codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Most olvastam egy cikket http://www.counter-strike.hu -n cikk címe:
    "Pro Mod-ni vagy nem Pro Mod-ni: ez itt a kérdés"
    Van benne egy-két dolog amivel nem értek egyet:
    "A Source lelassult. A valve évről évre lassítja a játékot. Az awp-késleltésektől kezdve a pajzsokig; olyanná tették a játékélményt, mintha a játékos átúszna a mapon, miközben kereket és hengerek vannak az útjába szórva. Nem lesznek többé képkockák a semmiből előrobbanó fejekkel, mókás headshotokkal, vérfröccsökkel hátrarepülő emberekkel, nehezen látható, ha eltalálsz valakit, mert megszűntek a találati animációk a hátrahőkölő emberekkel. Az emberek egyszerűen összerogynak ha lelövöd őket."
    "Rongybaba effektus ne legyen"
    Amit itt leírtak az hülyeség. az AWP késleltetésben van valami.
    A hátrahőkőlő emberek meg nem olyan arcados mint az előző részben ennyi.Da azért rendesen ütnek a golyók és ha nagyobb zuhanások lennének az számomra irreális lenne.Már nem azért de szerintem nem játszott eleget aki ezt írta mert velem számtalanszor volt hogy valaki megtanult repülni olyan sorozatot kapott.Hogy animált legyen a halál hogy lehet valaki ilyen maradi.
    A rongybaba efektus pedig annyit dob a játékon hogy az hihetetlen.Majd elévezek attól ha valakit lelövök szégyenletesen meghal a lépcső legfelső fokán, és szépen legurúl a lépcső legaljára.Még nem halottam volna egy embert se aki panaszkodott volna a rongybaba efektusra.És játszottam már olyan pörgös meccseket hogy alig bírtam felfogni mi történt.Igen néha felidegesítettek a tengelyek,kerekek vagy egyéb terep tárgyak de azokat akkor sem venném ki mert akkora hangulatot adnak neki hogy áááááááá.Mondjuk az AWP-nél lehetne egy komolyabb hátravágodás egy picit.Nem modjamá hogy nem elég a vérfröccs.Miről beszél hogy nincsen a semmiből előugró emberek néha ugy vágodik ki a sarokból az ellenfél hogy majdnem szívrohamot kapok.
    Amúgy a cikk írójának igaza van, de ebben a pár dologban nem adok igazat.