Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
én csinálom a tmar-t!
de szerintem csak valamikor jövõ héten lesz kész.

k9duli
Hát akkor én a cs_area35v4 választom, mert ugyis az ujabb verzió lesz a serveren.
Lefogadom hogy Matrix a cs_assaultot választja😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Enyém a highway map 😊 Csak hogy én se maradjak ki.
Na, tagok és LEENDÕ tagok!

A következõ lesz a téma, amiben kötelezõen részt kellene venni mindenkinek! Csak részben önkéntes alapon lesz ez most, mert csak így lehet biztosítani, hogy mindenki kivegye a részét.

Itt a maplistünk, ami a custom mapokat illeti:
de_dust_pcg
cs_spetsnaz_v2
cs_assault_2005new
cs_highway
cs_siege_sp
cs_xcom
cs_jungle
de_tmar
de_dust3
de_view_update1
cs_area35
de_LaRose
de_siberia_final
de_NewportBeach
de_kilo2
de_Bora
de_lirium

Ezeket a mapokat REKLÁMOZNI fogjuk itt. Ez annyit jelent, hogy MINDEN tag egyet kiválaszt, és jókis látvány-screenshotokat, és in-action shotokat készít, valamint 2 darab felsõ nézeti képet (spectából) amin bejelöli a térkép lehetséges útvonalait, bombahelyit, túszait stb.

Minden SG tagnak egyet kell csak kidolgoznia, erre AZ ELEJÉN önként jelentkezhet! Magyarán aki gyors, és jelentkezik, az azt a mapot csinálja amelyiket akarja. Aki viszont lemarad, és nem jelentkezik holnap délig semmire, annak én osztok ki a maradék mapból 1-et 1-et. Vili? A jelentkezést illetõen aki elõbb jelentkezik egy mapra (itt public hozzászólva!), az csinálhatja. Aki utána jelentkezik, az már csak másikat csinálhat.

Hogy ne maradjon ki senki a melóból (bár elég sok custom map van) - avagy a következõ körben - majd új mapok tesztelése is ki lesz tûzve feladatnak.

Tehát:
1. Jelentkezik 1db custom mapunkra, kidolgozásra.
2. Ha övé lett a map (õ jelentkezett rá elsõnek, vagy ki lett jelölve neki), akkor kidolgozza.
3. Amint készen van, beszúrja ide a fórumba az anyagot.

-A mapokhoz SZÖVEGES magyarázatot is írjatok, hogy mi a feladat a mapon, tippek, trükkök stb! Persze minél egyszerûbb a map, annál egyszerûbb a feladat is, tehát túl se lihegje senki.
-A képek maximuma 8 shot (action/látvány shotok aránya mind1), illetve max 2 felülnézeti shot az útvonalakkal, bomb placekkel, túszokkal, esetleges extrákkal a mapon. -Méretük max 1024x768, a fórumba szúráshoz NE kicsinyítsétek õket! Szépen rendezzétek el az anyagot a hsz-ben. A felülnézeti, berajzolgatós shotok minõsége nem számít, akinek nincs más paintben is megcsinálhatja. A lényeg hogy informativ, és áttekinthetõ legyen. A képek formátuma vagy PNG (24bit, ez legalább veszteségmentes), vagy JPG (de jó minõségû) legyen. Akinek kell, használhatja a www.chronowerx.hu oldalamon az egyéb szekcióban az exchanget, ahova a képeket feltöltögetheti, és linkelheti ide.

Az akcióban LEENDÕ SG tag jelentkezõk is részt vehetnek!!! õk ugyanúgy jelentkezzenek a mapokra, mint a többiek! Ebbõl legalább látjuk, ki akar tag lenni majd.

_Én_ úgy érzem rendkívül hasznos dolog lesz ez, és remélem egyetértek abban, hogyha igényesen megcsináljuk, akár több is lehet az egészbõl (az SG siteon pl custom map szekciót nyithatunk stb). Illetve persze az új, és jelenlegi szerver közönségnek is jelentõs segítséget nyújt a mapok megszeretésében, és megismerésében.

