Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lefogadom hogy Matrix a cs_assaultot választja😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A következõ lesz a téma, amiben kötelezõen részt kellene venni mindenkinek! Csak részben önkéntes alapon lesz ez most, mert csak így lehet biztosítani, hogy mindenki kivegye a részét.
Itt a maplistünk, ami a custom mapokat illeti:
de_dust_pcg
cs_spetsnaz_v2
cs_assault_2005new
cs_highway
cs_siege_sp
cs_xcom
cs_jungle
de_tmar
de_dust3
de_view_update1
cs_area35
de_LaRose
de_siberia_final
de_NewportBeach
de_kilo2
de_Bora
de_lirium
Ezeket a mapokat REKLÁMOZNI fogjuk itt. Ez annyit jelent, hogy MINDEN
Minden SG tagnak egyet kell csak kidolgoznia, erre AZ ELEJÉN önként jelentkezhet! Magyarán aki gyors, és jelentkezik, az azt a mapot csinálja amelyiket akarja. Aki viszont lemarad, és nem jelentkezik holnap délig semmire, annak én osztok ki a maradék mapból 1-et 1-et. Vili? A jelentkezést illetõen aki elõbb jelentkezik egy mapra (itt public hozzászólva!), az csinálhatja. Aki utána jelentkezik, az már csak másikat csinálhat.
Hogy ne maradjon ki senki a melóból (bár elég sok custom map van) - avagy a következõ körben - majd új mapok tesztelése is ki lesz tûzve feladatnak.
Tehát:
1. Jelentkezik 1db custom mapunkra, kidolgozásra.
2. Ha övé lett a map (õ jelentkezett rá elsõnek, vagy ki lett jelölve neki), akkor kidolgozza.
3. Amint készen van, beszúrja ide a fórumba az anyagot.
-A mapokhoz SZÖVEGES magyarázatot is írjatok, hogy mi a feladat a mapon, tippek, trükkök stb! Persze minél egyszerûbb a map, annál egyszerûbb a feladat is, tehát túl se lihegje senki.
-A képek maximuma 8 shot (action/látvány shotok aránya mind1), illetve max 2 felülnézeti shot az útvonalakkal, bomb placekkel, túszokkal, esetleges extrákkal a mapon. -Méretük max 1024x768, a fórumba szúráshoz NE kicsinyítsétek õket! Szépen rendezzétek el az anyagot a hsz-ben. A felülnézeti, berajzolgatós shotok minõsége nem számít, akinek nincs más paintben is megcsinálhatja. A lényeg hogy informativ, és áttekinthetõ legyen. A képek formátuma vagy PNG (24bit, ez legalább veszteségmentes), vagy JPG (de jó minõségû) legyen. Akinek kell, használhatja a www.chronowerx.hu oldalamon az egyéb szekcióban az exchanget, ahova a képeket feltöltögetheti, és linkelheti ide.
Az akcióban LEENDÕ SG tag jelentkezõk is részt vehetnek!!! õk ugyanúgy jelentkezzenek a mapokra, mint a többiek! Ebbõl legalább látjuk, ki akar tag lenni majd.
_Én_ úgy érzem rendkívül hasznos dolog lesz ez, és remélem egyetértek abban, hogyha igényesen megcsináljuk, akár több is lehet az egészbõl (az SG siteon pl custom map szekciót nyithatunk stb). Illetve persze az új, és jelenlegi szerver közönségnek is jelentõs segítséget nyújt a mapok megszeretésében, és megismerésében.
Akkorhát akcióra fel, nyomassátok a jelentkezéseket 😊 Gyorsak legyetek, hogy lehetõleg a kedvenc mapotokat elemezhessétek! 😊
1. CS-be belép, VST futtat (fõmenü). Felirod egyszer a látott minimum fpst, ameddig min leesik, ezenkívül az átlagot a végén. És figyeled az esetleges képhibákat.
2. Elkezdesz tökölni a beállításokkal, kinézel 1 valamit, és átállítod másra.
3. Újból 1-es pont. És ezt addig csinálod, amíg az FPS-ed semmikor sem esik kb 40 alá a VST-ben.
De ha gondoljátok, akkor már most elkezdhetjük a tagfelvételt, illetve ezzel egybekötve egy aktív tagsági ellenõrzést is.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Szeretném ha az FPS-emet játékközben ki írná.Milyen parancsal tudnám ezt
elérni?,,elöre is köszi.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Bár nem írtad a géped Matrix, lehet hogy neked 4ghz-s és így jó.
