Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel ez a fast http dolog igy bejött, arra gondoltam, hogy átállhatnánk folyamatos map frissítésre a szerveren.
Ez kb úgy történne, hogy amikor jó map érkezik, azt feltesszük. Igy tehát havonta x új map kerülne fel a szerverre.
Viszont havonta megtartanánk a kiszavazást is, amelyen pont annyi map esHETne ki, ahány bekerült abban a hónapban. A szavazás havonta újraindulna, és mindazon mapok vennének részt benne, amelyek már legalább 1 hónapja a szerveren vannak. (a most felkerülõ mapok tehát csak a következõ szavazásban lennének benne már)

Ez jó rendszernek tûnik, de azért felvet 1-2 problémát is. Pl a jelenlegi mapjaink közül kieshet olyan is, amit igazából szeretnek az emberek, mivel ugye az újakra még nem lehet szavazni, valamire meg kell... Szal egy minimum szavazatszám is kell a mapokhoz, pl 12 szavazat alatt eshet csak ki stb.
Ezenkívül az embereket rá kell venni, hogy havonta szóljanak bele a mapcycle alakulásába 😊

Viszont ezáltal folyamatosan kerülhetnének fel a jobbnál jobb új mapok (persze gyors tesztelés után csak). Amiket meg nem szeretnek az emberek, azok nem is foglalnák sokáig a helyet a szerver(ek)en.
Jah, parával 6hit=6damage 😄 Persze csak nekem...
M@TriX
jah bruti volt shotokat is nyomtam csak elfelejtettem felnyomni, most meg a melóhelyen vagok, elég jó pálya, a vastag üvegeken meg át lehet lõni, csak alig sebez, de mondjuk pár hp-s embereket le lehet kapni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zsoltika 007
Az csak a lag miatt van. Te úgy látod, de nem úgy történik. Pl mikor lerakod a bombát, volt már sokszor hogy semmi animálás, csak hírtelen lent van a földön és csipog.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

neozed
Köszönöm😊
De frankón ma figyeltem egy srácot a serverünkön, és kb 1 sec alatt töltött újra..
És nem elõször látom ezt.

Zetorg
nem tudom, de boldog szülinapot 😊

neozed
THX

bsz =)

http://thenamelessphoto.com/

neozed
Csak kérdem, az mitõl van, hogy van olyan emberke, akinek sokkal gyorsabban tölt a fegyója?
Csak mert qrvára idegesítõ.

Nekem 10-re is néha, de én csak darával mentem 😊
Zsoltika 007
Hát az nem volt semmi!! Fõleg mikor mindenki nagypapával aprított, lement 20-ra az fps. <#nyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bazze mi volt liriumon <#wow1><#mf2> Ekkora hentet még iceworldon sem láttatok 😄 mindenki mindenfelé darál mint az állat 😄 Hatalmas fun map, csak kéne két 6800 SLIben, hogy ne 10fpsem legyen ha mindenki lõ egyszerre 😄
Elõtte az xcom is iszonyat jó volt, full szerverrel. Nagyon jól játszható map, tényleg a csapatokon múlik, hogy mire mennek.
M@TriX
jaja de sajna tölteneka hálózatomon a gfranc esne ble, de amint tudok megyek vissza

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zsoltika 007
Jössz te is? Vége a Forma 1-nek mi? Hú de jó volt.<#eljen>
Na de ennek van topicja off vége.

Jövök nemsokára én is.
M@TriX
na én vagyok majd jöhettek patran most epp az office van

ld banner fent 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

grizzly21
most vagytok a szerveren?

itt csúnyán lehet majd awpzni..

http://thenamelessphoto.com/

M@TriX
jól hangzik, majd megint tezsek egy népszerûsítõ körutat a CSlapoknál...

Na kérem, a FAST HTTP mûködik 😊

Felszórtam mindent a http szerveremre BZ2-vel tömörítve, és ki is próbáltam az area35-el az elõbb. Siman 2mbit-tel zúzta le a 2 filet, és máris bentvoltam 😊

Szal aki lusta mappackot töltögetni, annak sem kell már sokat várni joinoláskor.
Ja, meg a bananán néztem ezeket a surf mapokat. Ez mi a pénisz? Mit kell csinálni ezeken?
Nameg van egy csomó látványos, érdekes map, egykét hl2 átültetés is még, dehát mind ilyen gagyi fy, meg ka meg ilyen ökörségek...
Megnéztem. Jókis egyedi map, ilyen még nincs 😊 Dehát ez is kb annyira sniperwar mint a highway 😊 Hatalmas nyílt terep, egykét logikátlanul elszórt tereptárggyal, ráadásul egy csomó olyan zuga van a mapnak, amit nem értem miért hoztak létre... el sem megy arra az ember 😊
De egyébként jómap, nekem tetszik. Csak egy kis funkcionalistást hiányolók róla, valami mûködõképes, érdekes, szétlõhetõ dolgot. Elég "berendezetlen" map.
k9duli
Na meg ne felejtsd hogy a teroristák nincsenek nagy elõnyben ilyen szanaszét lõhetõ házzal.Szerintem egy awp ugy ahogy van átviszi az egészet😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Hozegrun
Ez úton szeretnék elnézést kérni Andrew-tól, Bond-tól,meg aki még játtszott tegnap délelött Sg-n, amiért köszönés nélkül leléptem, de baromira el kellett rohannom. Szóval sorry!

