73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
nem muszály kirohanni de én most pl. a dust2-re gondoltam ahol a terror kezdön fejenlönek a kétszárnyu kapu résén át awp-vel! -
prodigy jó volt :D -
én meg tegnap tapasztaltam egy olyat hogy egy ct-t közvetlen közelröl arcon löttem,és láttam véres arcal szaladgállni miután kinyirt és a hp-je 96 volt! -
De szerinted olyan nehéz megálapítani hogy meghalt vagy nem.Mert ha igen és én rosszúl érzem ezt, akkor ne legyen csilli villi halál.De ha valaki nézi a partit akkor legalább egy olyan partit lásson ami nem márió.A mai kór követelményeinek megfelelő legyen.Igen azt mondod hogy ha nem figyelnek oda akkor minek.De ezt az egészet nem csak a versenyzők szemszögéből kell nézni.Nem hiszem hogy ez a csilli villi halál ugy megzavar valakit hogy jó játékosból szar lesz. -
Borg #8575 Nem minden mapon lehet awpzni, ahol meg igen, ott fel kell készülni rá, nem kirohanni észnélkül. -
CUCLI #8574 huhúú hallanád mi megy TSen ha leülünk kicsit playelni :DD -
ez igaz de sok helyen egy-két awp-s miatt a többiek nem tudnak érvényesülni,és a kör kezdete után 10mp-el már fekszenek egy fejlövéstöl! -
CUCLI #8572 azt is korlátozni kéne ahogy cifu mondta. 1 pont jó. FCben is kéne ilyen, a sok rakétás láma ellen...
-
Borg #8571 Én ma duston csináltam egy ~25/5-öt, utána prodigyn meg egy 4/14-et :D
Mindkettőn CT voltam, de utóbbi... hát nemtom. Néha az az érzésem, hogy egyes emberekbe hiába lövök. Volt olyan, hogy 1-es shotival felülről fejbelőttem, csakúgy fröccsent, erre továbbszaladtt 100%-al... majd persze 1 lövéssel fejbelőtt úgy, hogy háttal állt nekem :D
Meg mikor ott bujok a sarokba, a vaksi T elémáll, beleeresztek felsőtestre egy tár USP-t (10cm-ről!!), aztán megfordul és fejbelő ugyancsak 1 lövéssel. Na ilyenkor felmegy a pumpa bennem. -
Kovsebi #8570 Sok helyen rinyálnak az awp miatt. Kérdem én, akkor minek rakták bele a játékba ha állandóan tiltani akarják? -
Igazad van de én nem lámákról beszéltem hanem csapatról.
És az eddigiekben ugy érzem hogy a terroristáknál csapatmunka és a komunikációt sokkal inkább igénybe kell venni , persze ez pályától is függ. -
Akkor sem vágod, ha nemnézel oda akkor meg minek? érted? -

-
"Ha warozol és valami nagy dolog a tét akkor nem arra figyelsz hogy a Jóskát épp a 10.ről úgy lövöd le hogy összerogyva lezuhan a földre."
Persze ez nagyon is igaz, de közelítsen már a valósághoz amúgyis nem olyan ördöngős feladat nem figyelni oda valaki halalának mozanatára.(akkor ennyireővel butítsunk le mindent csináljunk egy máriót hogy jobban teljesítsenek a srácok).Ez röhej.
Legalábbis én egyből érzem hogy ki mikor halt meg.(ha meg nem akkor felnézek a jobb felső sarokra). -
L3st4t #8565 Tok mindegymi vagy...
EN mindketto szeretek lenni. De foleg tamadni szeretek. -
hát akkor ellenségek vagyunk 
-
Ez marhaság. A csapatjáték a többi csapattártól függ, és nem az oldaltól.
Épp terror oldalon vannak olyan szépségek, hogy a bombás olykor fogja magát, és rambóként elrohan a bombalerakó mellett, mert a fragre megy, ennél csak az jobb, amikor Dugovics Tituszként berohan a CT-k közé a bombával, amire utána szépen ráülnek CT-k, és a kör végéig aki csak rá mer nézni, élből kap a szeme közé vagy féltucat fegyverből.
