73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kistesóm egész reggel hangtompító nélkül játszott és 20/2 statot csinált vele, lehet hogy még durvább is lett volna ha nem veszem el tőle a gépet! 
Ha így halad, lassan jobb lesz mint én :'( -
Logitech MX 510 rulz -
Érdekes én is ugy érzem hogy gyengébb de Miért?
Ez egy arcade játék, a játék és a fegyveregyensúly miatt tehették így, ha erős is marad a lövés, akkor mi értelme lenne a hangtompító nélküli módnak?
A valóságban maga a hangtompító inkább ront a lőpontosságon nagy távolságban, sőt, ilyen halk, mint amilyen a játékban lévő hangok szerint van csak akkor lenne, ha speciális, hangsebességnél (~300m/s) lassabb lövedéket használnánk (a hagyományos lövedékek kb. 2x gyorsabbak), ezek viszont nagy lötávolságra a kissebb torkolati sebesség miatt értelemszerűen már nem kellően pontosak, és az efektív lőtávolság is kissebb.
Na figyeljetek nincs olyan táblázat hogy a CSS-ben lévő fegyverek golyója melyik mekkorát sebez?
A régi CS-hez (talán az 1.5?) még volt anno egy frankó kis táblázat szórással, sebzéssel, de a CS:S-ben változtak a fegyverek sebzései és a pontosságuk is, illetve a sérülésmodel is.
Vagy tökmindegy melyik fegyverből lövik ki azt a golyót?(nem hiszem)
Miután alapvetően már az meg van különböztetve, hogy mi hány tárgyat képes átütni (pisztolyok többsége és az SMG-k: egyet sem, Gépkarabélyok, a puskák többsége, M249, valamint a Desert Eagle: egyet, az AWP pedig kettőt), értelemszerűen van különbség, hogy miből lövöd ki azt a lövedéket (már csak azért is mert különböző lőszerek vannak). -
Mellesleg nincs olyan játékos, aki mindig jól játszik, mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. Max van olyan, akinek a rosszabb napja olyan, mint neked a jobb napod... :) -
A Half-Life2-jét. -
Sziasztok!! Kérlek segítsetek!! Milyen utvonalat kel megadni a steamapp.cfg fileben??? -
hát most jövök az SGC-ről :(
ez nem az én napom :)
4/16-os statom volt :D -
bonebreaker #8532 nekem sajna ez állandó jelleggel van, nem alttabozás miatt. de mailben megkeresett egy srác, neki is ugyan ez van -
Nem vagy egyedül k9duli... -
De nem lennék annak az embernek a helyében aki folyamatosan rosszúl játszik. És hiába gyakorol, mert neki sohasem lesz olyan jó reflexei.
Alig bírja feltornázni magát a lista közepére és külső szemmel aztmondanánk hogy nem bénázik, csak nem tud jól célozni, és valahogy mindig ő húzza a rövidebbet.Erőlködik és erőlködik és erőlködik de nem megy.Aztán kilép a játékból és azt mondja majd holnap, de legbelül érzi hogy holnap legfeljebb még jobb golyófogó lesz. -
Érdekes én is ugy érzem hogy gyengébb de Miért?
Rosszúl érzem?
Na figyeljetek nincs olyan táblázat hogy a CSS-ben lévő fegyverek golyója melyik mekkorát sebez?
Vagy tökmindegy melyik fegyverből lövik ki azt a golyót?(nem hiszem)
-
JUVE Gabe #8528 Hi
Nézd meg a FAQ-ban. Én is aszerint állítottam be és műxik. -
Még egy kérdés van olyan ember aki mindig jól játszik?
Mert sajnos nálam ez úgy működik általában hogy naptól függ.
valamikor egy állat vagyok(semilyen ellenség nekerüljön elém, mert kicsi az esélye hogy életben maradjon).Valamikor olyan szar vagyok mintha magamat lőném.És valamikor megy közepesen.
Ja és amikor állat vagyok(ez olyan 3óra játék után lesz) akkor nem csak lámák között vagyok az.
Tehát kinek megy állandón jól vagy egy óra alatt belejön. -
szerintem hangtompítóval halkabb :), pontosabb, de gyengébb.én ezt vettem észre.
ha távolra lövök, nekem sokkal jobb tompítóval.
meg nagyon teccik a hangja :D -
De szarul ment a css és pont karácsonykor. 

Egy kérdésem van ha az M16-ra ráteszem a hangtompítot mivel lesz jobb?
