73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • otto13
    Én t-töl akarok meg szabadulni A upc 60 méterre van tőlem , mégse hozzák.Be kaphatják :( 21 század hahaha ....egy technikai csőd az egész lol .
  • SzocsA
    és mi a faszt csináljak várjam meg hogy a tfos vagy UPC kiépítse erre a hálózatát? addigra megöregszem!
  • otto13
    Nem csak az xar a tisztelt T-nek a nete is 1 fos :( szakadozik el tűnik 2-3 órára, 3 hete küzdök velük ,eredmény nélkül.Persze a mani azt kérik érte , be kaphatják :)) mondtam nekik addig nem fizetek amíg nincs rendes net .
  • HTS s3rg1nh00
    tök mindegy.vezeték nélküli net=szar,ha nem érted betűzöm:s-z-a-r.
  • SzocsA

most ilyen de a játékban megint felmegy 500 ra!

múlt héten jó volt még délután is , ezen a héten volt valami update a steamen!

szomszéd lophatja a netet tőlem? csak egy ntenna kell hozzá mármint amit bedugok a hállókártába 1 méteres vezetéke van ilyennel rá tud csatlakozni az antennámra? de ehhez kéne az ip címem meg a többi!
    mert az antenna a szomszéd oldalán van!
  • Borg
    természetes szelekció
  • SzocsA
    ma reggel ennyi volt a pingem!

már vagy egy hete ilyen délután 4 től!

• Lacccca
    Azután is szar lesz a neted lényegtelen hg merre néz mivel a rádióhullám ha jól tudom kör körösen tejed (habár lehet szegényes a fizika tudásom e téren de valami ilyesmi rémlik)

Attól szar a neted játékra mert nem vezetékes és nagyon érzékeny a terhelésre a hálózat.
  • SzocsA
    már tudom miért szar a pingem!

mikronetem van és a gerinc háttal áll a parabolaantennának! 90 fokos látószögön kívül van vagyis a szomszéd falura néz!

most ha felszerelnek ilyet ami az én antennám felé néz milyen lesz a net?

eddig akkor volt a baj ha rajtam kívül a többiek is használták a netet!
  • OrioN the S
    veletlen volt.
  • krisz940122
    kösz :D
  • HTS s3rg1nh00
    kurva egyszerű.mezei júzer 2 móddal találkozik:
    de_ névvel kezdődő mapok:a terroristák a 2 lerakó közül valamelyikre le kell rakják a bombát(és persze nem árt ha fel is robban),vagy eliminálják a ct-ket(akik értelemszerűen a t-k célját próbálják megakadályozni,akár a terrorok eliminálásával,akár a bomba hatástalanításával(ha már lerakták persze)
    cs_ névvel kezdődő mapok:a t-k túszokat ejtettek,nem árt ha őket őrzik.a ct-k értelemszerűen ki kell szabadítsák őket és e betűvel maguk után vonszolva visszaviszik őket ct kezdőre és akkor bizony jó sok pénz üti a markukat.egymás testi épségére ebben a módban sem kell figyelni(hadd szóljon az m249:D)
    vannak még egyebek,különféle fegyós mapok,vagy mondjuk aim névvel kezdődők ahol a célzásra megy a dolog(itt csak akkor nyer az egyik csapat,ha kinyírták a másik csapat összes tagját),vagy pl.a gg,avagy gungame-(általában) minden kill után kapsz másik fegyót automatikusan,amivel ugyanúgy eliminálni kell a másik csapatot.
    a második kérdésre:mert ha valaki elbaszottul a szerverre teszi fel a cuccokat ahonnan csak csorog lefelé a map/sound-ok/skin-ek stb.,akkor sokat kell várni,ha viszont valaki feltolja http/ftp szeróra,na akkor betépsz jó gyorsan.röviden ennyi.
  • krisz940122
    csősztök.nemrég kezdtem el cs source-zni és lene egy két kérdésem ÉS TUDOM H A GOOGLE A BARÁTOM de ezekről nem találtam semmit.na tehát:
    -milyen pályamódok vannak benne? mert amikor játszok sose tudom mit kell csnálni.és azt honnan tudom meg h épp melyik játékmódban játszok?ez volt az egyik
    -a másik: vannak szerverek amikbe ha belépek vagy kidob vmiért vagy rohadtsokat kell várni a letöltésekre.melyik szervereken érdemes játszani?amelyikeken nem kell sokat várni és\vagy nem dob ki.

