codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Azt szeretném megkérdezni hogy ti milyen egér érzékenységgel játszotok.
Én 2.3-al.
Tegnap belelőttek a fejembe egy AWP-vel a konzolba ezt láttam 435 egy hitre.(szerintetek meghaltam?)
Másik hogy sok mindenkinél látom azt és sajnos nálam is berögződött hiba hogy betegesen tölti mindenki a fegyverét.Lövünk egy-kettőt(3-4-5-6) azt attól félve hogy kifogyott a fegyverünk(vagy hogy kevés a tárban lévő tőltény) tőltünk mint barom.Pedig a maradék 20 golyóval lehet hogy egy egész hadsereggel végeznénk.Ritka esetben tényleg szükség van rá hogy tele legyen a tár, de legtöbb esetben ugy is (általában) majdnem tuti 10 golyóval végzünk az ellenséggel.
Azt hiányzik mondjuk 5 golyó a tárból azt tőltünk hogy biztonságban érezzük magunkat(na most gyertek mert tele a tár).
Ez a tőltögetés nem is lenne oly nagy probléma ha nem lenne az a csúnya meglepetés hogy pont most lep meg az ellenség(pedig megbújtam úgy ahogy tudtam).Azt mérgelődsz hogy azért az 5 golyó minusz miatt te hülye fejjel töltőttél.Valószínű a single playeres játékok hozták ki belőlünk ezt a beteges töltést (mert ott nem volt valoszínű hogy meglepnek a buta botok).
Meg régebben volt egy hibám amin már javítottam, erre figyeljetek ti is oda, hogy pl:aztec v.dust -on a fa ajtónál kilövitek az egész tárat egyből mert ugy érzitek ott van az ellenség(de ez végűl nem lett túl hatásos)mert az ellenség megérezve hogy kifogyott a tár berohan.Azt utána borzasztó kellemetlen.
Most ezzel nem akarok senkit kioktatni csak észrevétel.
Az egér érzékenységgel mindenki írjon már, mert kiványcsi vagyok.