Akkorhát akcióra fel, nyomassátok a jelentkezéseket 😊 Gyorsak legyetek, hogy lehetõleg a kedvenc mapotokat elemezhessétek! 😊
Csináld igy:
1. CS-be belép, VST futtat (fõmenü). Felirod egyszer a látott minimum fpst, ameddig min leesik, ezenkívül az átlagot a végén. És figyeled az esetleges képhibákat.
2. Elkezdesz tökölni a beállításokkal, kinézel 1 valamit, és átállítod másra.
3. Újból 1-es pont. És ezt addig csinálod, amíg az FPS-ed semmikor sem esik kb 40 alá a VST-ben.
Nem így szeretnék inaktív tagra bukkanni, õszintén szólva.

De ha gondoljátok, akkor már most elkezdhetjük a tagfelvételt, illetve ezzel egybekötve egy aktív tagsági ellenõrzést is.
Col Andrew
Tényleg Borg, mikor van itt az ideje a beszavazás\kiszavazásnak, mert van egy-két jelentkezõ és van egy-két kirugandó embörke is.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

fruhwirth
én aktiv "nemtag" vok😄

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
ez tök jó,mert fogalmam sincs mindazokról,amiket leirtál...én a 3D fülnél húztam a csúszkákat teljesitmény irányába,de a többit nem értettem

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Col Andrew
jó ötlet, csak sztem egy csomó inaktív tagra bukkannánk megint.

otto13
nagyon kössz!!<#mf1>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Azon gondolkodok, hogy az sg team minden tagjára kioszthatnánk valami tesztelnivalót. Kiveheté a részét a témából mindenki. Pár mb letöltése, és a map megnézegetése igazán nem nagy dolog.
cl_showfps 2

otto13
Üdv mindenkinek!
Szeretném ha az FPS-emet játékközben ki írná.Milyen parancsal tudnám ezt
elérni?,,elöre is köszi.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

k9duli
Az italy_relodedet ne erõltessétek mert kurva szép ez tény.De annyi síró embert még nem láttok majd az fps miatt, mint annál a mapnál lesz.
Bár nem írtad a géped Matrix, lehet hogy neked 4ghz-s és így jó.
Én azt nagyon utálom egy mapban ha az fps kb 40 és annál több nem is nagyon lesz.Mondjuk ennél a mapnál sokkal roszabb értékek vannak.

Tibor

ilyen baja volt valakinek, mer én csak uninstall és install után tudtam megoldani?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

k9duli
de_rats jó, nyomtam már rajta párszor.De szerintem elsõ látásra lehengerlõ utána a játék élmény rohamosan csökken.Nem tudom azt mondani hogy támogatom ,de azt sem hogy nem😊
A többi nem kell szerintem amiket nem tudsz hogy kell e, mert én érzem hogy nem😊
A jor-t nem értem miért érzed majd bukásnak, de remélem tévedsz😄
Ez a sof2 map a legjobb map lett a sof2ben, és a css és a sof2tõ elég hasonló játék.Emelett dust feeling.
Matrix pl te nézted már?(probálok embereket szerezni Borg😄)

Hinterhof már a képeken se nagyon tetszett, azt az italyt meg nem néztem.
M@TriX
a de_italy_reloaded, cs_hinterhof-ot nem nézted még azoknak néznek ki talán..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Col Andrew
Sokat nyomtuk pár hónapja a volt T.ERROR szerveren a rats-ot és szerintem nagyon király map!! Megnéztem a mapokat és a harvest jó, area35v4 kevésbé jön be, de ok, a többi nem jó. A rats meg szerintem felkerülhetne legalább egy darabig