A másik poénos az, amikor a bombalerakón teszem le a bombát, majd a sarokban megbújt CT hangtompítós USP-vel lazán fejbelő, utána kényelmesen odasétál a bombához (közben megáll, megiszik közben egy kávét két cukorral), és egy csuklómozdulattal hatástalanítja a bombát. A társaim ugyanis a pálya másik végén a többi CT-vel vívnak vad tűzpárbajt. Azt még talán meg is nyerik. De a kört akkor is a CT-k viszik...
Soroljam tovább?
Ugyanez igaz a CT-kre is. Marha jó, ha a DE_CBBLE-n az összes CT elmegy jobbra, mert ott tuti jön pár gazfickó. De közben a többi tenor meg városnézés címén besétál a CT indulóra, lerakja a bombát, és közben (ha nincs kedvük rágyújtani egy spanglira), akár még a CT-k hátába is kerülhet...
Szóval voltak/vannak/lesznek a csapatjátéknak szépségei. De nem attól függ, hogy T vagy CT vagy. Az maximum a pályán jelent előnyt (pl. az Italy-n már csak akkor vagyok Tenorista, ha nagyon ki vagyok éhezve egy kis sikerélményre...:)) -
én meg álltalában terror szeretek lenni az esetek 98%-ában! -
Ez is megszünik a VAC bejövetelével. De tény hogy a sniper állva lő pontosat és nem fordítva. -
Na de ha elolvastad akkor ot van egy rész, és te épp a hétvégi cs:s player vagy. Ha warozol és valami nagy dolog a tét akkor nem arra figyelsz hogy a Jóskát épp a 10.ről úgy lövöd le hogy összerogyva lezuhan a földre. Akkor csak lősz és már nézed s továb hogy mire lőjjél. Szerintem teljesen jó ez a dolog. Szép meg minden de nem sportra való a cs:s. És tény hogy jobb volt a cs 1.6. De szar a grafikja. -
Szvsz anno a régi CS, még a Béta időkben sokkal lassabb volt, az 1.0 környékén aztán olyan rush lett urrá rajta, hogy csak na. Nekem a CS:Source még mindig kicsit kapkodós, dehát ez egy arcade játék, szóval belefér.
Ami szerintem jobb lenne, ha az AWP és a G3SG1/SiG-550 kicsit visszafoghatóra lenne csinálva, bár erre szerver oldalon is van lehetőség, csak le kell korlátozni a számukat 1-1-re oldalanként, és máris nem lesz olyan, hogy Italy-n a terrorok 3 AWP-vel védik a hosszú folyósót. Szvsz még az AWP-nél el lehetne azt játszani hogy ne lehessen vele mozgás közben lőni. Irritál, amikor valaki ugrál mint a bakkecske, és közben osztja le a népet ezerrel... -
én ct csapadban vagyok mindig---valahogy az vonz
átlagba 15/7 a statusom ami szerintem nem olyan rossz főleg, hogy 1 hónapja álltam rá a cs-re.
-
Amúgy tegnap kiprobáltam a CT-oldalt és eddig jobban tetszik a terrorista oldal de még rá tesztelek.
Egyébként azért jobb terrornak lenni mert sokkal nagyobb összetartást érzek:
-Merre legyen rush
-A-ra vagy B-re mennyien mentek.
-Hova tegyem a bombát.
-fedezzetek.
-viszik a túszokat.
-stb................
-Egyszerűen sokkal több dolog ad okot a komonikációra és nagyobb összetarás szükséges.
DE még tesztelek. -
Gondoltam beizzítom a css-t, és néztem a faq-t, és ott vmi 8-as update-ről írnak, de olyat nem is csinált emporio. Tehát az micsoda??? Vagy az csak az emporio update-eket tartalmazza? -
Most olvastam egy cikket http://www.counter-strike.hu -n cikk címe:
"Pro Mod-ni vagy nem Pro Mod-ni: ez itt a kérdés"
Van benne egy-két dolog amivel nem értek egyet:
"A Source lelassult. A valve évről évre lassítja a játékot. Az awp-késleltésektől kezdve a pajzsokig; olyanná tették a játékélményt, mintha a játékos átúszna a mapon, miközben kereket és hengerek vannak az útjába szórva. Nem lesznek többé képkockák a semmiből előrobbanó fejekkel, mókás headshotokkal, vérfröccsökkel hátrarepülő emberekkel, nehezen látható, ha eltalálsz valakit, mert megszűntek a találati animációk a hátrahőkölő emberekkel. Az emberek egyszerűen összerogynak ha lelövöd őket."
