73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Olvastam itt vagy máshol, hogy a Steam-et és a játékokat is nagy hiba a C:-re installálni, ahonnan a windows is bootol.
Annyit észrevettem, hogy mióta a rendszer meghajtóján van a Steam, sokkal hamarabb töredezetté válik a meghajtó.
Ez jelentősen lassítja az egész rendszert?
Itt az az érdekes még, hogy jelenleg a másik vincsi nincs már meg, így csak egy fizikai lemez van 2 részre partícionálva. Ebben az esetben mindegy is, hogy melyik partícióra megy a Steam (és a CS), vagy ez is számít?
Érdemes átraknom az egészet így is a másik partícióra??
-
Nem tudod elfelejteni mert a CSS emlékeztet rá milyen módba vagy (vagy nem tudsz joinolni szerverekhez, vagy nem fognak futni a pluginok).
Szóval az ilyen metamodsource,sourcemod,maniadmin,evetscripts (és a hozzájuk tartozó addonok) használata teljesen biztonságos.(aki mást mond ,az csalt és nem csak ezeket használta)
@arma
Ezt kb azóta meg lehetett csinálni amióta CSS van és vannak rá pluginok. Ez a frissítés asszem tavaly Augusztusban vagy a környékén lett kaidva és azóta a kliens oldalon cska akkor tudsz pluginokat futtatni ha -insecure módba rakod a játékot (persze ez az is jelenti hogy a VAC kikapcsolt állapotba lesz ha te csinálsz szervert), de nem tudom illetve nem próbáltam hogy így tudnak e rád csatlkaozni a többiek, de valószínü hogy igen.
Habár a legegyszerűbb mód még mindig a STeam könyvtárból lehúzni a "Source Multiplayer Dedicated Server"-t és azt indítani illetve abba tlepíteni a pluginokat. Így nem kell szarakodni a secure insecure móddal, illetve így lehet trükközni a többmagos gépeken is hogy sok botnál se essen le annyira az FPS mert a szerver affinitását mondjuk 1 magra állítod. -
"A közelmúltban kiadott frissítés miatt..."
Akkor ezt korábban is meg lehetett oldani? Mert emlékszem anno GG-ztünk volna haverokkal, csak ilyen create game megoldással nem tudtunk. Ezért béreltünk végül szervert :D -
Köszönöm!
Akkor kellemetlen, ha elfelejtem... :)
Egyébként menet közben kb. hány FPS az "átlagos/normális/jó" érték a mai gépeken, mai videokártyák mellett futtatva?
Neked/nektek kb. milyen FPS értékeken fut a játék?
Mit érdemes levenni minimumra vagy kikapcsolni a grafikai beállításoknál?
Mi az aminek a kikapcsolása nagyon megdobja (jó irányba) az FPS-t?
Config fájlba nem akarok belenyúlni és másikat sem felrakni, tehát az alapértelmezett konfighoz kérdezem.
Video stress test menüpontban a játék által mért érték nálam 297 FPS. -
Nincs ebben semmi ördöngösség.
Ahogy a szervereknek is lehet addonokat használni (hozzáteszem legiti, pl sourcemod,evenscripts,mani amin) úgy klien oldalon is lehet őket használni.
A közelmúltban kiadott frissítés miatt egyszerű a dolog. Bemásolod magadnak a cuccokat meg beálílátod és amikor használni szeretnéd botozáshoz a satrtup ba be kell írni hogy -insecure hogy engedélyezd a játknak a pluginok használatát, amikor meg neten akarsz játszani kilépsz a játékból és áítorid -secure -ra ez letiltja a pluginokat.
Csak az esetben jár a buksira koppintás a VAC részéről ha segédprogramot használsz (vagyis csalást) és secure módba is tudsz pluginokat betölteni. -
de am ha Szőke azt mondta hogy lehet valahogy, akkor lehet. :) -
Mindegy, inkább nem kísérletezgetek ezzel, fő a biztonság.
#72940-hez a cod4 map neve "crossfire", viszont a cs-s adaptációját sehol nem találom. -
az addon nem csalás, de a kliens oldali megoldása az. azt nem tudom hogy ilyen local create games "szerverre" lehet-e applikálni a cuccot. -
Gondolom ez esetben ki/be kell kapcsolgatni.. :-/
Másik kérdésem:
Cod4-ben ha valaki emlékszik még az egyik alap map-ra, ahhoz nagyon hasonlót keresek.
