Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítség kellene, eddig mindig úgy nyomtuk a haverral a sources-t hogy csinált egy játékot, én pedig beléptem és botok ellen játszottunk. Most viszont amikor be akarok lépni ezt a hibaüzenetet írja ki: "Lan servers are restrictied to local clients(class C)".Ez mit jelent és hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a problémát?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
nekem eddig ez bejön, szóval marad amíg jobb nem lesz 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
DE miért narancssárga a szemüvege?
Nem buliba megy,vagy igen?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
én inkább a kommandósokat (SWAT) szeretem mint a sivatagi vihar katonáit. mindneki megtalálhatja a kedvencét.
Az új zöld CT amúgy nem rosz, mert nem olvad bele a környezetbe se nem kirívó, de szerintem semmi extra, sajna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy énmeg a hl2ctf módot probáltam ki az újat.1.4béta az viszont elég jó.A pályák gyünyörûek és jól kitaláltak.Mivel magyarországon nincs még 1.4béta server ezért a pingem jó 200 volt.Tehát ez a játékélményen eléggé rontott.A lényeg hogy síma deathmatchnél sokkal jobb.
Hanem 3 x léptem be mind a háromszor lefagyott..másik szerveren pedig nem..😞
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De érdekes, hogy mindig akkro vannak állítólagos gondok laggal, mikor én nem vagyok bent... múlt héten szerdától minden nap órákat voltam a szerveren, és soha egy darab lag nem volt...
A furcsa viszont az, hogy a tickrate emeléssel ez sokat enyhült. Már nem olyan vészes ennek a mértéke. De a lelõhetetlen emberek ugyanúgy lelõhetetlenek maradtak. Van 3-4 nevem a szerver törzsközönségébõl, akik számra misztikusak egyszerûen, mert bárhonnan bárhova lõjek beléjük, nem halnak meg. Sõt, egy tár akármi után egy laza 180° fordulatból is egyetlen fejessel lelõnek utána... de valszeg azért, mert akkor már csak állok ott mint egy fasz, és bámulok mint borjú az újkapura, hogy "HE?" 😄
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Kiváncsi lennék, hogy ilyenkor fejhitbox és fejhitbox között mi a különbség. Máskor akár USP-bõl is 1 HS öl - ami legtöbbször eltévedt golyó persze...
Biztos én vagyok a láma, de szeretek célzott lövéseket leadni. Összevissza rángatni csak akkor szoktam, ha megijesztenek és a szar is kihül bennem. Na ilyenkor szoktam is hentelni rendeseket 😊
Nameg amikor a végére már elgurul a gyógyszerem a sok "szerencsés" embertõl. Akkor bepöccenek, és olyat rusholok rájuk, hogy elsõ meglepetésükben magukat lövik fejbe...
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Nem érdekel. Ez van. Aki ellen a többség nem jut semmire a szerveren, ráadásul folyton más idióta neveken jön be, azzal nem tudunk, és nem is akarunk kíméletesek lenni. Ez nem jelenti azt, hogy a személyével gondunk van, lehet jó fej. De menjen más szerverre, a saját súlycsoportja ellen.
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

De olyan elõfordul, hogy kisorozok egy ajtó elótt elrohanva(!) galillal és egy lövéses headshot-ot produkálok. Ismétlem 1 db fejlövés, ha rácézok fejre, nemhogy galil, de SG552-vel sem fexik ki. Jó mi?
szóval a taktika az, hogy inkább megyek mint egy Terminátor 😉
Mi lehet az oka, hogy inferno map nálam különbözik a szerveren lévõ maptól?
Letöltöttem a mappackokat, onnan átmásoltam mindent, és még mindig különbözik.
no net no cs 4 napig... vár az édes számûzetés...
istenem de utálok hajnalban kelni. jobb napokon ilyenor még órákig nem fekszem le.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ezt csak idegességembe szoktam mondani..<#vigyor2>#vigyor2><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#taps>#taps><#lama>#lama>
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
1. lemákolok mindenkit
2. még a kötelezõ sem teljesül - pl pont most infernon 1m táv, nagyshoti, mellkas célkereszt közepén és nem sérül...
ma meg tegnap ált. rohadt jól ment, de tegnapelõtt és ma délután (offisz, egyik kedvencem) embert nem tudtam lõni. ez ilyen. ha nem megy, abbahagyom, de nem votekickelek...
ilyen kéremszépen van, majd a valve-nál rájönnek hogy mi is ez és javítják.
Kezdőknek van szerencséjük!
Kezdőknek van szerencséjük!
A hsf-en akartak mindenképpen votekick-elni egy srácot, megkérdeztem, miért, erre a válasz, mert lelõtt...
NC
7500 30 20
de ez csak késõbb esett le, amikor 3 körönként tudtam csak lemákolni egykét suttyót..
Resurrection!
más téma hogy nem nagyon játszik, és még ritkábban cs:s-szal, de a skill még ott van.
szóval óvatosabban a votekick-kel, nem tudhatod, kit akarsz kirúgni/banolni.
na ez túl szigoróra sikeredett, sry, de amúgy is furcsállom, hogy ha vkinek jól megy, azonnal nyomod rá a votekicket (én is kaptam már tõled). a tesómért meg harapok.
addig is legyetek jók!