73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Tatyla
    megnéztem egy-két külfödi szerveren az új mapok egy részét és van egy két jó mint a subway,vagy az unreal fun map!
    ezek mikor lesznek a magyar szervereken!
    más!
    tegnap voltszerencsém játszani egy-két nagy nevü emberrel csak az a baj hogy olyan nagy az arcuk hogyha egy magamfajta kisember lelötte öket egyböl a mikrofonba kiabálltak hogy: "utálom a makkereket"!
    jóhogy egyböl le nem csítereztek!
  • Robeast
    Egy ideje én is az vok :)
  • Goodwill
    hm, mióta vagyok én vip? :>
  • Goodwill
    Ez sajnos azért van, mert sourceban feleannyi skillel eredményes lehecc, mint 1.6-ban. Kis túlzással csak nyomni kell a gombot és bead mindent... :(
  • Robeast
    Ja, még annyit, hogy NRB-sek nekem is gyanúsak...
  • Robeast
    WH-ról még annyit, hogy emberek, aki rohangál, meg csattog, az ne csodálkozzon, hogy az ellenfél esetleg meghallja, hol van. Többször le lettem már én is csíterezve többek közt emiatt. Én se bírom a csítereket, de nem is szoktam balhézni érte, ha látom is hogy csinálja. Hadd csinálja, én így is le tudom szedni, amiből az jön le, hogy még így is jobb vagyok nála. Ha meg meghalok, akkor becsülettel halok meg.
  • r0hamkuka
    Na csak hogy hozzaszolja a cheat flame-hez. A tag aki ezt csinalta eleg egy erdekes fazon. Szinte mindenkit lecsiterezett, akit lelotte ot ugy hogy o mar latta elore WH-el, hogy hol van a srac. De pl tipikusan volt 1 office-on, ahol mar kilogott a fal mogul es mivel a CSS hitboxal mukodik, igy a kerek felyebol meg tobb is kilogott hiszen a fely hitbox-ja doboz alaku :). Majd kap is szepen egy fejet, erre lecsiterezi a sracot aki lelotte. Aztan a fele demo arrol szol, hogy o hogyan cheaterkedik. Ha mar ilyen videot csinal, akkor szepen menjen be spectate-be es nezzel first person nezetbol a tagot, es ne szoljon 1 szot se annak aki gyanus mert akkor meg a hulye is kikapcsolja, hanem gyujtse szepen a "bizonyitekot". Viszont 1 ponton eldobtam az agyam [4spect]korte volt asszem az a srac akin annyira latszott h WHzik mint allat. Nekem nincs fenn WH, es elvbol meg azert se raktam fel, hogy megnezzem ezeket a videokat, de azert az eleg gyanus, ha valaki elindul jobbra es mikozben arrafele fordul meglat valakit dobozon keresztul es visszafordul es tok celtudatosan odamegy a doboz moge, nem is figyel a tobbi helyre es egybol lo. Es ezt 2x is lattam a videon mas mas szituban. A legszomorubb az, hogy tehetetlenek vagyunk. Annak legalabb van mit felnie akinek igazi steam key-e van es valami klanba jatszik ismert neven, mert ha 1x elkapja, akkor utanna mar azzal a nevvel es kulccsal tobbe nem fog. De mostanaban rengeteg nev nelkuli tag jatszik es persze tort jatekkal, azaz nekik nincs mit vesziteni. Ja es meg ha lenne anti cheat de az is szelmalom harc. Mindig lehet kiskaput talalni. Na ennyit a nagy elmelkedesemrol, de ez a tema mint becsuletes jatekost mindig nagyon felpaprikaz :))
  • Acorp02
    ez a cheat dolog is mar ugy idegesit...
    olyan bena vagyok /voltam cs be, hogy az ma durva, es most sourceba viszonylag jol megy. multkor meg osszevissza csitereztek hogy aimbot meg miapicsa es faszomtele volt..
    azok is idegesitenek akik csitelnek de azok is akik 20szor leirjak hogy XY csitter ami vagy igaz vagy nem... ennyi a hozzafuznivalom
  • tehen_m
  • Zsoltika 007
    Most játszottam néhány Nrb-s ellen. Hát nem egy nagy durranás a csapat. Igaz nem mindenki volt itt de vhogy nem vagyok hasraesve tőlük. Lehet azért mert most nem cheateltek
  • k9duli
    Örülök hogy valaki vette a fáradságot és megnézte a pályákat amit ajánlottam és még azon is túl.(látjátok tényleg érdemes).A CS_swamp2 nálam működő megvan adok majd linket, meg még beszélek a mapokról.
    A Ventrillo-ról meg annyit hogy ez nálam cheatnek számít, mert aki meghalt az már nem beszél és kész.
    Darkjedi amit attál linket megfogom nézni.
    És ma értem el arra a pontra hogy már ki vagyok akadva a csítek miatt.
    Kurvára unom.Betelt a pohár.Ha nem csinálnak Anticheat programot akkor lassan csak az nyer a cssben akinek a legjobb a cheatje.
    Én elviselem ha a css rosszúl számláza a sérüléseket meg a bugokat stb ,de a csít az már túlsok.Szerintem biztos hogy valamikor lesz anticheat, de ha ezzel sokáig várnak akkor sok játékost fognak veszíteni.
  • L3st4t
    Neveket irjatok plz mert en szart se ertek a wallhackhoz...
    Nekem annyi jott le hogy ez a srac csal a legizmosabban.
    Annyit walhackkol...
  • neozed
    Megnéztem egy pár demót, és tényleg van aki látványosan wallhack-ol:(
  • [NST]Cifu
    A hullawilco ős-ellenszere a deathcam normális beállítása, csakhogy sok magyar szerveren még mindig nem tudták berakni a spectate team only-t. Anno a klasszikus CS-nél ez már 1000x le lett rágva, és mégis...
  • L3st4t
    Igaza van az NRB tenyleg csitel....
    Mar tobbk lantol is halottam...
  • Zsoltika 007
    Nem tudom mi értelme ennek. Pont a lényegét veszti el a játék így.
  • Zsoltika 007
    Azt tudjuk hogy wh-zik. Nem azért ment oda hogy játszon hanem hogy lássuk mi is miket csinálnak egyesek. És ahogy így nézem néhány emberke tényleg igencsak cheatel.
  • DoNLeoN
    Én azt tapasztaltam, hogy igaz, nincs anti-cheat (legalábbis télleg rendesen működő) a CS:S-hez, de uigyanugy igazán jó működő csit sem..

