73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • geri15
    Figyelj, attól függ honnan nézzük a dolgokat.
    Nem akarok abba belemenni mennyivel is fognak megint nőni a közüzemi díjak, + még sok egyéb, csak annyit mondok, hogy mivel bármennyire is a legjobb a game a HL2+CS-Source kettős, NEM LÉTSZÜKSÉGLET, így nem biztos hogy mindenki tud rá pénzt szakítani. Ez van, ez tényleg nem németország :(
  • Robeast
    nézőpont kérdése...nekem nagy összeg...
    ettől függetlenül be fogok rá ruházni, előbb utóbb
  • juhi01
    bocs de figyelj a mai világba az a 10ezer nemnagyösszeg!itt a karácsony gyüjtögess ne vegyél minden ökkörséget sebpénzedből stb
  • Phoenix007
    Na hogy ne csak a pofám járjon:

Csináltam CS:S WAREZ topikot!

Ide tessék klikkelni!

• bitubo
    jo tudom nem akartam ebbe belemenni,csak visszaolvasva láttam hogy csomo ember erölteti a sok warezt és senkinek nem akarodzik menni.
  • TVelvet
    Nem, ez egy hétköznapi játék... a CS népjáték
  • bitubo
    tudom hogy nem két fillér,de ugy gondolom ez nem egy hétköznapi játék,ennyi pénzt megérne,és egy csomo idöt megsporolnál szarakodás nélkül.
  • Phoenix007
    Biturbo, nem az a probléma, hogy megéri-e vagy sem. Persze hogy megéri! Nagyon is! A baj az, hogy magyar átlagemberek vagyunk, magyar átlagfizetéssel (nem akartam ezzel senkit megsérteni), és ráadásul még a szoftverárak is nálunk a legmagasabbak. Egy német kisiskolás szerinted gondolkozik rajta egy percig is, hogy megvegye-e vagy sem? A túrót! Az megveszi a napi zsebpénzéből! Na ez itt a baj! Szerintem...
  • Mr_no_NaMe
    Valaki válaszolhatna nekem is
  • tehen_m
    Jó is lenne ha így működne a dolog.
  • TVelvet
    off
    Valakinek nincs pénze rá... nem 2 fillért..
    on
  • bitubo
    most nem azért mondom,de megéri nektek itt baszakodni különbözö fos warez verziokal,miért nem veszitek meg,ha ennyire rávagytok kattanva? gondolkozatok el rajta,szerintem megérné.
  • R9
    na most akkor.Van olyan ember akinek emporios változata van és 8-as update működik rendesen?!
  • Promi #7977
    Hmm nemertem akkor miert irja ki nekem mikor inditani akarom a prodgyet?

map load failed: de_prodigy not found or invalid
  • Mike31
    kösz az infót Klezzz!!!
  • Mr_no_NaMe
    Nekem else indul,igaz leszettem az sp2őt:S

ha visszarakom menni fog vagy még szarabb lesz?
  • klezzz
    És igen minden faxa prodigy is :)
  • Promi #7973
    Na meg 4 perc , es tesztelem.
  • Phoenix007
    Nenadesz: kinek írtad a #7967-est? És ha nekem, akkor kinek írtad a #7936-ost?
  • Maszlag
    az ftp-n van 1 csomo cuuc az mind rar és ha leszedem akkor eggyöt lessz majda 8as update?
  • Promi #7970
    Thx
    Probaltad mar, ez mar nem bugos?
  • Tatyla
    elegem van a k**** update frissitésekböl!
    holnap megyek és megveszem!!!!
  • klezzz
    ftp-n:
    all update in 1
  • nenad
    /off
    egyebkent nem teged celoztalak meg vele...
    ezt a vegen is egyertelmuve problatam tenni.
  • Maszlag
    ja és még vmi -nemtom mitöl de a kurzorom villodzik a sourcban mostanság -illetve game közben ez föleg 8as updatenél eltöntek a dolgok a képröl majd 1er csak fagyott 1 nagyot a cucc -erre mia megoldás -ha az hogy re instal már csinálom is kb 1 orec és kész de aki tud pls helpeljen tiszta lappal indulok és jo instalt akor csinálni hopgy ne keljen többet veszödnöm -plz MSN 8 perc mulva
  • Maszlag
    emberek nemtudom most mi van akkor télleg kéne jo update amitöl ne fagy a dolog -egyébként nekem is luciferes sourcom van anno méga az apocalypsröl szedtem -pézért tehát én csak fél csíter vagyok:) és annyit kérdek hpogy mondjátok el nekem hogymien updatek kellenek hogy jol müködjön az egész pl.: lucifer -emporio 6 -7-8? és ebböl is meik 8as mert szedtem én sok 8ast na meg elég ugye felül iratni a dolgkokat ,ez oksé de hol kell ki másolni a steames dolgokat meg a launcher exe-t. köszke -elnézés kérek -aki tud msn-n [email protected] - keressen meg kb 10 perc mulva -köszi -ja és Alpha asszem te nagyon vágod a témát ha tudnál rám szakítani 1 live konzultáciot azért nagyon de télleg naon hálás lennék
  • klezzz
    Nekem megy csak még 2 órát várni kell hogy elinuljon a torrent.
  • Dachande
    Megdöglött az oldal, egyéb ötlet?
  • Evogordon
    pálya hiba, komoly? Különben mi a baja?

