codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Maszlag
    áh végre jo a reg. :) csak annyit ,hogy jok vagytok sokat nevettem és majdenem sírtam tegnap 1er mikor a kritikus updateröl van szo ,csak 1 láma kérdeésem van mellettte 1 feltételezés . Ha tisztán simán felnyomom a sourcot ami luciferes és ráteszem simán a empori 8 at illeteve valami crcket ,mer kellene valami laucher.exe(amit nemtok ,h merre van -legalábbis meik updateben) --akkor Müködik -e? a dolog ..Mivel tegnap felraktam a 8as updatet és ment is a game de fagyott illetve , a képen nem volt a szokásos betük számok láthatoak ,néha bejöt néha nem . Mind1 szal megoldást szeretnék -ti biztos tudjátok mivel értitek de én mint kezdö cs-s nem -Tudom olvassam a faq-t de nincs használhato infom a 8as updatere. Azt is tom olvassam vissza de ,nekem konkrétan sztem egyedi esetem van és csak ezért osztom meg veletek apro kis hülye bajomat ,nah szoval akkor plz válaszoljatok .Ja hallottam valamit alpha , hogy te felteszel ojan sourcot amiben van 8as update plz. siess mert sztem nekem ojan lessz a jo . Bízzom bennetek :)