Találkoztam már olyannal, aki látványosan csitelt, de mindet le lehet azért lőni. Bár ez lehet az ügyetlenségükből fakad.
  • DarkJedi
    Úgy tudom létezik olyan csít, amit nem látsz, ha nézed miközben játszik.. CS 1.6ban legalábbis
  • DarkJedi
    Haver kopizta IRC-n.
    Jó lenne kideríteni ki csinálta..
    Amúgy ha megnéztiek a demókat, ő is wh-zik:
    aztecon awp-zik hídon, és mondja: felvettem ahogy túléltél egy AWP fejest.. Ezt megelőzően kioszt 2 falonát awp killt. LOL a srác.
  • neozed
    Azért felvállalhatta volna magát, bárki is csinálta az oldalt...
  • PLackó
    képeket nem látom
  • Zsoltika 007
    Demókat megnéztétek?
    Mindjárt megnézek néhányat.
  • alph4
    Ezt nem lehet sosem tudni, csak ha mind1ik tag mellett ott ülsz és nézed a monitorát!
  • alph4
    Honna szedted a linket?
  • juhi01
    ja mi is rajtavagyunk... F10 pedig nemcsítel senkise!
  • DarkJedi
    Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani 1 weboldalt, kissé vicces:

http://www.css-cheat.atw.hu/

A mi klánunk szerintem csak azért nem lehet rajta mert még nem játszott velünk :DD:D:DD
    Mindenesetre érdemes átböngészni. Kár hogy nem tudni ki csinálta..
  • Torry
    Hát fenetudja.

Én is COD-ozom eléggé régóta és VEntit használunk, és ha jól tudom ez teljesen tiszta.
    Cs-vel is nyomtam sokat 1.5 vége felétől egészen úgy 2003 nyaráig talán.

De egyetértek mert CS-ben nincsen akkora pálya meg rés meg átjáró hogy gyorsan helyet tudj változtani mint COD-ban.
  • HellBurner
    nem
  • Phoenix007
    Na akkor egyetértünk, csak te kicsit rusztikusabban fogalmaztál...
  • Myron
    Ez egy kurvára kibaszott nagy csít úgyhogy ne nyafogjál itt az anticsitről...
  • PLackó
    eredeti a source-od?
  • HellBurner
    Ha az eye azt írja ki hogy "error in commannd line" akkor mi van?
  • MagyaR
    Najó nemtom, hogyan, de megoldódott a gondom.
    Mostmár feltok a szerverekre steamen keresztül lépni.
    Csak kárhogy all seeingen keresztül nem.
    Na mind1.
    A magyar szerverek közül azér vannak lagosabbak amiknél 20 ember van kiírva.
    Csak az a fura, hogy 60as pingel is lagol.
  • juhi01
    húúúhhaaa!!!bocsi léccives töröljétek a hülyeségeimet!!megérdemlek 1 büntipontot...tudom sikerült....thx
  • Phoenix007
    Még egy érdekes Italy remake: de_cribs_italy_1
    (Akár még jó is lehetne...)
  • juhi01
    ja ezt hogy kell:hl2.exe -steam -game cstrike -console. És a config.cfg fileben ne felejtsd átirni a console ~ billentyüt pl. p-re.

elméletileg ez a megoldás
  • juhi01
    jah igen Alpha által csinált telepítős nincs meg valakinek aki megosztaná dc-n?az működött csak volt egy format c de az a d n volt és az is ezt csinálja
  • Phoenix007
    k9duli: néztem a pályákat, tényleg nagyon prímák, én is tudom őket ajánlani!

Itt nézelődjetek: CS-planet

Tehát a profi pályák:
    cs-twilight
    cs_docks_dj
    de_inferno
    cs_assault_zt (ennek nem tuti, hogy így van a neve...)

Érdemes megnézni:
    de_cbble2
    de_dust2_tk
    de_aquox
    de_cyberwar_beta2
    de_vice

És keresném a cs_swamp2 működő verzióját, ha valaki találkozott vele.
  • juhi01
    halljátok ezt írja ki a css:cant load:....\filesystem_stdio.dll!ez mi?leszedtem ami a faqba van meg megcsináltam mindent annál is ez van!