73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Igen. -
2Bálint #69819 az ember feje nem telefonkönyv, hogy számokat meg neveket tároljon benne.
-
mármint a régi és az új között? -
Erről beszélek gyerekjáték elérni egy 90% ot.
Helyedbe megnézném mi is a különbség a 2 fajta érettségi feladatok között. -
csak nem mind1 hogy 60% 5össel megy át az ember, vagy 96% 5össel :) kell a pont, és azért meg kell dolgozni... no nem feltétlen matekból vagy fizikából, mert egy sima röpdolgozat nehezebb az iskolában az érettségi feladatoknál (legalábbis középszint), de töri meg magyar? Azok mégis miben lettek könnyebbek? Mert ezekhez nem ész kell, hanem bemagolni az évszámokat meg eseményeket meg neveket meg ilyen geciket, aztán persze elképzelni nem tudom mikor lenne ezekre szükségem, de meg kell tanulni... mert kell... de mire? -
Gyertek! -
Mire?
Arra a fogyatékosoknak szánt tesztre?
Nem lenne ennyire túltömve a fősuli és egyetem ha a régi érettségi lenne még mindig abban biztos vagyok hogy ha az régiben kellene érettségiznie a mostani korosztálynak kb a 40%-a megbukna.
Én pl az első szériában voltam de már akkor is röhejesen könnyű volt, azóta pedig csak csökkent a szint. -
nem mert jön az érettségi és tanulni kell :c
ja meg antiszocfajták nyáron kockulnak ^^
-
epp ezaz.. jon a tel es mindenki utal fazni ezert bekockultok :c -
meg ha hoztam x embert, akkor is elüldöztem x+3-t :) szal :/ -
vége a nyárnak :( -
De sokszor hallottam már ezt :)
Kb 1 hétig megy a nagy sürgés forgás meg mindenki újra feltámasztási lázba ég aztán alábbhagy és újra kialszik a láng. -
Ezaz :/
Mondjuk nekünk kéne tenni érte valamit:/ -
Ja mert se játékos se admin.
-
Járj az SG szerverre, ott tuti nem fog senki kidobni.
-
ez több mint pár jó pinghatáron belül -
SzocsA #69804 nem!
az xfire és a gamemonitor mutat szervereket de azok vagy üresek vagy pár ember játszik rajtuk smalla nincs az is 20 slotos lett vagy megszűnt arra se jár senki! -
De a többin nem akkora király biztos...
-
tudtad, hogy van még 33538 szerver? -
SzocsA #69801 az adminok elől pontosan! akármilyen nevet adok meg tök fölösleges mert csak azt várja hogy felmennyek és azzal basztasson hogy lecsalóz, csíterez
mikor rajtam kívül vannak érdekes emberek ott van ALI kiről mindenki tudja hogy WHzik, nézi a falakat mint atom! az adminok nem bannolják azt mikor ezt szóvá tettem kibasztak!
ma reggel megint kidobtak a biscuitról. 20/2 stat 18/ 1 nél már nem mentem előre de én maradtam a végén aztán csak össze vissza lövöldöztem, nem akartam lelőni senkit de simán beadta! a BBn adná így
hogy mennyek a pályákon hogy ne nézzem a falakat????? -
Miért akarod elrejteni? Semmi értelme. Az alapján tiltanak ki a serverekről.
-
SzocsA #69799 steam idt nem lehet valahogy elrejteni? -
pLau #69798 uhh köszi ezt megis csinálom
-
zolika leírta részletesen. nekem is így sikerült visszaszerezni, pedig még a felhasználónevemet sem tudtam. -.- -
pLau #69796 Persze megvan minden akkor lefényképezem és elküldöm. És mit irjak nekik?:) -
HA megvan a doboz és a CD kulcs akkor egyszerűen csinálsz egy képet róluk természetesen hogy egybe jól láthatóak legyenek.
Majd a account neveddel együtt elküldöd a vavlenak a supportos e-mailjére.
Punk Zolit keresd meg ő már sokaknak segített visszaszerezni az accját. -
pLau #69794 Az a gáz, hogy nemtudom a titkos kérdésre a válaszomat ezt valahogy meglehet oldani?:s
-
pLau #69793 Sajnos:( Remélem nem lopták el nemakarom megvenni ujra. Amugy alap skinem van steamen megprobalom a jelszo emlékeztetőt, de miaza Verification code?
Az ami a dobozon van? -
De kb a felhasználók 80% nem vett róla tudomást 10% nem alap skint használ steam hez amiknél nem működik a gomb a maradék 10% használja csak. -
Direkt belebaszták az email cím megerősítést vagy mit sazl ha valaki baszakodik a jelszóval küldenek neked mailt róla -
Nagyon valószínű.
Esetleg gyorsan kérj jelszó-emlékeztetőt hátha még nem írták át.
Ezé léptél le játékból? :(
Pedig olyan jó volt üldöztetni téged XD -
pLau #69789 Olyan problémám lenne, hogy kiléptem most játékból és pár percre rá kiirta h valaki bejelentkezett a fiokomba és irjam be a jelszom ujra, beirtam de nem fogadja el:(. Lehet h feltörték a steamem? Pár napja volt már ilyen de akkor beirtam a jelszot és belépett semmi gondd. Volt vkinek ilyen már vagy mit tudok tenni?
-
köszönöm szépen :) -
Nem tévedtem. A kérdés az volt, hogy ha 21.-ig tart egy akció akkor az meddig tart. Az meg 21.-ig 24:00-ig.
-
A Steam Store-ban a játékokat kategorizálva találhatjuk meg, de a leg egyszerűbb, ha használjuk a bal felül található keresőt, amellyel pillanatok alatt elérhetjük a játékot, amit szeretnénk. Mi most a half szóra kerestünk mivel a Half-Life-ot szeretnénk megvenni. A találati listában kikeressük a megfelelő játékot, majd a nevére kattintunk és elérkezünk a játék Steam-es oldalára.
Azé' xD -
xHeDex #69785 Szerintem te E-Z-T keresed -
na ak jó :)
még a giftről szeretnék kérdezni, hogy a gift küldés az hogy megy meg ilyenek :)
-
The Weekend deal is normally announced via the Store front page and a news update pop-up when you start Steam. The deal is displayed on the top right of the store home page under the heading 'Spotlight'. It is normally announced between 11:00 and 15:00 PST (19:00 and 23:00 GMT) on the Friday and finishes sometime on the morning of the Monday after (normally after 09:00 PST/17:00 GMT).
ha jól számolom akkor hetfő este még tart a hétvége 6-7ig a mi időzónánkban -
tévecc vénember
pont, hogy 20.-a 24:00 a határidő vége -
aha, köszi :)