73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
HoTDoG #8860 Sosem késő...
A teniszre is sokan aszondják, h 10 éves kor alatt kell elkezdeni, ha akarod valamire vinni... Most épp nem tudom a sztárnak a nevét, aki 20 év felett kezdte, és világhírű.
1.0 óta játszok a cs-vel, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. 2001 elején kezdtem, igaz már előtte is ismertem. Akkor még más volt az egész. Nem volt voice, mégis volt csapatjáték, nem volt annyi "profi" játékos, és senki sem vette komolyan a játékot... Na de ez csak a múlt.
Szal ha profi akarsz lenni, akkor szerintem húzzál bele. 1 év aktív játékkal, már igencsak szép eredményeket lehet elérni, és tapasztalatokat lehet szerezni.
Az már más kérdés, hogy mire jó az, ha profi vagy a cs-ben, és hogy van e a játékhoz elegendő időd.
Nemhiszem, hogy a cs-vel sokra vihetnéd az életben. Bár kitudja... Egyre nagyobb szerepe van a játékoknak. A végén még munkát is csinálnak belőle. -
Myron #8859 Ja az. (ezt a kérdésre meg a klánra is mondom :D)
2. legjobb klán MO-n
1. legjobb az xDk -
Ez a FoP ez magyar klán? Bocs, ha nagyon hülye a kérdés... -
Myron #8857 LOL! hogy lenne már késő? Mikor én kezdtem akkor én is úgy néztem az ilyen FOP osokra mint valami istenekre de 1 évre rá ugyanúgy leszedtem őket mint a mezei lámát. Nem azért mert annyira jó vagyok dehát publikon olyanok mennek hogy pfffff... Szóval nem azt mondom hogy bevennének a FOP-ba meg ilyenek, ha nem azt hogy publikon ha lelőssz egy FOP-ost akkor attól te még senki sem vagy. Ha soxor lelövöd akkor se... Ja és akkor se ha több fraged van!
Lényeg hogy játsz sokat, és menni fog.
Én pl úgy kezdtem hogy annyira szar voltam hogy azt mondták hogy menjek játszak botokkal, és ezt nem sértésből hanem már tényleg annyira szar voltam hogy zavaró volt. Aztán most (nem dicsekvésből mondom) meg szinte mindig 1. vagyok PUBLIC szervereken.
2 éve játszok amúgy de 1 év játék után el lehet érni az ilyet, nem nagy dolog. -
tehen_m #8856 Én átlagosan játszom (voltam már első is
),de nekem nem tetszik. -Már az előzőekben kitárgyalt okok miatt.
-
Ben C #8855 Nem ideillő kérdés, de mivel a CS: Help topikot bezárták, a CS(x) topikban pedig semmilyen kérdésre nem lehet érdemleges választ kapni, ezért itt teszem fel:
SZóval én megjelenés óta toltam neten hobbi szinten a Call Of Dutyt. kb 1 hónapja elkapott a CS láz, és néztem a fragmuvikat hogy uristeeen dekirály, én is pr0 akarok lenni!
A CoD miatt átjött némi skill, azaz CSben sem vagyok láma. általában hozom a frag=death arányt sima 1.6ban..
MOst viszont elkeseredtem, mert találkoztam valamelyik FoPossal egy szerveren, és bárhogy probalkoztam, bármeről mentem, egyszerűen nem tudtam lelőni.. ugy gondoltam semmit nem ér a CoD skillem, és sosem leeszek olyan jó, mint aki már 6 éve aktivan CSzik..
Közben visszamentem CoDba, és lett egy erős klánom, de mindig amikor leülök CSzni, elfog az az érzés, hogy én CSBen akarok pro lenni, mert lövök annyira szépeket néha, és nem mkákból..
szóval egy tapasztaltabb játékos véleményét kárjem, hogy késő-e már elkezdeni a CSt (CSSt) , ha olyan szándékom van hogy profi akarok lenni.. -
Nekem nagyon tetszik a Cs:Source, annak ellenére, hogy sz*rul megy a játék...
Mondjuk sok "érdekes" találat van, de mit lehet tenni... -
Jaja,és már megint itt van 1 ember a kemény -1/20 fragjeivel,aki fikázza a gamét:P -
Caterpillar #8852 Ne játsz vele ,ha nem tetszik! Ennyi!
-
halálosztó küldött nekem sms-t,ezt üzeni :
"Alpha segíts,elindul a winfos írjahogy w.indítása 20 perc múlva elindítja bejelentkezek detök lassú az egész a folyamatoknál semmi különös,de a cpu használat 100%.mit tudok csinálni?" -
A cs source meg a cs 1.5 ha fent vannak akkor nem zavarnak be egymásnak? Mert a source egyszer elindult kiléptem utána meg már nem indult.
-
Caterpillar #8849 :D
A harmadik mikor készült?
Épp dumálok rajta...
-
Myron #8848 még mindig egy gagyi fos ez a játék. még hogy pro mod. szerintem abba is lesz ilyen, hiába erölködnek. -
Én általam csinált Fun képek, mint az előző:
Meghaltam és ez a kép köszön vissza amikor kiszált a kamera
Ha kell akkor bevédünk, ha muszáj.