Egy lepusztult városrész, lényegében egyetlen hosszú utca, valami közel-keleti országban, napsütés, szétlőtt busz, oldalt üzletek, fent szemben snipereknek maxibiztos elbújhely, :)
Nem tudom hogyan keressek rá.. valakinek megvan esetleg?
-
Magadnak botozni nem csalás, mivel legitim a pluginok használata csak online szerverekre nem fogsz tudni joinolni. -

Csalás??
Ezt nem tudtam.
Eleve a biscuit serveren így megy, ott láttam, megtetszett.
Így nem kell.
Azért köszönöm! -
kliens oldali megvalósítás szándéktól függetlenül csalás. csalásért automatikus ban. ha továbbra is érdekel, hasonló talán EMC néven fut... -
Van egy addon, amivel játékban sikeres találatnál "felszálló" fehér betűkkel kiírja az ellenfélnek okozott sebzést.
Neten találtam egyet de szerintem ez szerverekhez van kitalálva.. nekem olyan kellene ami offline botokkal való játéknál is működik.
Tudtok ajánlani valamit? -
Hát én ezekre gondoltam amiket te is leírtál.
A színes csíkoknak meg elvben be lehet állítani hogy mennyi idő után tűnjenek el. -
ez a bullet traces cucc sem nagyon akaródzik, sm-be és es-be is olyat látok csak, hogy színes csíkot lő, ami lövés után ottmarad... -
sourcemod paintball annyiból áll, hogy a golyó nyomokat olyanra csinálja, mintha paintball lövedék találta volna el a falat :(
Legalábbis ha egyre gondolunk... -
Akkor boldog munkanélküli/élősködő évek :D -
Paintball mod van Sourcemod-hoz, és a Starwarzos izé meg valami bulettraces néven futott azt hiszem. -
valaki esetleg tud olyanról, hogy ehhez hasonló mód van a source-hoz?
Vagy valaki tudja, milyen pluginnal volt a lézerfegyver star wars-on megoldva? -
Rendben, köszi! -
tga-ba kell, és kell alpha chanelt is hozzáadni, keress olyat, hogy css spray tutorial, és ott le van írva -
Sziasztok!
Milyen formátumban kell elmenteni a képet, ha olyat akarok hogy ne legyen széle, hanem beleolvadjon a környezetbe?
Próbáltam jpg-ben, úgy nem volt jó. Azt mondták vagy gif, van png ként kell elmenteni. De azt nem tudom beállítani, mert nem ismeri fel a játék.
Előre is köszi -
SzocsA #72926 már nem gyerek -
Hát nem 2003-09 óta :D az tuti :D
Talán 2009
két hét alatt 137 óra játékkal.... boldog gyermek évek! :D -
SzocsA #72924 1645 óra
az elmúlt két hétben 137
mióta van ez a stat?
valami olyasmire, nincs ilyen toplista hogy ki játszotta eddig a legtöbb kört stb?
-
Az szép.
A 4,116 körömmel elbújhatok... :) -
kotyi most nem kel. hejessirasra figyalj. -
de ő gondolom topplistára gondol :) -
Megnézed mennyi az összes játékideje :) -
Lebowski #72919 sajnos már sokan lecsaptak rá :) úgyhogy ez nem megy :) de azért kösz -
SzocsA #72918 azt hogy lehet megnézni hogy ki a legnagyobb kocka a világon? mármint van valaki az ismerőseim közül aki 71 000 kört játszott! gondolom van olyan a világon aki ennél többet kört ment!
-
koppi2 #72917 Akinek Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!!
Akinek Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!!
Akinek Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!!
Vagy Érdeklödni : www.fullgamehosting.com -
xxxpaulxxx #72916 Húú most CSSsztem egy olyan másfél órát... jól esett, ezer éve nem játszottam vele:) -
xxxpaulxxx #72915 Ez már valami!:D -
hu de komoly ! :D -
Ezt találtam egy marha régi CD-n :D
-
PunkZoli #72912 3622-07b0-8a8b-4946 -
Lebowski #72911 hogy a halálba kapunk kulcsot? -
Május 6-án indul a Tactical Intervention betája, regelni itt lehet. Ez az eredeti CS készítőjének új játéka. -
Counter-Strike: Source
Added localization files for Czech and Hungarian