Jó, de a többit nézd át azért. Szerintem vess egy pillantást a ratsra is.
Mit kell ismerni azon? Bemész a control centerbe, és qualityról performancera húzod a csúszkákat. AA, AF off, AI-t pedig hagyd normalon. Utóbbit próbálgattam, de advanceden, meg érdekes módon offon is alacsonyabb az fps.
Nekem 9600pron most 1024x768, minden qualityn, ai defaulton, aa af off, CS-ben pedig minden high. Ezenkívül bumpmap, specular off autoexecbõl CS-ben. Igy tök jó fpsem van mindenhol, átlag 60-70, ritka hogy leesik 30-ra/alá, vagy felmegy 150 köré.
fruhwirth
ha vki ismeri az ATI Catalyst 5.5öt,kérem segitsen beállitani ugy,h vhogy magasabb FPSszámom legyen,ha ez lehetséges.Elõre is köszi

M@TriX
ahova azt írtad, hogy " Nemtom elég szinvonalas e a szerverhez." az szerintem már eshet is ki...
meg ilyen rats-okat szerintem nem kellene erõltetni, persze ez magánvélemény...

a de_crookcountry egyébként marha jó lenne, de legalább vagy 20 ember kellene rá 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

area35v4 - jó, jól megbonyolították, picit sötétebb is itt-ott. De ettõl még király. Szerintem jöhet.
de_bedbugs - rats szerû, highfps map. A textúrázása nem egy nagy eresztés, de maga a map fun szerintem. Nézzétek meg ti is, aztán ha akarjátok mehet a szerverre. Nemtom elég szinvonalas e a szerverhez.
de_clubdome - na ez egy érdekes map. Sötét, sok helyen egyhangú. De pl a diszkó belsejében a fények stb jók, meg zene megy végig... nemtom. Nézzétek meg, mondjatok véleményt. Nemtom elég szinvonalas e a szerverhez.
de_jor - =bajo+menace. Bonyolult labirintus szerû, ráadásul még marha nagy is. Szerintem totál bukás lenne, mint a két elõdje volt. Én nem támogatom.
de_mcdonalds - jókis funmap, de bugos is, meg túlzottan kicsi is. Nem elég szinvonalas a szerverhez szerintem.
de_mediterrano - nem rossz map, szép fény effektek vannak, jól kidolgozott, igényes map. De tiszta labirintus, és amúgy egyhangú is... én nem támogatom.
de_metro - full szar, semmi extra. Egyhangú, fantáziamentes.
de_palmsprings - érdekes map, bár furcsa, hogy a terrork csak egy útvonalon közelekedhetnek, amelyen valószínûleg a CTk leaprítják õket simán. Nézzétek meg, mondjatok véleményt. Amúgy tetszetõs.
de_rats - mit mondjak? A jóöreg rats map source bundában. Lelökhetõ cuccok hegyekben, mûködõ gáz, hûtõ, spray, stb stb. Nagy fun map, szerintem kötelezõ a szerverünkre 😊 Csekkoljátok.
cs_harvest - ezt meg már megbeszéltük, én támogatom a felrakását.

Na ha ezeket legalább még 2-en kipróbálják és véleményezik rajtam kivül, akkor felkerülhetnek adott esetben. Eddig egyedül a harvest és az area35v4 olyan, amit fel is teszünk biztosan.
fruhwirth
Nem isssssssh<#nemtudom>

fruhwirth
persze,me csittelsz...😄

Lord AnonymouS
Köszi, majd játszok, ha lesz idõm, sajna most az érettségi az elsõ.

Bond: Elég nehéz tartani, ha nem vagyok itthon meg nem játszok...

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Na leszedtem vagy 10 mapot, megyek tesztelni 😊
M@TriX
haj, sajna nem konfigba oldotta meg a srác, hanem az egész modellt lecseréli, így a CTknél kiesett mert ott már a 3 generációs modell van 😊

M@TriX
na kell nekem dumálni, már megtaláltam, na majd letesztelem este

M@TriX
régebben volt egy olyan ddon, hogy a CS:S-ben a modellek is bumpappingot kaptak, akkor még csak egy 5900XT-m volt és nemigen raktam fel. arról hallott vki vmit?
vagy mostmár gyárilag van rajtuk?

