Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez kb úgy történne, hogy amikor jó map érkezik, azt feltesszük. Igy tehát havonta x új map kerülne fel a szerverre.
Viszont havonta megtartanánk a kiszavazást is, amelyen pont annyi map esHETne ki, ahány bekerült abban a hónapban. A szavazás havonta újraindulna, és mindazon mapok vennének részt benne, amelyek már legalább 1 hónapja a szerveren vannak. (a most felkerülõ mapok tehát csak a következõ szavazásban lennének benne már)
Ez jó rendszernek tûnik, de azért felvet 1-2 problémát is. Pl a jelenlegi mapjaink közül kieshet olyan is, amit igazából szeretnek az emberek, mivel ugye az újakra még nem lehet szavazni, valamire meg kell... Szal egy minimum szavazatszám is kell a mapokhoz, pl 12 szavazat alatt eshet csak ki stb.
Ezenkívül az embereket rá kell venni, hogy havonta szóljanak bele a mapcycle alakulásába 😊
Viszont ezáltal folyamatosan kerülhetnének fel a jobbnál jobb új mapok (persze gyors tesztelés után csak). Amiket meg nem szeretnek az emberek, azok nem is foglalnák sokáig a helyet a szerver(ek)en.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De frankón ma figyeltem egy srácot a serverünkön, és kb 1 sec alatt töltött újra..
És nem elõször látom ezt.
http://thenamelessphoto.com/
Csak mert qrvára idegesítõ.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elõtte az xcom is iszonyat jó volt, full szerverrel. Nagyon jól játszható map, tényleg a csapatokon múlik, hogy mire mennek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Na de ennek van topicja off vége.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
http://thenamelessphoto.com/
Felszórtam mindent a http szerveremre BZ2-vel tömörítve, és ki is próbáltam az area35-el az elõbb. Siman 2mbit-tel zúzta le a 2 filet, és máris bentvoltam 😊
Szal aki lusta mappackot töltögetni, annak sem kell már sokat várni joinoláskor.
Nameg van egy csomó látványos, érdekes map, egykét hl2 átültetés is még, dehát mind ilyen gagyi fy, meg ka meg ilyen ökörségek...
De egyébként jómap, nekem tetszik. Csak egy kis funkcionalistást hiányolók róla, valami mûködõképes, érdekes, szétlõhetõ dolgot. Elég "berendezetlen" map.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Kezdőknek van szerencséjük!
én bennleszek épp inferno van
A highwaynek megvan a cfgje, mostmár mûködnie kell. A roundtime 7 perc lett, a map time pedig 35. Ez már elegendõ kell legyen a túszok esetleges kiviteléhez.
Ha esetleg más mappal kapcsolatban van valakinek ötlete, hogy milyen egyedi beállítást lehetne eszközölni rajta, van rá lehetõség. Tehát ha valamelyik mapnak az általánostól eltérõ beállítás jobb lenne (szinte bármilyen beállítás) szóljatok.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
amúgy igaz nekem 4Gz-en nem megy a procim csak 3.75ig bírja igaz az enyém csak 3Ghz-es 😊, de azért generáltam egy cs_area35 nav filet. de méretileg megegyezik a tieddel Borg, szóval szerintem nemigen van különbség.
Ellenben ha már ennyi ember van, onnantól jönnek a taktikák. Vízbe le lehet menni, és ott kötélen, létrán becserkészni a másikat, alagúton át, vagy szemtõl szembe az úton. De aki az úton megy, azt sniperelik le elõször 😊
Ahogy észrevettem CTbõl a terror házak ablakain full belátni sniperrel, tehát terror nemigen kempelhet simán ablak mögül lõdözbe... Eleinte azt hittem full terror map lesz, de nem. Szerintem nagyon kiegyenlített.
Az egyetlen gond a mérete... hát ja. Timelimit kellen legalább 7-8 perc, ha a túszokat ki is akarja vinni valaki. Bár erre már ritkán kerül sor 😊 Sajnos a cfgbõl nem megy az idõátállítás, szal majd valami más megoldást kell nézzek.
Amúgy szerintem ha a fast http dolog holnap mûködni fog, akkor akár folyamatos map frissítésre is átállhatunk a szerveren. Igy ugyanis a legnagyobb 40MB-os mapunkból is csinált 1xMB-ot, amit full sávszéllel semeddig nem tart letölteni a joinolónak...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Képek alapján is látni fogjátok hogy a szépség 10 bõl 10 és ahogy elnéztem iszonyú harcot lehet rajta nyomni, a túszok kivihetõk.Õk pedig egy olyan házban vannak ami a terroristák számára életveszély, rengeteg ajtó,ablak,létra, és már a pisztoly golyó is ugy megy át rajat mint kés a vajon😄
Én már most jobb mapot látok benne mint a de_port😄
Nah nem akarok rávenni senkit a jóra😄
szerintem nézzétek meg.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
276.4MB-ból csinált 106.1MB-ot 😛
Holnap felnyomom õket a saját HTTP-mre, így a fast http download is ezerrel menni fog.