73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ezt már levédték...
nem nézhető meg :DDD
-
A stickdeath.com ha még létezik régen tele volt ilyenekkel és még jobbakkal :DDD
De ezek is kurva jók!
-
De_Dust
De_Aztec
De_Dust2 (ez volt most youtubeosan linkelve)
Newgrounds linkek, és flash animációk. -
Tényleg, az mitől van, hogy a mozgó ember előbb meglátja a mozdulatlant? Kétség kívül így van, én is észrevettem, csak a miértre nem sikerült még rájönnöm. -
Megnyugodhatsz hogy a rádiós nettnél hemzseg a mikro lagg, amit az átlagba nem fogsz észrevenni, mármint kiírva. -
SzocsA #69896 nem laggoltam 15-20 ms pingem volt jó volt a net!
jó hogy ezt is tudom de arra nem kaptam választ hogy én az emberkének csak a kezét könyökét látom akkor neki is csak a kezemet könyökömet kell látnia nem?? és akkor nem értem hogy hogy tud tisztán fejbe lőni?????
én ott álltam ezt láttam halálom előtt amikor lefényképeztem! -
Lagg.
Meg ha te álltál és vártál rá akkor van az a hatás hogy a mozgó játékos hamarabb látja meg az állót :).
Illetve ha laggolsz ő kilép meglát elkezdő lőni de már indul vissza és te ebből kb annyit látsz hogy ott felbukkan lelő és úgy tűnik mintha nem mozdult volna. -
SzocsA #69894 ezt mondja el valaki nekem még!
ott állt a gyerek ahol a célkereszt közepe van a képen, neki ment a peremnek és akval belém lőtt 4 et tisztán épphogy csak a kezét láttam 2 mell lövés és két jobb kéz találat volt
mindig az ilyenektől halok be hogy épphogy látom a gyereket de ő eltalál!!
-
admin power :DD -
kúrvajó főleg a vége XD -
oh, ennek van 2 előzménye. Flash animációk >.< de_aztec meg nemtom melyik :D jóak :D -
Most nyúltam az aranyosból:
(HANGOT NEKI!!!) ----> (0:50 körül kezdődik a móka :))
:DDD
-
Jah....Foszforeszkáló kék meg piros emberek...te snecy XDDDDDDDD -
Borg #69888 Hoppá, Mr. LVL16 Lifeless megmondta a frankót :D -
akkor nyomorogj tovább -
Hol élsz ember!? Ezt mire írtad? Vagy csak én nem értem? 
LOL ismét Gabenc (majdnem) "Van 1000 másik fórum", nem teccik ne írj be, ne olvasd!
-
felejtsétek már el egy életre ezt a szart, sírjatok még évekig ugyanazon a témákon, amire már mások is panaszkodtak korábban -
érzésből rántod fejre az is célzás :D legalábbis oda lősz ahova kell, nem mellé.
és azért a balrafölé ha jelen is van marhára minimálisan, vagy nekem jár nospread-hack a fegyver mellé :\ még nem vettem észre.
kés 250, scout 260... :) én terjesztem ezt :)
meg mp5-tel is olyan gyors vagy mint késsel...
meg összes pisztollyal is...
de cl_showpos 1 :) -
Ezt megvétózom!!! Nem tökéletes! Mert ha állva lősz akkor nagyon picit fölé balra hord!!!! Gugolva tökéletes! De mire becélzod pontosan már rég leszedett még egy mac10el is :))) főleg hogy csak fejre 1 skuló! Ezé kell rántani és akkor tuti fejes, nem kell szarozni a célzással, csak érzésből! Az viszont igaz hogy zoom nélkül is pont középre lő (gugolva) és az is hogy a leggyorsabban futsz vele!!! (a késtől is gyorsabban)
Régen volt olyan, hogy ha ugrás/levegőben nyomva tartottad a gugolást akkor pontosan lőtt, mert úgy vette hogy a "földön" gugolsz! Ilyen van még???