Vagy hogy érdemes használni? -
Okés, nem szóltam korábbi kérdésemmel. Tudtam, hogy fölösleges... :D -
juhi01 #8523 nemtom kicsit idetartozik:szerintetek milyen egeret vegyek?leakarom csarélni a régi egeremet már! -
még az lehet a gond, hogy nincs elég hely a C: meghajtón!
ha a D:-re telepíted, akkor is kell a C:-re hely!
nekem is ez volt a baja. -
pls hogyan állítsam be az all seeing eye-t hogy találjon szervert
pls! -
Van egy tippem!
Görgesd végig a licenc szerződést az aljáig, és máris mehet a tovább gomb! -
Biztos megfelelő mennyiségű hely van? Ne a kintit nézd, Disk-eknél írja pontosan.
A másik, hogy próbáld meg frissíteni az installert, vkinél ez is gond, microsoft.com-nál nézd a downloadsban. -
zeronero #8518 Hi all! Valaki help!
Meg van a HL 2 Collectors Edition, de ha fel akarom rakni akor hiába nyomom a tovább gombot nem csinál semmit... valakinek volt hasonló gondja vele???... -
zord #8517 Szerintem a Karácsony miatt nem kapsz büntető virgácsot 
A faq-t már elolvastad? -
Hi all!
A Protocol 7 a Provision féle Collector's Edition-ra is fel kell tenni (HL2DM-hez, netán CS:S-hez)? Ha igen, akkor kötelezően a Steam/SteamApps-ba kell installálni a CE-t, hogy a Protocol 7 felmenjen rá?
Lehet elhamarkodottan kérdezek, de talán van itt még helye ennek... :P
na, de azért boldog karácsonytot! :) -
Gambini #8515 hi! most vettem meg az uj hl csomagot, és az lenne a kérdésem, hogy miket kell letöltenem a css-hez, hogy müködjön. -
-
pls hogyan állítsam be az all seeing eye-t hogy találjon szervert
pls!
-
Nagyon szépen köszönöm
-
Ben C #8511 [reszket] -
Borg #8510 Beizzitottam a maratott üveg egérpadomat :) Reszkessetek >:P -
Boldog Karacsonyt! -
Provision Update 8
PROViSiON Update 8 Fix
-
Leszögezni kívánom hogy mielőtt beírtam az üzenetem kerestem a topikban az update 8 után, és egy fixen kívül (ami nem jó), csak a bitye féle linket találtam ami mint már korábban említettem napok óta nem jó. Az internetes kereséssel is pontosan ugyanide jutottam. Ezért írtam be ebbe a topikba gondolva hogy itt hátha lesz valaki aki máshonnan szedte le és lesz kedves elárulni ezt nekem. De úgy tűnik hogy rosszul gondoltam.
UI.: DC++t nem tudok használni
Boldog Karácsonyt nektek is! -
Kedves Zsolo. Én még igen fiatalnak számítok itt, alíg 2 hete nézem, olvasom és használom a fórumot és számtalan helyen fel van tüntetve az Update8-nak a linkje. Ha más nem akkor a DC++-ról leszeded.
Bolgod karácsonyt!
-
Ez már a te dolog...jó keresgetést! -
Óh köszönöm szépen a kioktatást. Akkor lennél kedves megmondani hogy melyik topik való erre? -
Ezerszer meglett mondva, ez a topik nem erre való!!! 
-
Valaki tudni berakni egy linket ahonnan le tudnám szedni az updte 8-at? Ugyanis a kicsi 30 mb-sal nem megy a prodigy. Viszont találtam egy nagyobb bitye félét, azt viszont sehonnan sem tudom leszedni, Bitye saját oldalán ha httpről töltöm 38-40% -nál olvasási hibával leáll, a torrnetnek a trackere nem műxik. Szóval tudna valaki adni egy működő linket??????? Nagyon fontos! THX -
FAQ! -
Haverék nem tudnak csatlakozni ADSL router mögül, és az érdekelne melyik portot nyissam ki? Elvileg megnyitottam (ha minden igaz) 27000-27100-ig, így pl. nosztalgiába be tudnak menni, de a legtöbb szerverre azt írja nekik hogy le vannak állva. DMZ-vel szép meg jó, csak az a baj, hogy egyszerre csak egy gépet tudnak DMZ-be rakni.
Előre is köszönöm a segítségeket, és további bejglitömős boldog karácsonyt!