"Rongybaba effektus ne legyen"
Amit itt leírtak az hülyeség. az AWP késleltetésben van valami.
A hátrahőkőlő emberek meg nem olyan arcados mint az előző részben ennyi.Da azért rendesen ütnek a golyók és ha nagyobb zuhanások lennének az számomra irreális lenne.Már nem azért de szerintem nem játszott eleget aki ezt írta mert velem számtalanszor volt hogy valaki megtanult repülni olyan sorozatot kapott.Hogy animált legyen a halál hogy lehet valaki ilyen maradi.
A rongybaba efektus pedig annyit dob a játékon hogy az hihetetlen.Majd elévezek attól ha valakit lelövök szégyenletesen meghal a lépcső legfelső fokán, és szépen legurúl a lépcső legaljára.Még nem halottam volna egy embert se aki panaszkodott volna a rongybaba efektusra.És játszottam már olyan pörgös meccseket hogy alig bírtam felfogni mi történt.Igen néha felidegesítettek a tengelyek,kerekek vagy egyéb terep tárgyak de azokat akkor sem venném ki mert akkora hangulatot adnak neki hogy áááááááá.Mondjuk az AWP-nél lehetne egy komolyabb hátravágodás egy picit.Nem modjamá hogy nem elég a vérfröccs.Miről beszél hogy nincsen a semmiből előugró emberek néha ugy vágodik ki a sarokból az ellenfél hogy majdnem szívrohamot kapok.
Amúgy a cikk írójának igaza van, de ebben a pár dologban nem adok igazat. -
Myron #8554 hangtompító suxx.
kit érdekel a hangja?
sokkal kisebbet sebez és messze szór (közelre is) csak tunkereknek és faszmakkoknak ajánlott!
-
Koszonom a kritikusok elismereset
-
Kovsebi #8552 Kiegészíteném a FAQ-t:
Hogyan tudom előhívni a "Console-t"?
Jobb kattintás a CSS ikonra > Tulajdonságok > És a cél után írd be ezt: -console (fontos hogy legyen egy szóköz az exe és a -console között! Ha kész vagy, kattints az OK-ra. <-Ezt
Kiegészítés. Majd a cstrike/cfg könytárban lévö config.cfg-t nyisd meg Notepad-al, és a bind "`" "toggleconsole sort javítsd pl. erre: bind "p" "toggleconsole Igy játék közben a P gombal tudod előhívni a consolt.
-
47/5-ös status elég durva, főleg cheat nélkül
, huhh gratulálok ez tényleg elég komoly teljestímény...
-
hm vadálat voltál nem vitás,de tegnapelőtt én is az voltam.Ha marattam volna az SGC-n akkor lehet hogy mérleged komolyan csorbúlt volna
-
Kovsebi #8549 Egyértelmüen a CS elérési útját kell. -
Kovsebi #8548 Steam dolgozik
Majd olvassátok el... -
Kovsebi #8547 Elért a Sierra/Valve amit akart. Megvettem a gamet. Mert már a tökhöm tele volt a warezes texturahibás trutyival. -
Az én teljesítményem nem igazán szokott hullámozni mert ha érzem hogy nem menne akkor egyszerűen nem játszom.
Viszont ha laggol hiába lövöm fejbe vagy 10 golyóval testbe egyszerűen marad neki átlag 60% hp
. És engem ez idegesít fel a legjobban hogy nem én vagyok béna hanem egyszerűen nem akarnak meghalni.
-
Tegnap elott felallitottam az uj csucsom -
Azt nem tudom mibe masabb, de ez mukodik neten is. -
Rolee Papa #8543 Counter-Strike Source UPDATES 8-EMPORiO Ezt leszedte már vki? Miben másabb, mint a Massacre? -
hi a HLSW miért ír ki nekep pár pirossal jelolt szervernél a connectel
ésnél hogy ping:timeout és ezekre miért nem tudok felmenni
-
Borg #8541 Bizony, a régi CS-hez még én csináltam, itt meg is található még :) Igaz, már forint előtti kissé. -
Ja és ma elutazok, ugyhogy ne kerssetek mert csak holnap jövök haza!