73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Számolgattam osztottam szoroztam stb..
Aztán gondoltam megosztom mással is hátha jó 5letet adok, ha estetleg régebbi configját le szeretné cserélni de nincs rá sok pénze. Mint pl az én esetemben.
Nálam adott egy elég öregecske netezős gép amiből kellene egy játékra alkalmasat varázsolni.
Mivel általános célokra még bőven használható P4-es ről van szó így nyugodt szível meg tudok vélni tőle biztosan 6e Ft-ért, ennyivel is bővítve a keretet(persze ez a gépünk minőségétől függően több is lehet)
Következő számítások kiskerárakra vonatkoznak azaz ettől egyes fórumokon szétnézve olcsóbban is beszerezhetjük az alkatrészeket.
pl:
-Mivel kevés pénzből kell kihozni minnél jobbat ezért az AMD-t választom hiszen lényegesen olcsóbb.
Tehát a konfig:
- Gigabyte GA-MA74GM-S2H alaplap ~ 11e Ft
- AMD Athlon 64 X2 5000+ dobozos AM2 ~ 12,5e Ft
- 1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax ~ 7.5e Ft
- Tápegység FSP ATX-350PNF ~ 6e Ft
- VGA ATI HD3850 ~ 18e Ft
Ez összesen ~ 55e Ft amiből levonhatjuk a volt gépünk eladási árát. Így van egy jónak számító PC-nk 50e Ft-os keretből. Amely csökkenhet még ha nem kiskerben vásárolunk, mint azt már fentebb említettem.
CSS- hez szerintem tökéletes gép lenne az átlag játékosnak, és az 50e-es keret sem egy elmeháborító összeg.
Ja és ha később mégis bővítenénk lenne rá lehetőség meg a gép se vesztene oly mértékben az értékéből mint ha sokkal drágább alkatrészeket vennénk. -
pedig de jó lenne felpörgetni Insurgencyt :S nekem bejött... egyedül a classlimit zavart de az marhára... szal 1 db ember lehetett automata fegyóval XD -
nincs single player css-ben, kivétel ha nem a botok ellenit tekinted annak. Mivel maga a cs:s egy mod a többi mod hoz lehet kevés, a többséghez kell a hl2 is. Insurgencyvel játszpgatnak, de nem sokan, hazánlkban meg szinte senki. Utolsó kérdésre nem tudok pontos választ adni -
köszi
-
Sziasztok, ha megveszem a cs:source-ot a steamen, akkor minden multis, és singleplayeres modot tudok használni vele?
Illetve lenne még 2 kérdésem.
Az Insurgency mod-al mennyien játszanak?
Van-e olyan multis mod amiben van még kihajlás és sokan játszák? -
3d re álitsd ne software ra -
Hmm.....autocfg-t töröld.....Aztán mikor indÍtassz letölti megint.
Vagy, nyomod a h-t és ott beállÍtod, vagy options-multiplayer-advenced, és ott, nekem úgy jó volt. -
eredeti -
Hát, nemtudom, megkérdezhetem, csak az a baj, hogy mamár a nagyker szinte semmivel se olcsóbb mint a kisker...:( -
3000 ft az 576 ban. -
Helló, elnézést, hoggy ide írom mert 1.6-ról lenne szó, de annak a topikja nem nagyon pörög, és sűrgősen kellene egy kis segítség :S
"Az a problémám, hogy be van állítva hogy jobbkézbe fogja a fegyvert mint alapból, de játék közben a késen kívül az összes fegyvert bal kézben tartja :S, és rohadtul idegesít meg zavar, hogy rossz kezében van a fegyver, hiába állítom át balkézre aztán jobbra, mégis balkézben fogja a fegyvert. Valaki tud esetleg megoldást erre a problémára?" És még1x ez 1.6 nem source. -
Borg #63491 Ha valakit érdekel, 8kor kipróbáljuk a szerveren a cathedrill egy nem publikus, lagfix változatát. -
Hi, nincs valakinek olyan ismerőse aki nagykerből tud MSI 4870-et hozni? :) -
Melóhoz kell, a régi haldoklott, ebbe már nem akarok semmit venni :) Majd zsírújat valamikor. -
Borg #63488 Konkrétan nem szarik rá, mivel a userek által felküldött cmd packetekből számol a szerver. Ha nincs felküldött adat, vissza sem fog hasznos dolog jönni.
Ráadásul 100 tickes szerverre csatlakozáskor a kliens is 100 ticken megy, így a kliens oldali CPU terhelés is nagyobb.
Dehát kurvára kell mindenkinek a 100 tick, merazjó. -
nekem a kedvencem az, aki kiírja h low skill a neve mögé és toronymagasan neki van a legtöbb fragje... szegénykémy, 6/0-ás KPD körönként tényleg szánalmas...
hát én a helyedbe nem vettem volna AGP-s karit, inkább új gépre gyúrnék. 40FPS abból úgysejön ki ilyen pocival, pedig a 40stabil FPS multiban kell. különbe ha hirtelen esik lesznek meglepik :) -
JA és még 1 dolog ami meghazudtolja az ilyeneket.
Nem recseg akadozik "szaggat" a hangjuk ha micen beszélnek. Holott (legalábbis én azt vettem észre) hogy ha 30 alatt van az FPS nagyrészt érthetetlen amit beszél. -
Nem rád értettem szal ne vedd magadra.
