73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #8660 Én ebben nem volnék biztos. Előtte a BRUTE szerveren voltak a PCE-sek, az egyik pl láthatóan WH-s volt. Szerintem simán kibaszták őket onnan, és akkor jött be a srác az SGC-re. -
Borg #8659 Így van! :)
Végigrusholtuk a CT-ket, én shotival, a végén már csak a kezdőjükön szentségeltek :) -
Mi az Borg fel idegesitettek?
-
az sg amenő a jenő
-
j'm the america nem tudok sokat magyarul
-
(PCE)Hybrid -nek adok egy 
Mert legnehezebb helyzetben ő volt. -
Myron #8654 Nicsak ki van itt? FLeK0 bácsi. Hát veled meg mi történt?
-
Én is ottvoltam ám!!
. A végére feljöttem rendesen. 
Ja Mr Bond vagyok
-
FLeK0 #8652 Ha annyira nyilt a terep akkor lehet granatokat dobalni fele`, es maris nincs elonye, mert vagy vak vagy arrebb ment ahol siman loheto. -
tehen_m #8651 "...gyorsan jobb v. bal nyíl..."
Nem szándékom összehasonlítani a q3-mal de az gyors. Itt meg ha fal mögül előbújok, az ellen meg nyilt terepen van, akkor nem biztos hogy a nyilt terepen lévő van hátrányban.(Értem ezealatt az ellenfél tudja hogy honnan jöhet valaki, aki meg kinéz a fal mögöl az meg mire meglátja az ellent addig kap egy fejlövést)Ha csak a fegyver+fej lógna ki :DD azt lényegesebben nehezebb lehetne eltalálni.Szerintem. -
Na nekem a véleményem a kihajlásról az hogy amikor elkezdtem a játékot hiányzott, aztán rájöttem teljesen szügségtelen.
Ha látni akarom mivan akkor gyorsan jobb v. bal nyíl és vissza kinéztem egy pár tized másodpercre és fotóztam(képletesen hogy nehogy belekössetek) a láttotakat.Ha valaki olyan gyors hogy lelő ezalatt(és bőven vagyunk egypáran) akkor annak az embernek az se okoz problémát ha valaki kihajol.
Falon átlövésnél csak a faléleken megy át a golyó meg a vékonyabb falakon.
Hasalás az már nem is lenne talán rossz.
Megint CT-ként nyomúltam és bajban voltam.Mert mióta CSS van terrorista vagyok és a 4 óra után is (CT-ként) lőttem a társaimra annyira belémivódott hogy a CT ellenség hogy kitörőlni nem lehet(ez van).
Egyébként a rakéta vetős bizbazzal kapcsolatban, hogy a HL1-ben volt és azzal sokat nyomtam Lanon, és kurvajó volt.Biztos probáltátok.És ott se nagyobbak a pályák mint a css-ben igaz Dídmaccsos pályák voltak. -
tmate6 #8649 Kamikaze Shotival? :D -
Borg #8648 havana 26/3 
-
nem tudja valaki hogy a botokat mikor adják ki? -
tmate6 #8646 Nah, nem akarsz beszélgetni? Miért tetted azt amit tettél? -
FLeK0 #8645 Lasd a firearms modot, abban is lett idovel mindenfele ficsor amit a cs-bol hianyoltak, es egyre inkabb elvesztette a nepszeruseget. A CS jatekmenete igy jo evek ota, tenyleg hiba lenne hozzanyulni. Azt, hogy egy tenyleg uj CS-s jatek, rendes ujitasokkal (bar szerintem ott sem fogjak ilyen anti-newbiebaratta tenni fekvesel meg kihajolgatassal) mekkora sikert fog aratni majd meglatjuk 1-2 ev mulva ha lesz 2. resze - addig biztosra veheto, hogy ilyen marad az egesz 'erzete' a varhato apro javitgatasok es uj palyak/jatekmodok mellett. -
Ez egy nagyon csupasz arcade játék, de összetett mozgásra vágysz, akkor inkább az Infiltration és társai jönnek képbe...
Szerintem a Valve-nél is tisztába vannak a hiányosságokkal, de félnek hozzányúlni bármihez is, mivel a tömeg így szerette meg a játékot, és nem akarják elveszíteni a rajongóbázist. Bár ha belegondolok a HL2-ben sincs mégcsak lehasalás se...
Hogy is szól a mondás: vakok között félszemű a király. A sima HL alá is volt sok jó kis MOD, mégis a CS lett a legnépszerűbb, van egy érzésem, hogy pont az egyszerűsége miatt... Ördögi kör. Ha csinálnának belőle egy összetett, jól összerakott kis játékot, akkor valószinüleg a játékosbázis egy része átpártolna valami máshoz... -
Kovsebi #8643 mikor fog megjelenn a végleges assault? -
Ez a legtöbb játékban így van, mivel a "külső" nézet és a belső nézett nem azonos modelleket használ, és pl. külső nézetben nincs olyan, hogy hangtompító nélküli USP...
Ha meg custom fegyvermodellek vannak, akkor még szebb a dolog... -
Szvsz a pajzs messze nem olyan erős, a CS1.6-ban a mesterlövész fegyverek ellen nagyon is használható volt (ez hiányzik most, mert pl. az Italy-t úgy be lehet védeni 3-4 AWP-ssel, hogy még a Terminátor is térden állva könyörög kegyelemért...). Kiszedni amúgy elég jól kilehet (csak úgy tud lőni, ha kidugja a kis buksiját), és a gránátok roppant effektívek tudnak lenni (csak többet kell dobni egyszerre, az de_inferno-n rengeteg szép tömegjelenet volt apokaliptikus végkifejlettel. :)).
Szóval azt mondom, hogy egy-két pályán nagyon is hasznos lenne (pl. Italy-n...). -
Kovsebi #8640 Ja, 2-en vagyunk.
-
JUJ neked van klánod juj, én is akarok... -
Kovsebi #8638 Amúgy a klanom neve: ReDpower. Ha szeretne valaki jönni. Dobjon privit. Ja, és a Cronuson szoktam lenni Igor néven. -
tehen_m #8637 Sokak által dicsért cs (css) -ben csalódtam. A q3nál is nagyobb "arcade" játék. -
Borg #8636 Én kiegyeznék azzal is, ha pl csak feküdni lehetne. -
Pedig egy taktikai fps-ben szerintem alap lenne. -
Hát ez nem olyan tipusu!Ez olyan basszunk szét mindenkit rohanás közben,1szoval nem sok értelme van a kihajolásnak. -
tehen_m #8633 Ja csak azért kérdeztem mert za ilyen tipusú játékoknál szokott lenni.... -
ja, meg kézenálni,és még dupla leszurt ridbergert is lehet csinálni!Sőt a plussz poen,hogy van benne, bulet time,de ezt csak azoknak elérhető akik napi 8 órát gamelnak :-),és 617 freget szereznek! -
tehen_m #8631 css-ben lehet oldara hajolni? -
Borg #8630 Illetve sajnos amit te látsz a kezedben, meg amit az ellenség lát a kezedben, az is különbözik.
Pl elbujsz a sarok mögé, és te úgy látod, hogy nem lóg ki a puskád csöve. Ettől független sokszor a külső szemlélőnek kilóg. Csak teszteld le. -
Mondjuk elfogadom, hogyha van pajzs, de attól még megmarad az a véleményem, hogy utálom. -
Az árnyékra nagyon szoktam vigyázni :P
Csak érdekes volt, hogy a vastag falat is simát át lehet lőni.
De az sztem is gáz, hogy AWP-vel bemutatsz 1 Csollány-féle gyakorlatot és közben fejbe lősz 3 embert... -
Igen pajzsra gondoltam, én legalábbis. Mert pofátlanság volt, hogy szinte ki se lehetett lőni mögülle az ürgét. Az odáig jól volt ha ketten mentünk rá, akkor kicseleztük, vagy ha mögötte voltunk, de egy olyan embert aki már használta 1-2 kört (nem úgy mint fegyvereknél, hogy órákat kell játszanod hogy megtanuld), kitapasztalta és csak akkor lehetett kiszedni, ha óriásit hibázott.
Szerintem... -
Miért volt szemétség?
-
Felteszem a pajzsra gondoltál. Jó kérdés, kép már volt róla, hogy néz ki a CS:S-ben, de ennyi. Amúgy eléggé utálják nyugaton a pajzsot, még CS1.6 esetén volt olyan egy angol szerveren, hogy szívtunk Dust2-őn CT-ként, mire az egyik NST vett pajzsot, erre rögtön beszólt az admin, hogy dobja el, vagy kickban. Erre visszakérdeztünk, hogy akkor miért nincs letiltva, szerveroldalon simán megoldható. Válaszként mindanyiunkat bannolt... :)) -
Szerintem a páncél szemétség volt, nem is sajnálom, hogy kivették belőle. -
De a vastag falat miért ütik át?
Azt nem tudom, hogy a CS:S-ben pontosan hogy van, de ha úgy, mint a CS 1.6-ban, akkor nem a vastagsága számít, hanem a száma. Egy objektum, függetülenül a vastagságtól (szóval mindegy, hogy egy 5 centis faajtó az, vagy egy félméteres téglafal, mindkettő ugyanúgy viselkedik az engine szempontjából...)
Vagy ha én nem látok ki, de ettől függetlenül látszom az ellenség számára?
A CS:S-ben nagyon árulkodó tud lenni az árnyékod... :)) -
tehen_m #8622 Miért nincsen péncél(vagy hogy hívják)?
-
A fegyverek átütnek bizonyos tárgyat/tárgyakat. De a vastag falat miért ütik át? Vagy ha én nem látok ki, de ettől függetlenül látszom az ellenség számára? Úgymond mégis "kilógok"? (nem csítre gondolok)