codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Nenadesz, megpróbálnék egy kicsit higgadtabban reagálni, mint ahogy te tetted, már csak azért is, mert másik topikban is találkoztunk már, és eddig semmi bajunk nem volt egymással...
>ne legyen olyan nagy arcod azert megy 1 esetleg ket szofvered legalis...
Először is próbáltam minél kisebb arccal írni. Másodszor pedig nem mondtam egy szóval sem, hogy nekem eredeti HL2-m van. Csak hogy kerek legyen a történet: van, de eddig nem mondtam! De ha nem lenne, akkor is meg tudnám oldani, ha meg lehet, anélkül, hogy itt huszadjára is feltenném ugyanazt a kérdést.
>ha annyire zavarja az erzekeny lelkivilagodat oldjatok meg ugy hogy
>ne lehessen itt ilyen kerdeset feltenni hanem masik forumban. pl
>cspatch
Hát én pontosan ugyanezt mondtam előtted négy hozzászólással...
>Vagy mashol is lehet nyitni egy forumot...
Hát kérlekszépen ... igen ... máshol is lehetne fórumot nyitni. Na ezt iss például Extraboy nyitotta, aki nem tudom, kicsoda, mert nem nagyon ír ide, viszont ahogy látom, most Borg próbálja kordában tartani a dolgokat. És ők egészen biztosan nem a warez-ápdét letöltések link-csereberéi miatt tartják fent a topikot, miután ezt Borg már többször hangoztatta is, meg már büntetőpontokat is osztogat miatta.
>De ne rinylaljal igy mert ez annyira nevetseges es ketszinu.
Egyrészt nem rinyáltam, csak felvázoltam egy verziót, hogy hogy lehetne mindenki számára jobbá tenni a fórumot, másrészt meg kérdem én: az nem nevetséges, hogy már az ötvenedik ember jön ide, aki nem tud olvasni, nem hallott a Google-ról, és nem bírja felfogni, hogy van egy FAQ és abban sok hasznos infó le van írva?
>azonkivul talan tudom is valami hasznalni
>az enginet ha minden jol megy.
Te így szolídan elpöttyented, hogy éppen játékfejlesztésbe akarsz fogni, és az én arcom nagy?