-
xHeDex #69882 betelefonálsz és megmondod hogy kössék át neked vezetékesre, egy tizesért megcsinálják és nem lesz gondod többé a nettel -
hülyeség ... scout a tökéletes pontlövő... mindig a képernyő közepére lő zoommal zoom nélkül futás közben is ... ugrásban nem vagyok biztos :) -
1 utcaval arrebb
-
Jah és nagy valószínűséggel pont ezért kapod a BANNOKAT is! Mert a SZAR neted miatt lelőhetetlen vagy, olyan mint ha haxolnál...mentség hogy ez akaratlan, de ez van...
-
LOL 
Hányszor írjuk le neked Szocsa, hogy a NETED A SZAR! Rád is ugyan úgy anyáznak mások mert téged se lehet belőni, pont úgy mint az 50es pingű másik egyént! Főleg hogy össze vissza ingadozik a neted!!!
A scout meg amúgy is ilyen...rántás fejes, nem is kell rácélozni, csak a közelébe nagyjából...
-
es az szted mi? :D -
Borg #69876 omg..mondom hogy természetes szelekció.. -
SzocsA #69875 nem nem mikor meghalsz és nézheted a ct ket tket egyaránt -
"scouttal lő a gyerek és mellé céloz méterekkel és fejest ad neki"
ezt spectaba latod? -
SzocsA #69873 mit?
de akkor most cseréljem le a netet T-fosra?
UPc még nincs diginél azt mondták hogy jövő tavasszal lesz!
egyébként ha 22 ms es pingem van és elkezd ugrálni 50 re fölé nem megy
emiatt van az hogy nem adja be a fejeseket?
mert éjjel általában stabil szokott lenni a pingem 18-25 között mozog. akkor jól megy a játék
és ehhez társul még az fps lag! hosszú rásnál levakítom az összes T-t aki bejött egymás mellett áll az össze emberke elnyomok rájuk egy tár m4et és egy embert találok el egy golyóval ez szörnyű 100 ról leesik az fps 40 re ilyenkor!
de van egy másik gyerek akinek 50es a latencyje fik nem változik neki és 70 ms pingje van vele mi van ? mert belő mindenkit de lelőni nem lehet! valószínű hogy külföldről játszik vagy csak ilyen a nete
de arra mi a magyarázat hogy scouttal lő a gyerek és mellé céloz méterekkel és fejest ad neki és nem csak 1, 2 alkalommal látok ilyet!
ez is a pingtől van? -
hova sz@rjak? 101 másik jó is van! Sőt nekem az tetszik a legjobban amit én magam csináltam....
-
Ha valakit érdekel, Jinx786 készített 1 world model-t ehhez az Arctic Warfare-hez. -
Igen. -
Wasse 1 #69869 A SteamApps\steamnév\counter-strike source mappát? -
Töröld le az egész cs mappád és úgy indítsd el.
Steam újraépíti a mappa szerkezetet meg a fileokat, beállításokat.
Azután nézd meg hogy hogy megy.
Az a 60 az elég kevés egy olyan géptől. -
Wasse 1 #69867 Hi! Vmiért mostanában a fps szám lement 60 alá, pedig néhol (pl a d2 b sötétben 120-ra felmegy) ez miért lehet?
Gépem: 9800 GT (1GB) vidikari, Intel Core Duo E7300 (2.7 Ghz) proci , 2 GB RAM
Az fps configok se működnek... :S -
Digi jaaaj de jó lenne ,....esély nincs ,hogy erre jöjjön :( rögtön rendben lenne pigem :) -
Költözz el, egyértelműen rossz helyen laksz :) -
Nem csak te akarsz szabadulni tőle, engem is szívatnak egy ideje csak sajnos decemberig tart a hűség, de aztán húzok digihez, szerencsére 2 hete elérkeztek hozzánk is. Az az érdekes, hogy a vidéki T netünkkel semmi gond, csak a pestivel.. -
xHeDex #69863 én már neked 8x leírtam úgyhogy tessék olvasni
-
Mucsaröcsöge suxx:/
Bár, itt is van, hogy haver tőlem kicsit lefele lakik 5 utcára, ott már nincs UPC az ő utcájukba...Csak t fos.
Nekünk meg itt van az elosztó a sarkon.....
15 megás net atomlow pinggel:]
Soha semmi baj nem volt:P