem legalábbis...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

köszi
Siegen kempelgettem valamelyik nap sg552-vel igy. És végülis elég jó statot is értem el. Amint kibukkant egy CT, szépen becéloztam a fejét, és HS. És tényleg kellett 2, sokszor 3 CÉLZOTT HS is, mire meghalt. Ráadásul úgy, hogy csak a feje lógott ki pl a láda fölött. Nem is találhattam el máshol.
Kiváncsi lennék, hogy ilyenkor fejhitbox és fejhitbox között mi a különbség. Máskor akár USP-bõl is 1 HS öl - ami legtöbbször eltévedt golyó persze...
M@TriX
ez új ezt még nem lineltem be csak a régit, ez már az új CT modellre van editálva iTT van.

Én meg nemtok igy terminatorozni az a baj😄
Biztos én vagyok a láma, de szeretek célzott lövéseket leadni. Összevissza rángatni csak akkor szoktam, ha megijesztenek és a szar is kihül bennem. Na ilyenkor szoktam is hentelni rendeseket 😊
Nameg amikor a végére már elgurul a gyógyszerem a sok "szerencsés" embertõl. Akkor bepöccenek, és olyat rusholok rájuk, hogy elsõ meglepetésükben magukat lövik fejbe...
HaP
Ebbol az adodik hogy tobb az eszem mint a szerencsem mert mindeg lelonek😊))) es valakinek forditva mert szetbaxak a masik nyugis jatekat😊))

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

Ja ez így igaz. Csak tudod mi a kár? Hogy csak nekünk, mezei playereknek szerencsejáték. Érdekes, de mindig vannak a szerveren olyanok, akiknek látszólag kurvára nem az. És ezt lenne jó tudni, hogy õt miért kezeli máshogy a "szerencse", mint minket.
A pro témához hozzászólva, mi már nem vagyunk tekintettel semmilyen módon az ilyen emberekre. Nem érdekel, hogy csítel e vagy csak pro, a legtöbb esetben ez bizonyíthatatlan. Ha viszont úgy henteli le a népet, hogy mindenki játékát elcseszi, akkor ki lesz rakva. Ki is van írva a szerverünkön, hogy pro gémerek kíméljék a többieket. Egyszerûen belefárad az ember, hogy minden alkalommal bizonygassa hogy csíter e vagy sem, demófelvétel megbeszélés, aztán jönnek a progémerek ide és cseszegtetnek mindenkit a magas lóról... amikor az egész szerver fúj rá, mert szana széjjel lõ mindenkit, õt meg nem lehet lelõni.
Nem érdekel. Ez van. Aki ellen a többség nem jut semmire a szerveren, ráadásul folyton más idióta neveken jön be, azzal nem tudunk, és nem is akarunk kíméletesek lenni. Ez nem jelenti azt, hogy a személyével gondunk van, lehet jó fej. De menjen más szerverre, a saját súlycsoportja ellen.
HaP

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

gergod
tudom, hogy már 1000 szer belinkelted, de honnan is lehet lekapni? Ígérem mostmár beteszem favourites-be <#vigyor5>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

M@TriX
na az új CT modell is kapott egy dögös kis desert rucit. én inkább a sötéteket szeretem, de hát ízlések és pofonok 😉

M@TriX
de itt kiemelve mondom, hogy 1 hit, ha rátartok a fejre akkor meg 2-3 hit egy sima fejes, botokon is teszteltem.

Zetorg
én meg parával... 😄

Guer
hát én pl mac10-el tudok rohangálva fejeseket adni...
lázad is a nép...😊))

M@TriX
jah, helyes ha szépen nekikészülök, mint a Jurassic Park 1 ben a vadázs akkor ugyanúgy megszívom mint õ 😊 szóval ha nekikészülõs célzott lövést adok le akkor nem fekszik hiába lövöm fejen halálpontosan, 100%-osan.
De olyan elõfordul, hogy kisorozok egy ajtó elótt elrohanva(!) galillal és egy lövéses headshot-ot produkálok. Ismétlem 1 db fejlövés, ha rácézok fejre, nemhogy galil, de SG552-vel sem fexik ki. Jó mi?

szóval a taktika az, hogy inkább megyek mint egy Terminátor 😉

M@TriX
azért, ugyanis mostmár megjelent a hivatalos de_inferno, szóval azt törölnöd kell a maps könyvtárból (.bsp)

hali!

