codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Ben C
    Nem ideillő kérdés, de mivel a CS: Help topikot bezárták, a CS(x) topikban pedig semmilyen kérdésre nem lehet érdemleges választ kapni, ezért itt teszem fel:

SZóval én megjelenés óta toltam neten hobbi szinten a Call Of Dutyt. kb 1 hónapja elkapott a CS láz, és néztem a fragmuvikat hogy uristeeen dekirály, én is pr0 akarok lenni!

A CoD miatt átjött némi skill, azaz CSben sem vagyok láma. általában hozom a frag=death arányt sima 1.6ban..

MOst viszont elkeseredtem, mert találkoztam valamelyik FoPossal egy szerveren, és bárhogy probalkoztam, bármeről mentem, egyszerűen nem tudtam lelőni.. ugy gondoltam semmit nem ér a CoD skillem, és sosem leeszek olyan jó, mint aki már 6 éve aktivan CSzik..

Közben visszamentem CoDba, és lett egy erős klánom, de mindig amikor leülök CSzni, elfog az az érzés, hogy én CSBen akarok pro lenni, mert lövök annyira szépeket néha, és nem mkákból..

szóval egy tapasztaltabb játékos véleményét kárjem, hogy késő-e már elkezdeni a CSt (CSSt) , ha olyan szándékom van hogy profi akarok lenni..