Én azt nagyon utálom egy mapban ha az fps kb 40 és annál több nem is nagyon lesz.Mondjuk ennél a mapnál sokkal roszabb értékek vannak.
ilyen baja volt valakinek, mer én csak uninstall és install után tudtam megoldani?
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
A többi nem kell szerintem amiket nem tudsz hogy kell e, mert én érzem hogy nem😊
A jor-t nem értem miért érzed majd bukásnak, de remélem tévedsz😄
Ez a sof2 map a legjobb map lett a sof2ben, és a css és a sof2tõ elég hasonló játék.Emelett dust feeling.
Matrix pl te nézted már?(probálok embereket szerezni Borg😄)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem 9600pron most 1024x768, minden qualityn, ai defaulton, aa af off, CS-ben pedig minden high. Ezenkívül bumpmap, specular off autoexecbõl CS-ben. Igy tök jó fpsem van mindenhol, átlag 60-70, ritka hogy leesik 30-ra/alá, vagy felmegy 150 köré.
meg ilyen rats-okat szerintem nem kellene erõltetni, persze ez magánvélemény...
a de_crookcountry egyébként marha jó lenne, de legalább vagy 20 ember kellene rá 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de_bedbugs - rats szerû, highfps map. A textúrázása nem egy nagy eresztés, de maga a map fun szerintem. Nézzétek meg ti is, aztán ha akarjátok mehet a szerverre. Nemtom elég szinvonalas e a szerverhez.
de_clubdome - na ez egy érdekes map. Sötét, sok helyen egyhangú. De pl a diszkó belsejében a fények stb jók, meg zene megy végig... nemtom. Nézzétek meg, mondjatok véleményt. Nemtom elég szinvonalas e a szerverhez.
de_jor - =bajo+menace. Bonyolult labirintus szerû, ráadásul még marha nagy is. Szerintem totál bukás lenne, mint a két elõdje volt. Én nem támogatom.
de_mcdonalds - jókis funmap, de bugos is, meg túlzottan kicsi is. Nem elég szinvonalas a szerverhez szerintem.
de_mediterrano - nem rossz map, szép fény effektek vannak, jól kidolgozott, igényes map. De tiszta labirintus, és amúgy egyhangú is... én nem támogatom.
de_metro - full szar, semmi extra. Egyhangú, fantáziamentes.
de_palmsprings - érdekes map, bár furcsa, hogy a terrork csak egy útvonalon közelekedhetnek, amelyen valószínûleg a CTk leaprítják õket simán. Nézzétek meg, mondjatok véleményt. Amúgy tetszetõs.
de_rats - mit mondjak? A jóöreg rats map source bundában. Lelökhetõ cuccok hegyekben, mûködõ gáz, hûtõ, spray, stb stb. Nagy fun map, szerintem kötelezõ a szerverünkre 😊 Csekkoljátok.
cs_harvest - ezt meg már megbeszéltük, én támogatom a felrakását.
Na ha ezeket legalább még 2-en kipróbálják és véleményezik rajtam kivül, akkor felkerülhetnek adott esetben. Eddig egyedül a harvest és az area35v4 olyan, amit fel is teszünk biztosan.
Bond: Elég nehéz tartani, ha nem vagyok itthon meg nem játszok...
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
vagy mostmár gyárilag van rajtuk?
Ja igen! Lett új egerem és ismét tudok normálisan ölni, úgyhogy reszkess!! 😊
ui: került ide fel egy szerver állapot jelzõ
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mert ha senki, akkor ma nem lesznek új mapok.
azé köszi,h megprobáltatok segiteni
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
I'm back! Valaki lenne olyan kedves és pár szóban összefoglalná, mi történt az elmúlt 1 hétben, valahogy nincs sok kedvem végigolvasni 475 üzit, thx!
(Látom Fec beindultál a fórumban <#idiota>#idiota>)
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Amúgy Anonymous ma jön haza,szóval mkinek vége holnaptólhihihih<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1>
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ezt figyeld: FÜHRERNÉ! Már csak a neve is... mindent ki lehet következtetni belõle 😄D
Anno igy inditotta az elsõ matekunkat: Nálam senki sem fog levizsgázni Önök közül.