a második kérdés annyira nem fontos hanem az első az fontosabb lenne.de azért ha tudtok lécci válaszoljatok a másodikra is.előre is köszi
  • Lacccca
    Lehet hülye kérdés de miért lett törölve?
    /Elég Ha PM ben írod Orion/
  • Spészgószt
    és eltünt vala a kéklő távolba..." #69843
  • solo
  • Spészgószt
    még egy szeméttel több a keresőben....
  • Borg
    Még egy pár krixkraxot írhatnál a nevébe, ez 2009-ben már nem elég menő.
  • armageddon666
    Hát persze :D Marha igénytelen népség... de mikor kiderül hogy faszlámák kell kifogás, és a legjobb ugye hogy szar a szerver :)
  • Lacccca
    És mégis tele vannak.
    Most akkor a Magyar CSS játékosok nagy többsége igénytelen?
    Érdekes módon ha warra kerül a sor egyből igényesek lesznek és szapulják a szervert.....
  • kifli
    na bb szerverek úgy szarok ahogy vannak -.-
  • Lacccca
    Nem tom mit akadtok fel az ilyeneken. Ahogy Gabenc alárírásában is benne volt "Van ezer másik server, miért pont itt kell játszani?"

Kicsit szétnéznétek akkor rájönnétek hogy vannak sokkal színvonalasabb serverek is mint az agyon sztárolt BB,BB2, Smalla,Lamas meg mitom én mik még.
  • Kandurex
    Atya'isten, fél éve még én is játszottam a BB -n és a "Rendkívül körülmények" ritka nagy balfék volt, elég gyengén tolta, de persze mindenki más csaló volt, és persze osztotta az észt.

Az, hogy admin jogot kapott, óriási hiba. Kezdek örülni komolyan, hogy abba hagytam a CS -t.
  • gergobaby
    Na halljátok, most felcsesztem az agyam... Egész déután CULA meg egy két admin társaságában BadBoys-on fociztunk... erre, mentünk Aztec-ra, oké, megjött vmi Rendkívüli mittoménki :) ( Admin ) más nevén : 40+... Erre osztotta az észt, hogy hogy mersz kempelni, de ő russolhat CTként :) 0-6 os statja volt, és csak osztotta az észt, ha beszóltál neki kibannolt (engem)... Innen üzenem neki, ha olvassa, hogy tanuljon meg játszani :)
    Tanulság: Ne menyjetek BB, BB2 etc. szerókra :) Jó gamet!
  • Lacccca
    Volt a fszt volt. Poénkodtunk vele csak.
    Csak remélhetjük hogy miután kijön az EP3 azután kap egy kis figyelmet és felpatcheleik.

Azért azt nem értem hogy tuti bestseller lenne egy új CSS akkor miért nem foglalkoznak vele habár most a L4D 2-nek kell eladnia magát majd szal nem akarnak konkurenciát maguknak.
  • kifli
    "Miután Minh-t elutasították a Counter Strike 2-vel"

tényleg mi van az új cs-vel? mármint várható akkor enginefrissítés? mert régebben volt téma hogy már volt zárt beta is.
  • armageddon666
    Esetleg ha párhuzamosan futnának a játékok? Mondjuk 20 playernél 2 5v5 menne. Mikor már van összesen 10 halott, akkor megint összedobna egy 5v5-t :D és akkor folyamatos, de nem kaotikus, és balanszolt játék lenne... a folytonos csapatkeverés miatt.