Mi lehet az oka, hogy inferno map nálam különbözik a szerveren lévõ maptól?
Letöltöttem a mappackokat, onnan átmásoltam mindent, és még mindig különbözik.
na akkor utolsó könnyes búcsú... hüpp-hüpp...
no net no cs 4 napig... vár az édes számûzetés...
istenem de utálok hajnalban kelni. jobb napokon ilyenor még órákig nem fekszem le.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Zetorg
biztos, az gyakoribb 😊

akkor lehet a **** anyázós verziót hallottad 😄

Col Andrew
nem szoktál te csíterezni Vegas! Én még nem hallottalak.

Col Andrew
Megnéztem és kurva jóóóóóóóóóó!Lanparty-n full bebaszva már régen cs-ztem!

Zsoltika 007
Nem tudom ki volt az a szeméy akirõl beszéltek, de volt 1 csákó aki havanna-n kapott 2 desert fejest, és utánna vígan szaladgált tovább 100 hp-val (100% hogy telibe lõttem a fejét 2x). És mások sem tudták lelõni. Ha sikerült, akkor is szanaszét tunkolták a fejét. Szóval ez már nagyon dúrva volt. És annak szerintem semmi köze a tudáshoz ha az illetõt nem fogja a golyó...

Mindenkitõl elõre kérek elnézést akit le csítereztem / fogok 😄
Ezt csak idegességembe szoktam mondani..<#vigyor2><#boxer><#violent><#taps><#lama>

Lord AnonymouS
Engem már nem is érdekelnek az ilyenek, már megmondtam (neked kb 1000x Hoze), hogy ez egy szerencsejáték (per pillanat). Kész. Nagy levegõ és játszik tovább. Ennyit lehet ilyenkor tenni. Nem votekick meg sírás.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

úgy hívják hogy cs:s. mindannyian csodálkozunk, reklamálunk miatta. észrevehetted volna, hogy kb kétfajta felállás létezik (és úgy vettem észre nem csak nálam):
1. lemákolok mindenkit
2. még a kötelezõ sem teljesül - pl pont most infernon 1m táv, nagyshoti, mellkas célkereszt közepén és nem sérül...
ma meg tegnap ált. rohadt jól ment, de tegnapelõtt és ma délután (offisz, egyik kedvencem) embert nem tudtam lõni. ez ilyen. ha nem megy, abbahagyom, de nem votekickelek...
ilyen kéremszépen van, majd a valve-nál rájönnek hogy mi is ez és javítják.

Hozegrun
Az elözõ irományom elejérõl kimaradt a nem. Vagyis így kezdõdik: "figyelj, én nem azért harapok....."

Kezdőknek van szerencséjük!

Hozegrun
figyelj, én azért harapok, ha nem tudok lelõni valakit, hanem akkor megy föl bennem a pumpa, amkior már hárman nem tudhuk lelõni, illetve fejbelövöm, utána lelöl, megnézem, s ott a lyuk a fején, és utána még ketten lövik, de nem hal meg. De mind1, legyen neked igazad, ezen nem fogok veled veszekedni.

Kezdőknek van szerencséjük!

neozed
Ez a votekick egyébként tök szánalmas....
A hsf-en akartak mindenképpen votekick-elni egy srácot, megkérdeztem, miért, erre a válasz, mert lelõtt...
NC

maozedong
izgi volt UNQL szerveren játszani tegnap éjszaka, elég furcsák a ratjeik
7500 30 20
de ez csak késõbb esett le, amikor 3 körönként tudtam csak lemákolni egykét suttyót..

Resurrection!

aha, az egyik a kisöcsém volt, aki már akkor neves csapatokban játszott amikor lehet hogy te azt se tudtad mi az a cs...
más téma hogy nem nagyon játszik, és még ritkábban cs:s-szal, de a skill még ott van.
szóval óvatosabban a votekick-kel, nem tudhatod, kit akarsz kirúgni/banolni.

na ez túl szigoróra sikeredett, sry, de amúgy is furcsállom, hogy ha vkinek jól megy, azonnal nyomod rá a votekicket (én is kaptam már tõled). a tesómért meg harapok.

na bye, számüzetésbe vonulok pár napra, nuku cs...8(
addig is legyetek jók!