• geri15
    Sziasztok.
    Nagyon szépen kérném egy olyan segítségét, aki tudja elejétől végéig azt hogy a sima Luziferes CS-Source-ból hogyan lesz olyan hogy azzal tudjak játszani. IGEN, TUDOM VAN FAQ, de azt hiába olvastam végig többször is néhány kérdésre nem találtam meg a választ. Ja, és 7900 körüli hozzászólások között keresgélni 2 kérdésre elég fárasztó, már így is végignéztem több százat.
    SZÓVAL:
    - melyik Update-ben, vagy ha nem ott akkor hol találom meg a SteamApp.exe-t? (megvan a harmadik, negyedik, és hetedik PROTOCOL UPDATE, de azok is csak DC++-ról, mert máshol nem találtam őket)
    - a 7. update-nél újabbat, a 8.-dikat is le kell szedni, vagy anélkül is megy.
    Nos, ennyi lenne, és kérek valakit, hogy ne a búsba küldjön el, hanem válaszoljon erre a két kérdésre, 3 percet bárki rá tud szánni.
    Please
  • klezzz
    emporio torrents
  • Sil3nt
    eddig 3 update8-at próbáltam ki és erroral eldob....[kicsit ideges]
  • Mike31
    Szevasztok!

Valaki tudna egy olyan linket adni, ahol le lehet szedni a 8-as UPDATE-et? (ne a loki torrentes szart)
  • Maszlag
    boccs a helyes írási hibáimért
  • Maszlag
    áh végre jo a reg. :) csak annyit ,hogy jok vagytok sokat nevettem és majdenem sírtam tegnap 1er mikor a kritikus updateröl van szo ,csak 1 láma kérdeésem van mellettte 1 feltételezés . Ha tisztán simán felnyomom a sourcot ami luciferes és ráteszem simán a empori 8 at illeteve valami crcket ,mer kellene valami laucher.exe(amit nemtok ,h merre van -legalábbis meik updateben) --akkor Müködik -e? a dolog ..Mivel tegnap felraktam a 8as updatet és ment is a game de fagyott illetve , a képen nem volt a szokásos betük számok láthatoak ,néha bejöt néha nem . Mind1 szal megoldást szeretnék -ti biztos tudjátok mivel értitek de én mint kezdö cs-s nem -Tudom olvassam a faq-t de nincs használhato infom a 8as updatere. Azt is tom olvassam vissza de ,nekem konkrétan sztem egyedi esetem van és csak ezért osztom meg veletek apro kis hülye bajomat ,nah szoval akkor plz válaszoljatok .Ja hallottam valamit alpha , hogy te felteszel ojan sourcot amiben van 8as update plz. siess mert sztem nekem ojan lessz a jo . Bízzom bennetek :)
  • Phoenix007
    Nenadesz, megpróbálnék egy kicsit higgadtabban reagálni, mint ahogy te tetted, már csak azért is, mert másik topikban is találkoztunk már, és eddig semmi bajunk nem volt egymással...

>ne legyen olyan nagy arcod azert megy 1 esetleg ket szofvered legalis...

Először is próbáltam minél kisebb arccal írni. Másodszor pedig nem mondtam egy szóval sem, hogy nekem eredeti HL2-m van. Csak hogy kerek legyen a történet: van, de eddig nem mondtam! De ha nem lenne, akkor is meg tudnám oldani, ha meg lehet, anélkül, hogy itt huszadjára is feltenném ugyanazt a kérdést.

>ha annyire zavarja az erzekeny lelkivilagodat oldjatok meg ugy hogy
    >ne lehessen itt ilyen kerdeset feltenni hanem masik forumban. pl
    >cspatch

Hát én pontosan ugyanezt mondtam előtted négy hozzászólással...

>Vagy mashol is lehet nyitni egy forumot...

Hát kérlekszépen ... igen ... máshol is lehetne fórumot nyitni. Na ezt iss például Extraboy nyitotta, aki nem tudom, kicsoda, mert nem nagyon ír ide, viszont ahogy látom, most Borg próbálja kordában tartani a dolgokat. És ők egészen biztosan nem a warez-ápdét letöltések link-csereberéi miatt tartják fent a topikot, miután ezt Borg már többször hangoztatta is, meg már büntetőpontokat is osztogat miatta.

>De ne rinylaljal igy mert ez annyira nevetseges es ketszinu.

Egyrészt nem rinyáltam, csak felvázoltam egy verziót, hogy hogy lehetne mindenki számára jobbá tenni a fórumot, másrészt meg kérdem én: az nem nevetséges, hogy már az ötvenedik ember jön ide, aki nem tud olvasni, nem hallott a Google-ról, és nem bírja felfogni, hogy van egy FAQ és abban sok hasznos infó le van írva?

>azonkivul talan tudom is valami hasznalni
    >az enginet ha minden jol megy.

Te így szolídan elpöttyented, hogy éppen játékfejlesztésbe akarsz fogni, és az én arcom nagy?
  • Sil3nt
    bit-emp-ind-css_upd8-UNSTABLE.rar letöltöttem és már az elején hibát ír ki: the local steam service is not running....alph@ verzioja van fenn
  • Maszlag
    sziasztok ,
  • k9duli
    Vagy nincs minden grafikai részletesség bekapcsolva(de erre biztos odafigyeltél) vagy a gépigéy miatt kapcsolták ki. A végén vagy elfeledkeztek róla,vagy szügségtelennek tartoták.De talán megtudjuk miért történt ez.
  • Psycho DAD
    Ez melyik pálya? nem láttam még