Taktika meg amúgy sem sok van publicon :)
  • Spészgószt
    Így is elég gyors minek ezen MÉG gyorsítani! Rohagálós fasság lesz belőle!
    Ott a DM akinek normálon lassú :P
  • armageddon666
    Hmmm... szar :) már innen látom... homályosan, de látom...
  • solo
    Ehmmm.
  • armageddon666
    ok, és ezt persze caps nélkül :)
  • armageddon666
    hÁT AKKOR ROSSZAT MONDTAM :d a KLUB AMI BEVÁLIK...
  • Spészgószt
    Az EQ beállítások közül a "soft" az ami úgy néz ki mint amit mondasz!
  • Borg
    Pórbáltad már? Mert a hangyafasznyi hangszóró igenis jobb hangzást biztosít, mivel közel van a dobhártyádhoz, és a hallójárattal légmentesen zár. Össze sem lehet hasonlítani a fejhallgatókkal. Viszont kétségtelen, hogy nem olyan kényelmes. Viszont nekem pl a fejhallgató sem volt kényelmes, mert mindig beizzadt alatta a fülem, amire nekem a hallójáratom érzékenyebb, mint a bedugósra.
  • armageddon666
    5000ért simán megérte... sokkal jobb mint a sok szutyok amiben meg felkúrják a basszust :\ "Super Bass" vagy mi a geci... persze nem opcionálisan hanem benne van mindenképp... és ott viszont hiába veszem le EQban a mély hangokat, akkor is szar marad :) Ennél a Sennheisernél viszont LEHET korrigálni...

Fülbedugós meg kényelmetlen, és ne mond hogy az a hangyafasznyi hangszóró olyan hangzást biztosít, mint egy rendes nagy...

(Egyébként a HD201 az istenített Sennheiser alsó kategóriája... és azon túl hogy a mélyek alapból gyengék (EQ állítása után már jók...) kristálytiszta hangzása van... ilyen hangminőséget még egyik hasonló árú cuccból sem hallottam, szal én meg vagyok vele elégedve)
  • Borg
    Akkor talán az istenített Sennheiser mégsem ér sapka szart se.
    Régen rossz, ha egy fülhallgatót EQ-val kell korrigálni... vagy vegyél fülbedugósat, ha igazán konkrét hangzást akarsz viszonylag olcsón.
  • armageddon666
    Na így jó rendszerrel nagyon adja a játék, csak szokni kell...

Viszont. Win7es Realtek drivert lebutították :( nincs benne hangszínszabályzó. Mármint pár beépített mód van, de én nem tudom állítani... Pedig olyan jó volt egy kis mély-magas kiemeléssel hallani minden ellenfelet a pályán... És ezt szeretném visszanyerni.

Megoldható CSS alá egy EQ beszúrása?

Vagy ha nem, melyik néz ki úgy az alap sémák közül, hogy középhangok nagyjából 1 vonalban vannak (kicsit megsüppednek középen esetleg, de tényleg csak leheletnyit), a basszus meg a magas meg úgy közepesen ki van emelve? Nem túlzottan, csak hogy elkülönüljön kicsit, hogy erőteljesebb legyen a hangzás, de a középhangokat ne nyomják el :)

Van egy kurva jó Sennheiser HD201 fülesem, kristálytiszta hangzással, csak a mélyeket alapból visszafogja kissé, és erre jól jött eddig a hangszínszabályzó :(
  • Lacccca
    A rendszer jól is működhetne csak hát magyarisztánban vagyunk.
  • armageddon666
    Én szerintem örülnék a régi rendszernek... na meg egyetemen nem tudom hogy volt, meg hogy hogy van most ez a Bolognai rendszer, de azt hallottam hogy a mostani NAGYON szar ...
  • Lacccca
    Na meg a követelmény rendszer is másképp volt még akkor.

Én nem tagadom ha abban a rendszerben kellet volna vizsgáznom irodalomból tuti 2 jeggyel rosszabb lett volna sőt éppen hogy csak meglett volna a 2-es, így 4.
    Töri nem lett volna gáz az amúgy is érdekelt, matekból meg jó erős közepes.