Jaja ez meghalt
Aludj el szépen kis K9duli
A gusztustalan kis buzi CT-k
Ne rontsuk ön és környezete egészségét! -
Szar amikor a túszok elakadnak:
CT-ék vesztettek ezért -
mivel megint vol egy kis update lehet annak a hatása, lehet letiltották a spec karaktereket, hogy ne okozzon zűrt. -
Szervert csinálni csak így -> "srcds.exe -console -pingboost 1 -game cstrike -maxplayers 20 +map de_dust" tudok??? Vagy egyébként is, simán a "create server"re kacsintva a játékban??? -
nekem TV-net.
ez is noname:)
most játszottam egy jót,csk jött a magyar szerverre egy olasz,aki állandóan dumált :P -
Myron #8842 Nekem is kurva szar a pingem méghozzá azért mert egy redvás tetves gennycefre szarhalom a szolgáltatóm. www.dunakanyar.net nevetségesen szar a net, remélem a büdös életben nem keresztezi utatokat. -
thx!
-
tmate6 #8840 Ez így hülyeség :) Amúgy úgy látom az SGC vagy az OBIneten én pl. a LAMA Explosive-en, de van amikor a Warriorson, Ahol éppen Aztec vagy Dust2 megy :) -
tmate6 #8839 NAH, ma feltettem az XFire nevű kis progit, neke nagyon bejön, lealább tom mennyit játszok egy héten :) -
tmate6 #8838 Gyere fel egy üres szerverre és megmutatom. Jah és küldök privit arra válaszolj -
amúgy ti,sg-sek mely szervereken szoktatok lenni? -
kössz,próbálkozok.
és a pingem szerinted miért ilyen rossz?
512/128 -as adsl.állítsak a rateeken? -
Ja bocs halálosztó a 8833-as üzit nem neked céloztam hanem mindenkinek. -
Hamár profi vagy a késelésben akkor mondjá már technikát hogy kell jól, mert én meg csak nyomom ész nélkül az egeret.
Fejen is lehet valakit döfni akkor ugranikell,kelle használni a gugolást, vagymindig ugy kell fordulni hogy hátbakapjam az ellent? -
Na a cs_twilight mapot miért nem rakják be, ez szerintem egy normális elfogatható pálya vagy van valaki, aki nem így gondolja, és miért?
Ha valaki probálta mondja meg a véleményét.
-
Na elősszöris Ha nézted volna kik ordibálnak teljesen feleslegesen, halottad volna hogy én ne ordibáltam sőt szóltam nekik hogy csend amúgy engem is felbosszantottak úgy ezzel az ordibálással hogy azon gondolkodtam kilépek a klánból azért nem tettem meg mert Hybrid és Guert bírom.-Ők sem ordíbált hanem vadkacsa és R9.
Másik
úúúú bocsáss meg, nem gondoltam hogy neked ilyen célod van, már beugrott hogy te rögtön a parti elején egy párszor kifutottál, mint egy őrült lámpával.(azt hittem megzazultál).
Nem halottam semit abból hogy te csak késelsz,bocs ha mégegyszer meglátlak(és késsel rohangálsz) nem lőlek le azon a pályán.
Én totálra azt hittem hogy egy öngyilkos jelölt.
Mert néha én is szoktam ilyet csinálni kifutok a halálzónába öngyilkos lenni ezért nem fúrcsáltam.
És amikor észrevettem hogy lámpázol azt hittem ezzel könyíted meg hogy távcsövessel észrevegyünk
Bocs. -
tmate6 #8831 Mert úgyfel dühítettetek a klántársaiddal együtt, üvöltözök a scoutknifzon hogy ne lőjjetek, le villógó lámpával kiskéseléskkel futok oldalt, mert scoutozni nem tok de késelni annál jobban, és volt aki jött felém késelni erre ti lelőtök -
Ezt nem értem,Miért? -
halál #8829 kösz
-
konzolba
playdemo filenev -
tmate6 #8827 Én a helyedben csöndben maradnék -
halál #8826 Meg még egy kérdésem lenne:
Hogy lehet megnézni a .dem kiterjesztésű hl2, cs, csss demókat.
Ezt nem találtam meg. -
halál #8825 ok. :) -
halál #8824 Fel vagy jelentkezve az internetre? :)
Engedélyezd a 27xxx-28000-ig a kimenő portokat, és akkor a legtöbb szerveren tucc jáccani. Vagy engedd ki totál a steam.exe-t, vagy kapcsold ki a tűzfalad.
Bár nekem olyat is csinált, hogy ha a CSS ikonra nyomva indítottam a gémet, akkor nem tudott csatlakozni 1 szerverhez sem, csak ha a Steam ikonra nyomtam és ott kerestem szervert.
üdv. -
A legál játékkal persze hogy tudod használni az ASE-t, ez nem is volt szerintem soha kérdéses... :) -
halál #8822 Nézegettem a FAQ-t, és az van benne, hogy az All Seeing Eye (ASE)-ből nem lehet csatlakozni szerverekhez. Amig tört CSS-em volt, addig a CSS-t sem sikerült megtaláltatnom vele, tehát télleg nem tuttam csatlakozni.
Most, hogy már legál van, viszont ASE-ből rákettyintek a megfelelő szerverre (duplán) és minden gond nélkül csatlakozik (steamhoz is, meg mindenhez).
ALPHA, vagy aki csinálja a FAQ-t, nézd már meg lécci.
köszi. -
Tűzfal?