Punkzoli:
Ezt már egy ideje én is tudom.
Az FPS-laggot arra értettem volna hogy síra gyerek hogy nincs FPS-e de közbe semmi látható nyoma nincs hogy neki 40-50 alatt lenne.
Nekem meg már majdnem eldurran az agyam amikor minden körbe 2x megemlíti hogy neki kevés az FPS-e, meg ha több lenen akkor szétlőne minket meg a hasonló hozzászólások.
Én meg hiába mondom hogy fogja be mert tudom én is milyen az amikor nincs meg a kellő FPS, de csak ellenkezik és arcosodik és pofázik. -
Én sose sírtam az fps miatt, megszoktam már :) FPS laggról meg annyit, hogy rám ha 2 maponként 1x van panasz, hogy nem sikerült lelőni, másra meg körönként :) -
PunkZoli #63483 van az in, van az out, van a 100 tickes szerver története:D
ha 20 fpst tol, az out 20 lesz max... szegényke ... szarik ő bele hány tickes a szerver :) -
NA ja....
De rühellem amikor sírnak egyesek hogy van vagy 30 FPS-ük, de közbe meg fejre rántogatnak kilométerről, meg körbefordulással.
MEg ha nézem őket specből akkor is érdekes sima a célkereszt mozgása.
NE mutolsó sorban akinek ilyen kevés az FPS-e az FPS laggol.
Istenem de fel bírják vágni az agyam az ilyen önsajnáltató nyomorultak, meg erre fogják hogy nem megy.
Akkor lehetne erre fogni ha addig 100Fps felett volt és valamiért alá kerül mert akkor tényleg változik a játék viselkedése. -
-
Borg #63480 Ráránt az 10 fps-el is mi? :D -
Az nem zavarna, csak ne akadjon, megszoktam a 20 fps-t :) -
Jeeeee^^
Végre..Imádom a rambozást : P -
Csak ha valakit érdekel. Agyalás keresgetés és egy kis szerencse után sikerült javítanom a gránátos plugint szal most már újra több granyót kapsz GG-n. Egyenlőre teszt azt majd kiderül. -
Náá... 1-2 levél elküldve az illetékeseknek, ha pozitív választ kapunk tőlük. Akkor valamelyik hétvégén rendezünk 1 kis versenyt amely során bizonyos szempontok szerint kiemelünk pár játékost akik valamilyen tárgyi vagy nem tárgyi ajándékban részesülhetnek(értékük csak a szponzorok nagylelkűségétől függ)
Reméljük meg tudjuk majd rendezni (ez esetben akár a két team közösen). -
Ehemm...Naja...Proci az kuka.... -
Borg #63474 Akkor az bizony egy darab fps-t sem fog gyorsulni. -
Holnap reinstall, remélem jobb lesz, a proci egy ótvar AMD 2800+ Sempron. -
Sajnos gef ről atiraváltásnál ajánlott egy win reinstall, mert a driverek bekavarnak: D
És a proci az amúgy milyen?Mert ha gyenge szar, és nem hajtja ki az új VGA-t akkor b@szhatod.
Jah, és legfrissebb vga driver, és legfrissebb directX. -
Borg #63471 Hát vagy az alaplap agp drivere, vagy valami más driver beállítás, netán directx. -
Basszus, lecseréltem a jó öreg Gef4-es kártyámat egy ATI HD2600Pro AGP-s kártyára, és az fps jobb lett, de annyira akad néha, hogy az szörnyű. Asus A7N8X2 alaplap, 2 GB ram, mi lehet a gond? -
NA lassan végzek a nagyjával a HASZNOS szekcióban.
Belekerültek a RATE beállítások és a Console beállítása is. És még pár más hasznos dolog.
Ha gondoljátok ideiglenesen az itt szereplő FAQ-t át lehet irányítani arra a menüre.
További észrevételeket és javaslatokat várok.
Formázni még nem volt időm de majd az is meglesz valamikor ma este. -
borg: ha őt az tölti el boldogsággal, hogy van egy jó telkója megveheti és hazsnálhatja nem? ha téged meg az, h szombat este technót halgatsz halgathatsz, nem? (ezt most csak példának hoztam fel, oké?)
mindenki máshogy kezeli az értéket. ismerek olat akinek a könyv semmit nem mondd, nekem meg a pia... -
Elkezdtem egy "FAQ" oldal megvalósítását a weboldalunkon (driverek,tippek,tanácsok,beállítások css-hez).
Egyenlőre még csak az ATI van kész de azért kíváncsi vagyok a véleményekre hogy mivel egészítsem ki, mik kerüljenek bele stb..
CSSFACE/HASZNOS -

Első padban nemlát semmit a tanár ^^
-
Viselkedés órán youtube, sg? ... ez sokmindent megmagyaráz 

-
Köszi, nem ..
Suliba én is jóhasznát veszem a wifinek....Meg ha városbajárok akkor is...
Viselkedés vagy milyen órán youtube, ezsgé, stbstb.:) -
cserélünk? nekem van egy k800i-m ennek sokkal kevesebb funkcioja könnyyeb megtanulni. én viszont azon szivesen kihasználnáma wifit!