Col Andrew
HI! Nos mapokat tettünk fel a szerverre(x-com, highway, lirium, area35, siberia, stb..), tesztelgettük öket és nagyon jók lettek sztem(siberián még nem voltam a tesztet kivéve)! Ezen kívûl semmi extra nem zajlott jelenléted hiányában a forumon.
Ja igen! Lett új egerem és ismét tudok normálisan ölni, úgyhogy reszkess!! 😊
ui: került ide fel egy szerver állapot jelzõ

M@TriX
azért szerintem ha mást nem is, de a cs_areav4-et az sztem updatelheted, sok újdonságot noymtak bele...

Zsoltika 007
Meg vagy elõzve a szerver stat-ban. <#crazya>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kérdés: Ki tesztelte a Mátrix által linkelt mapokat?
Mert ha senki, akkor ma nem lesznek új mapok.
Én is igy vagyok vele, már rég végeztem (gdf) de azóta úgy leeresztettem, hogy semmivel sem foglalkoztam. Pedig lenne még 1-2 bepótolni valóm, nameg a diploma... de egyszerûen a francnak sincs kedve hozzá, fõleg hogy manapság már halál felesleges, egy tekercs wcpapír többet ér mint bármelyik iskola diplomája.
soulhunter
kész... feladtam... ASE becsõdölt, a többi játék magyar szervereit megtalálja,még azt is,amit nem is keresek... CS szerver luxus...
azé köszi,h megprobáltatok segiteni

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

meghaltam..<#szomoru1>

Lord AnonymouS
Hi all!
I'm back! Valaki lenne olyan kedves és pár szóban összefoglalná, mi történt az elmúlt 1 hétben, valahogy nincs sok kedvem végigolvasni 475 üzit, thx!

(Látom Fec beindultál a fórumban <#idiota>)

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

fruhwirth
de amikor 4Xre szedsz ugy le,hogy csak végighúzod a fegyvert futás közbe,az ember agyát elönti a szar😛

Col Andrew
Azt coltal szép csinálni, awp-vel nem nagy szám 😊

fruhwirth
mért van az amúgy,h felraktam az új ATI nemtommilyen 5.5 Catalystet,és még rosszabb az fpsszámom,mint volt?elvileg nem javitania kéne rajta? nem tudtok segiteni?

Amúgy Anonymous ma jön haza,szóval mkinek vége holnaptólhihihih<#violent><#gun><#violent><#vigyor1>

fruhwirth
A Bond azt akarja burkoltan mondani,hogy szar alak vok,mer magozózok?😛 én tudom,h ezt akarja😄 nahjó,csak viccelek...de mondjuk az tény,h amikor szarrá rusholtuk õket,nem kellett volna, de idegesitett,amikor Andrew átröhanás közbe 150 méterrõl végighúzta a coltját,és fejest ad 5555 dmg in 1 hittel...azért akartam awpt...😊 Bond,tanulság...ne bánts senkit többet😊

áhh, a nehezén legalább túl vagyok pár éve. most a szakvizsga jönne õsszel, de rohadtul nincs kedvem nekiállni újra magolni, pláne uazokat 8(.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

gergod
Grat, amúgy hova jártok?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

janos666
Egy Simon Karcit én is ismerek, nem egy okos emberke<#idiota>, de fogadok hogy nem ugyan az a 2...
Simon Karcsi.. kispályás.
Ezt figyeld: FÜHRERNÉ! Már csak a neve is... mindent ki lehet következtetni belõle 😄D
Anno igy inditotta az elsõ matekunkat: Nálam senki sem fog levizsgázni Önök közül.
Hát én kb 1 év kihagyás után most kezdtem fogalkozni újra a sulival, és egybõl bevágódtunk matek szigora...ez az egyik elmaradt vizsgám a párból 😊 Miután meglett a 4 évem anno, totál leeresztettem, pedig be kellene pótolni õket. Talán jövöre diplomázok is, bár ezzel a tempóval 😛
Looserke
Jajj ne is mondd...
Nekem még hátravan...
Brrr.. Simon Karcsi <#violent><#gun><#boxer>