codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
r0hamkuka #9017 Na csak hogy hozzaszolja a cheat flame-hez. A tag aki ezt csinalta eleg egy erdekes fazon. Szinte mindenkit lecsiterezett, akit lelotte ot ugy hogy o mar latta elore WH-el, hogy hol van a srac. De pl tipikusan volt 1 office-on, ahol mar kilogott a fal mogul es mivel a CSS hitboxal mukodik, igy a kerek felyebol meg tobb is kilogott hiszen a fely hitbox-ja doboz alaku :). Majd kap is szepen egy fejet, erre lecsiterezi a sracot aki lelotte. Aztan a fele demo arrol szol, hogy o hogyan cheaterkedik. Ha mar ilyen videot csinal, akkor szepen menjen be spectate-be es nezzel first person nezetbol a tagot, es ne szoljon 1 szot se annak aki gyanus mert akkor meg a hulye is kikapcsolja, hanem gyujtse szepen a "bizonyitekot". Viszont 1 ponton eldobtam az agyam [4spect]korte volt asszem az a srac akin annyira latszott h WHzik mint allat. Nekem nincs fenn WH, es elvbol meg azert se raktam fel, hogy megnezzem ezeket a videokat, de azert az eleg gyanus, ha valaki elindul jobbra es mikozben arrafele fordul meglat valakit dobozon keresztul es visszafordul es tok celtudatosan odamegy a doboz moge, nem is figyel a tobbi helyre es egybol lo. Es ezt 2x is lattam a videon mas mas szituban. A legszomorubb az, hogy tehetetlenek vagyunk. Annak legalabb van mit felnie akinek igazi steam key-e van es valami klanba jatszik ismert neven, mert ha 1x elkapja, akkor utanna mar azzal a nevvel es kulccsal tobbe nem fog. De mostanaban rengeteg nev nelkuli tag jatszik es persze tort jatekkal, azaz nekik nincs mit vesziteni. Ja es meg ha lenne anti cheat de az is szelmalom harc. Mindig lehet kiskaput talalni. Na ennyit a nagy elmelkedesemrol, de ez a tema mint becsuletes jatekost mindig nagyon felpaprikaz :))