Kezdőknek van szerencséjük!

M@TriX
aki tud jöjjön gémelni, most véletlenül a netem is 😉)
én bennleszek épp inferno van

Letöltöm megnézem.
M@TriX
hmm, annyira nem rossz mint gondoltam, a kukoricás pl nagyon jó poén a és a CTknek sem lehetetlen a bálák között jól el lehet szambázni...

k9duli
Én csak annyit akarok hogy mondjatok véleményt a cs_harvestrõl😄

Na, a fasht http cuccok mennek felfele.
A highwaynek megvan a cfgje, mostmár mûködnie kell. A roundtime 7 perc lett, a map time pedig 35. Ez már elegendõ kell legyen a túszok esetleges kiviteléhez.

Ha esetleg más mappal kapcsolatban van valakinek ötlete, hogy milyen egyedi beállítást lehetne eszközölni rajta, van rá lehetõség. Tehát ha valamelyik mapnak az általánostól eltérõ beállítás jobb lenne (szinte bármilyen beállítás) szóljatok.
Promi
Koszi
neozed
Jóreggelt.
fps_max akármennyi.

Promi
Nem.
1 login, 1 jelszo, 1 gep.
Promi
Joreggelt!
A maximum fps-t mejik parancsal tudom korlatozni (mar elfelejtettem)?
egyszerre nem, kulon idoben ott hasznalod ahol akarod, erre lett tervezve.

nah ez engem is erdekelne!

scorpeeon
hi lenne egy fontos kérdésem! megvan eredediben a cs source. 2 gépre felvan téve. az egyikkel beléptem 1 netes játékba, majd a másik gépen is ekkor az account miatt ami ugyebár használatban volt a másik gépen,kérte az account jelszót. a kérdésem az lenne hogyha belépek a másik géppel is, nem törlik e az accountomat, lehet 1 accountal 2 gépen játszani neten?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gergod
Nahát ez a highway akárhány játékossal sniper háború, a vizet is simán be lehet snipolni az alagutat is és hát persze az utat is. Nagyon tré pálya. Esetleg lehetne awp mapnak berakni, mint amolyan aim map.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

M@TriX
jaja, az szuper, hogy mûködik. sajna nem voltam itthon de majd kíváncsian tezstelem majd az új mappokat. 😉

amúgy igaz nekem 4Gz-en nem megy a procim csak 3.75ig bírja igaz az enyém csak 3Ghz-es 😊, de azért generáltam egy cs_area35 nav filet. de méretileg megegyezik a tieddel Borg, szóval szerintem nemigen van különbség.

Játszottunk most highwayt páran 😊 Hát 5-6 emberig full sniper war 😊 Ki találja elõbb meg a másikat...
Ellenben ha már ennyi ember van, onnantól jönnek a taktikák. Vízbe le lehet menni, és ott kötélen, létrán becserkészni a másikat, alagúton át, vagy szemtõl szembe az úton. De aki az úton megy, azt sniperelik le elõször 😊
Ahogy észrevettem CTbõl a terror házak ablakain full belátni sniperrel, tehát terror nemigen kempelhet simán ablak mögül lõdözbe... Eleinte azt hittem full terror map lesz, de nem. Szerintem nagyon kiegyenlített.
Az egyetlen gond a mérete... hát ja. Timelimit kellen legalább 7-8 perc, ha a túszokat ki is akarja vinni valaki. Bár erre már ritkán kerül sor 😊 Sajnos a cfgbõl nem megy az idõátállítás, szal majd valami más megoldást kell nézzek.

Amúgy szerintem ha a fast http dolog holnap mûködni fog, akkor akár folyamatos map frissítésre is átállhatunk a szerveren. Igy ugyanis a legnagyobb 40MB-os mapunkból is csinált 1xMB-ot, amit full sávszéllel semeddig nem tart letölteni a joinolónak...
Már semmit 😊
M@TriX
ezt láttam pár napja, nem tûnt annyira bestsellernek, kissé egyszerû (de nagyszerû?)

Zetorg
mit kéne csinálni? 😊

gergod
Akkor az rossz map. Nehogy már 10 percet keljen várni miután meghalok.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

k9duli
ááááá találtam egy iszonyú jó mapot most csinálták, az a neve cs_harvest
Képek alapján is látni fogjátok hogy a szépség 10 bõl 10 és ahogy elnéztem iszonyú harcot lehet rajta nyomni, a túszok kivihetõk.Õk pedig egy olyan házban vannak ami a terroristák számára életveszély, rengeteg ajtó,ablak,létra, és már a pisztoly golyó is ugy megy át rajat mint kés a vajon😄
Én már most jobb mapot látok benne mint a de_port😄
Nah nem akarok rávenni senkit a jóra😄
szerintem nézzétek meg.

5 perc és bentvagyok, gyûljünk.
yaya, én megyek <#violent><#vigyor2>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Jön valaki egyet highway-ezni?
Na kérem 😊 bz2-zés befejezve.

276.4MB-ból csinált 106.1MB-ot 😛

Holnap felnyomom õket a saját HTTP-mre, így a fast http download is ezerrel menni fog.
Van jobb ötleted? Ez egy ilyen map.