Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A klán alapító tagja Zolee, és két másik tag, névszerint bidibaldi, és én, megalapítottuk a ЯU$H3R™ klánt.
Fontosnak tartottam megemlíteni, bár lehet, hogy a kutyát sem érdekli.
Csak iszonyat szar nap ez számomra, mert nagyon sok energiát fektettem/fektettünk ebbe a klánba...(Borg segítségével)
Remélem olvassa ezt a kommented az, aki a mai napon önkényesen átnevezte a serverünket, plusz letiltotta az admin jogunkat...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
De ottvan fent a banner alatt kiirva...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hol találok magyar szerverlistát?
csak azért kérdem,mer itt is ki van irva,h "A szerverre bárki jöhet"
hát én ugyan bárki vagyok,de fogalmam sincs,mi az,hogy "a jelszo a szokásos" 😄
szal 5letem sincs már a szokásos jelszo milétére...
a steam meg nem talál 1etlen magyar szervert sem,és unom a francia + német szervereket,ahol azért vágnak ki,mert nem tudok megölni 50-et 10 perc alatt
ASE meg nem talál semmit, és fogalmam sincs,miért nem 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Valve-ék baszakodnak a netkóddal, a legtöbb felh szerint a steam supporton. Az emberek 75%--ának pl router firmware frissités oldotta meg, a maradéknak meg független ettõl, teljesen random jelentkezik (mint pl nekem is). De pl én anno negyedére csökkentetem az ilyen kidobálások számát már csak a tûzfal kikapcsolásával is...
A hardveres memóriahibát kizárhatod szerintem, és is teszteltem 4 órán át, semmi gond a gépemmel, más nem is csinál ilyet. Ez a CSS hibája. Valveék néha foltozgatnak rajta, nekem pl az utolsó update óta egyetlen egy sem volt már. Elõtte meg rendszeresen...
es hat meg igy is elofordult hogy olyan map ment egy szerveren ami nem volt meg😊😊😊😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
azért szerettem volna dvds-et, mert most kuponos van, és nem akarom mégegyszer letölteni 😄 nem 2 perc volt
de ha ez így mûködik hogy backupot készítek és dvd-re kiírom, és utána arról lehet telepíteni, akkor azt hiszem ez lesz. köszi
Borg: azon játszom, amin szívemnek kedves map és játékoszszám (6-12) van, törzsszerver egy van, az sg (kb 70-80%ban).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
ja, nem filterek miatt. nem tudom miért... 8(
ötlet?
Köszi a infot
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
FAQ: When I play regular Counter-Strike it uses the CZ player models. How can I get back my CS 1.6 Models?
de sztem maradj az ujaknal, azok jobban passzolnak a hitboxokra is.
cl_minmodels 1
és zõd terrorok lesznek, váó, de inkább térj át a source -ra, jobb - szebb - bugosabb
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Pedig nem most kezdtem a gémelést vele.
Sorry az offtopicért
Mindenki örömére, kiszállok a csapatból egy ideig..😞
Elutazok egy pár hónapra, valami faszányos helyre 😄
aztán majd jövök..de még nem most..köbö 1 hónap..csak felkészülök rá..😛
Nem pont a topichoz kapcsolódik de egy olyan kérdésem lenne, hogy Counter Strike 1.6 -ba tudjátok van pl: Terrorista modell úgy néz ki mint Gordon Freeman (zöld ruhába), versenyeken is ezt használják. Megtudná mondani valaki honnan tölthetem le ezt a modot?, vagy mi a neve.
Köszi
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
https://grentmedia.hu
DVD-s hl2-t szeretnék venni(tehát nem az 5cd-s változatot)
létezik ilyen? ill. ha igen hol tudom megvenni(cdgalaxisban pl nincs, más nem jutott eszembe)
azt tudom hogy van egy Gold változat potom 30 ezer forintért, az dvd-s, de nekem elég lenne a sima puritán Bronze, csak dvd-n legyen.
elõre is köszi
én 180kval húzok mostis
on
http://thenamelessphoto.com/
Chellosoktól kérdezném, hogy náluk minden rendben van-e a hálózattal?
Csak mert nálam tegnap este óta 100%-os leállás volt, most meg 340kb/s-el töltök... <#wow1>#wow1>
ON!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Mondjuk ha a többi nap is ilyen jól megy a vizsgával kapcsolatban(pendrive😄) akkor lehet hogy felnézek a serverre😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK