73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • alph4
    Nem lehet más verziójú, mivel mindegyik verizóban (erdeti, Warez) pontosan ugyanaz! Egyébként milyen üzenettel dob ki?
  • alph4
    Úúú én már 1-2 ellővök és már töltök is újra. Én is mostanában kezdek rászokni a ritkább újratöltére, mivel sokszor haltam meg ez miatt!
  • alph4
    Érvénytelen az Accountod, magyarul letíltotta a VALVe! Csinálj újjat!
  • alph4
    7,2-ön van az egérérzékenységem! (Mx510-es egér, egérpad nincs, csak maga az asztal, de szerncsére jól csuszik rajta és nem akad!)
    Nekem ez az érzékenység pont jó, hiszem minden fegyverrel jól lehet lőni, főleg az AWP-vel. Csak az a szar hogy, van olyan hogy jön velem szemben egy ellen és belelővök vagy 2-3AWP és nem hal meg(!) ő meg a kis szar fegyverével lazán megöl addig még én szenvedek az újratöltéssel...
  • zeronero
    Valaki nem tudna megmondani nekem, hogy a Collectors Editionba CS:S mert irja minden kapcsolodasi probalkozasanal, hogy STEAM validation rejected...pedig fent van a 8.upd es a fix is....valami meg kellene hozza?
  • Sil3nt
    nekem az a mániám hogy fullos (30) legyen a pityu...sajnos már sokszor volt olyan, hogy 4-5 előttem ésmár töltöttem is és lelőttek...tehá megkell szknom hogyha 20-25 töltényem van akkor ne töltsek para helyzetbe
  • dikki*yysw
    Igazad van, 15 golyó alatt(általában) teljesen felesleges nyomkodni bármit is.
  • [NST]Cifu
    Az újratöltés nem hiba, sokszor lehet rá szükség, hogy tele legyen a fegyver, olykor ugyanis még egész táral sem találja el egymást két ember (nem 1x esett meg már velem is az, hogy üresen kattan a fegyver, ilyenkor gyorsan átváltok pisztolyra... :)). Miután a CS-be ugye az összes lőszert számolja, és nincsenek tárakra lebontva (mint a komolyabb real-modokban), ezért felesleges rizikó félig üres táral rohangálni...
  • diamondlake
    hi beirna valaki nekem egy normális letölthető 8-as protocolt tartalmazó oldal teljes linkjét léccives?!!?!?!!!!?!!?!!????!?!!?
  • Falabu #8691
    Helloka!
    Miért van az, hogy ha aztecra akarok menni akkor olyannal dob ki a szerver hogy nekem más verziójú aztecom van? Nagyon jó ez a steam, hogy automatice frissít így mindenkinek ugyan az lesz, csak nálam ez nem vált be! PLS HELP!:)
  • arty
    az valami cache, minél több ramod van, annál nagyobbra állitsd... igy ELVILEG gyorsithetod a játékot ... legalabbis anno a hl1 idején ilyesmire volt :)
  • Zetorg
    lehet, hogy kipróbálom én is lassabbon.
    én nyáron kezdtem CS-zni és azóta így játszok...
  • Mr_no_NaMe
    Nem tudom ti hogy,vagytok vele de ha én gyorsra állítom az egeret,forduláskor mindig túlmegyek a célon és lelőnek...próbáltam szokni,jádzottam 1 csomót de csak nem szoktam meg:(
  • Zetorg
    én ezt szoktam meg.
    így ha megakarok fordulni, nem kell felemelni az egeret, csak húzok rajta egyet és kész :)
    néha jól nyomom, néha nem.nem vagyok pro gémer :D
  • k9duli
    úúúúú az nagyon gyors nem?
    hm az enyém meg lehet hogy nagyon lassú (na mindegy)
    de 12esnél már csak egy kicsi mozgás az egérrel azt se tud hogy holvagy nem?Jól nyomod a CSS-t?
  • Torry

Ez micsoda?Letöltöttem a Provision-os HL2-őt és van ilyen opció.
    És amikor elindítom kiad egy ilyen ablakot.
    Heapsize ez micsoda?
    Itt lehet választani:
    64000
    128000
    256000
    512000
    1024000 ilyen értékeket.
    Ez micsoda?Hogy mennyi RAM
    -om van?Vagy mi
  • Lebowski
    mér kéne?
  • Promi #8683
    nem
  • Promi #8682
    4 -es sens
  • urbijoe
    messenger kell ahhoz hogy haljanak a játékban
  • Zetorg
    én 12-es érzékenységgel nyomom.
  • k9duli
    Azt szeretném megkérdezni hogy ti milyen egér érzékenységgel játszotok.
    Én 2.3-al.
    Tegnap belelőttek a fejembe egy AWP-vel a konzolba ezt láttam 435 egy hitre.(szerintetek meghaltam?)
    Másik hogy sok mindenkinél látom azt és sajnos nálam is berögződött hiba hogy betegesen tölti mindenki a fegyverét.Lövünk egy-kettőt(3-4-5-6) azt attól félve hogy kifogyott a fegyverünk(vagy hogy kevés a tárban lévő tőltény) tőltünk mint barom.Pedig a maradék 20 golyóval lehet hogy egy egész hadsereggel végeznénk.Ritka esetben tényleg szükség van rá hogy tele legyen a tár, de legtöbb esetben ugy is (általában) majdnem tuti 10 golyóval végzünk az ellenséggel.
    Azt hiányzik mondjuk 5 golyó a tárból azt tőltünk hogy biztonságban érezzük magunkat(na most gyertek mert tele a tár).
    Ez a tőltögetés nem is lenne oly nagy probléma ha nem lenne az a csúnya meglepetés hogy pont most lep meg az ellenség(pedig megbújtam úgy ahogy tudtam).Azt mérgelődsz hogy azért az 5 golyó minusz miatt te hülye fejjel töltőttél.Valószínű a single playeres játékok hozták ki belőlünk ezt a beteges töltést (mert ott nem volt valoszínű hogy meglepnek a buta botok).
    Meg régebben volt egy hibám amin már javítottam, erre figyeljetek ti is oda, hogy pl:aztec v.dust -on a fa ajtónál kilövitek az egész tárat egyből mert ugy érzitek ott van az ellenség(de ez végűl nem lett túl hatásos)mert az ellenség megérezve hogy kifogyott a tár berohan.Azt utána borzasztó kellemetlen.
    Most ezzel nem akarok senkit kioktatni csak észrevétel.
    Az egér érzékenységgel mindenki írjon már, mert kiványcsi vagyok.
  • k9duli
    Egyáltalán nem biztos hogy a problémádra jó úton keresem a megoldást, de a helyedben letőlteném a Memtest86+ progit(a boot floopysat) és letesztelném hogy a memóriák címcését mindet tudja olvasni.
    Mert esetleg nem mert húzva van vagy alapból szar.
    DE lehet hogy más van húzatva az basz be.
    Én még azt is kiprobálnám hogy a grafikát tök minimumra állítanám.
    DE ezek csak probálkozások, én így csinálnám.
  • urbijoe
    jo gombot nyomok mert a képernyön látom a hangszoro jelet
  • urbijoe
    miért nem hallanak játék közben a mikrofon jo mert a tesztben hallom
  • Robeast
    Alpha, csak várj, majd ha lesz új update
  • Blekk Síp
    Bocsi, a szöveg között lévő címet ne vegyétek figyelembe. A helyes link az üzenet végén van, Memory néven...
  • Blekk Síp
    Hali All!!
    Nah gyerkőcök volna nekem egy hatalmas nagy problémám. Már próbáltam játszani fullscreenben, meg wide screen-nel de semmit sem ért az egész, ugyanis ezt a hibaüzenetet dobja az arcomba minden egyes szerverhez való csatlakozáskor:

http://users.atw.hu/djgabee/memory.jpg

Próbáltam a fórumkeresőt, kb 4 embernek volt ilyen hubája még, de megoldást nem találtam. Illetve vkinek az volt a megoldás, hogy wide screenben játszik, de rajtam ez sem segített. Na meg úgy nem sok értelme van játszani.
    Szóval plííííz segítsetek! :]Memory
  • alph4
    Ez azért már gyanús!
    De nem azért hogy sokat öltél, hanem mert kevésszer haltál meg.(itt például megsem haltál!)
    Gondolom nagy szerncséd volt
    Amúgy meg látom hogy az összes "gyengébb ember" Terrornak állt!

Látom kezd végre kimenni a hülye warez kérdés a topikból, ez azért már jó jel!
  • alph4
    Csak azt nem tudom miért raktad be? :))
  • k9duli
    Tök jó ez a kép.
  • k9duli
    Ilyen mérleghez kell nagy szerencse és Sok szerencsétlen CT/T -vel kell találkozni.Legfőképpen egy jó forma és a reflex.Összeségében tudás.
    Amúgy jó mérlegek akkor születnek igazán ha nem szemtől szembe támadunk ha nem csellel az ellenséget meglepjük,hátbatámadjuk.
    Ezt formát én is űzöm, mert ez teljesen szabályos és tisztességes szerintem.
    Mert szuper mérlegek nem születnek akkor ha egyszerre 2-3 ellenséget akarunk elpusztítani úgy hogy ők már észrevettek.
  • Midas
  • Sil3nt
    nemtom hogy csináljátok ezeket...15/7-nél jobbat nemigazán tok csinálni...egyfolytába campeltek?
  • Promi #8666
    Ma delelott nekem is jol ment.:)
  • Zsoltika 007
    Tegnap Sgc-n nem volt egyszerű hentelés. Beraktak néhány új mapot is, de nem mindegyok volt jó. Asszem a Scout Knives maradt.
  • k9duli
    Az rossz, nagyon rossz.
  • Lebowski
    ecer egy inetkáféban volt fenn az egyik gépenn ez a csít.de szerintem naonszar úgy jáccani...
  • bitubo
    wall hack cheat-látja a falon át az embereket
  • k9duli
    Bocs, de nem tudom mi az a WH-s.Leírnád?