Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kösz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
azert boldogat kivanok.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
---de_officerõl anyit hogy a teljes verziót megkéne várni mertegy kurva nagyprobléma van vele, de amúgy nagyon szép jó map.Jah amúgy az Fps-re gondolok.
---de_napoli nekem tetszett enek a képe a 200276 matrix üziben van.De a nagytér miatt az fps-sem valami jó de mérfõldekkel jobb mint a de_officeben.Meg a másik gond hogy a de_menace juttot eszembe ami elvesztett egy háborút a mi serverünkön és ezis szerintem arra a sorsra jutna.
---de_italy_reloaded szintén szuper de használhatatlan az fps miatt.
a de_metrot és a cs_hinterhof még ne mláttam majd azt is kukkantom meg jókis oldalt találtál mátrix majd énis tezstelem.
---de_croukcounty meg jól nézki csak túl nagy meg a képek alapján üresnek tûnik, de majd csak letõltöm és megnézem.
---cs_area35v4 meg ahogy a képek alpján látom nagyon bõvûlt és kurva jól néz ki!!!!midjárt tõltöm is le.
meg látok ugy 5mapot amit nem láttam.
Meg milyen érdekes kiatták kisebbe a de_menacét, 20%lékkal kisebb az elõzõnéz.
Kiváncsi lennék hogy a de_menace miért esett ki, de gyanítom a mérete miatt.
Az én voksom új mapokra a:
--cs_harvest természetesen😄
--de_jor1_css régi sof2 sztár map kuva szépben
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
logikai csoportosításnak jobban örültem volna, jó volt az eddig is...
a rendreintést nem értem, mi történt? létezik a korlát, 1 awm, 1 magger/team, ez a szabály nem?
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
szóval kinek úgyis szünet van csak de sulis az bevállalhatnál, csak annyi a lényeg, hogyha túszos a túszok kihozhatóak -e , nem akdnak bele midnen szarba, meg elég szép-e a map, igényes-e, nem csak pár kép jó, aztána map másik része meg rosz illesztésekkel és tervezési hibákkal van tele... ha ez a rész rendben akkor puding próbája az evés fel kellen rakni aztán had szóljon kiderül mennyire életképes 😊
De azért jó lenne, ha nem csak én tölteném le õket. Mármint tesztelési, és véleményezési céllal!
Csak olyan mapokat fogok feltenni a szerverre, amit közülün legalább 3an teszteltek, és támogatnak.
szerencsére ase-ék is felébredtek és mo. mind2 helyen elérhetõ.
a login/pass:
cssurhe/mappok
de_crookcounty

sok kép... meg file
persze a mérete is fincsi, 35MB, szóval szerintem ennyire azért nem jó map, de azért nem rosz
de_metro
de_italy_reloaded
cs_hinterhof
huh, meg még sorolhatnám, érdemes sztem szétnézni 😊
Link, egy tegnapi felkerült map neve: cs_area35 v4 😊
letöltés csak regelés után, de arra lesz a fast http 😊
de regeltem egy kommersz juzert, szóval Borg pm, meg akinek kell, mert tesztelgetni akar...
kissé nagy pályának tûnik 😊
jah még alpha fázisban van (letöltés)
pár kép:

Válaszd ki filternél a kelet-európa és azon belül is a magyar szervereket, és akkor lesz szerverlistád.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
xar dolog kezdõnek lenni 😞((
de van vkinek a tulajdonában magyar szerverlista?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Fec_: csak nem awm helyett vetted? 8) nekem amúgy tele a hócipõm vele hogy összekutyulták a vásárlós számokat a t és ct oldalon. nem tudom miért volt szükséges. mindig bámulgathatom hogy most 42 vagy 43 a scout ill. 45/46 az awp - és ez még a jobbik eset, régebben folytom mellényúltam (és vettem a xar magozót 8( ).
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kicsit rá kéne érezni és jól menne szerintem.csakhát a nagyképû faszkalapok 😞
Jah,és Bond,tudom,h imádod a magozóval mkit lelövõs pronak tünõ kezdõket😊 bocs,de télleg nem azt akartam venni😞
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Jót nyomtunk ma este ismét!!
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
nem is tudtam, hogy ilyenekre is figyel 😊