73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
tmate6 #9063 Reménykedjünk -
Halálosztó nem vagyok én hekker és semmi vírusom nincs.Bármi történt én ártatlan vagyok. -
tmate6 #9061 Hi
Remélem K9duli nincs közöd ahoz hogy a gépem trapára ment, újra kell tennem a windózt de még nincs adat mentésem szal várnom kell jan.4ikéig. Mostis haveromnál ülök, Borg amirol 2 hete tárgyalunk remélem az emiatt nemm megy szét, mert ha tehetném lennék, dehát :'( Amint lesz új Windóz leszek -
hogy lehet, hogy a css-t sikerült úgy feltörni, hogy nem kell hozzá eredeti a nethez, a régit meg nem? Vagy most is csak crackelt szerverre lehet csatlakozni warez verzióval? -
L3st4t #9059 Ez abszolut nem igaz. Soha nem szoktam csitelni mégis van hogy első vagyok public szervereken...
AWP mapon meg utolso mivel a mesterlövesszel nagyon bena vagyok. -
köszi -
Lehet persze. A Faq szerint ugyanúgy. -
Nem feltétlenül igaz amit leírtál mert van aki soha sem sniperozik mert utálja (mint én) ezért lehet gyengébb pl 1 awp-s mapon.
-
This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ).
Ezt az üzit kapom amikor csatlakozni akarok. Tudom hogy ez a frissítéssel függ össze de nekem nem az emporio féle css van hanem a lucifer-féle? azt is lehet az emporioval updatelni? -
Borg #9054 Figy, csak arról van szó, hogy nem ventrilo csit, hanem az, hogy aki meghal, spectelheti a másik csapat embereit is.
CS-ben be lehetett állíani (biztosan CSS-ben is), hogy csak a saját csapatod embereit spectelhesd miután meghaltál. És innentől kezdve máris nem tudsz érdemben segíteni az élő társaidnak.
Mr.Grent: Ahogy mondod, vannak akik mindenkire egyből csítert ugatnak, aki furcsán lövi le őket. De itt közel nem erről van szó, hanem olyan emberekről, sőt "klánokról" (ami magyarországom legtöbbször egyenlő pár azonos név-előtagú emberrel, akiknek egyébként közük nem sok egymáshoz), akikről többen, egymástól függetlenül, és többször is megállapították már hogy csítelnek.
Ilyen pl a SEF klános 2-3 ember, őket még ki is baszkodták a szerverekről egykét hete (azóta nem láttam őket).
Vannak akik tényleg kurvajól játszanak, de azért amikor valaki már úgy kanyarodik be a sarkon, hogy egyből tudja hova osszon 5 fejest 1mp alatt... na ezt nem meséli be nekem senki. Lehet pro gamer, meg több éves cs múlt, de mindenre attól sem lesz képes egy ember.
Pl én is általában a listák felső részén végzek, mégsem mondják rám általában hogy csíter vagyok. Vajon miért nem? Mert minden fragemet hihető, és reális helyzetben gyűjtöm be. Vannak érdekes kivételek 1-2, de nem úgy, hogy 48/2-vel vagyok a lista élén amig mindenki más csak 10 alatt van.
Egyébként ki is lehet szűrni az ilyen egyedeket. Aki pl végighenteli eszetlenül az alap mapokat, mindenkit hátbalőve, folyton szerencsésen meglepve ugye, azt utána be kell tenni pl egy awp mapra. Ahol lófaszra sem megy a WH-val. Na aki ott is fent, vagy középtájt végez, az tényleg tud. Aki viszont előtte csinált 50 fraget, de az awp mapen meg legalul kullog, arról máris le lehet vonni a következtetéseket. És volt ilyen, nem 1, és nem 2.
Pl amikor a mazsola szerveren ment, Promi ott is toppon végzett, pedig mindenki csíterezi folyton. Én is a középmezőnyben voltam. És volt 2-3 ember igen flancos előtaggal, aki végig csak a pályát tudta szapulni, és jó ha 2-3 fraget gyűjtött. -
Stivi tuti wh-s mert engem is lelőtt a semmiből 1-2x. És lebukott párszor.
A másik meg az tatyla hogy nem anyázott senki tudtommal. És ahányszor eljutottam hozzád mindíg lelőttelek mert a starton kempeltél auto sniperrel. Nekem elég volt 1 desert is. Szóval büszke lehetsz magadra.
Mr Bond -
Az még nem biztos...
Egy darabig nekem is minden rendben ment a gyári játékkal, de pár nap után már nem tudtam onlájn játszani sem a hl2 dm-el, sem a ccs-el, hibás azonosító miatt. Megnéztem a mappát, az addigi 4.6 GB lecsökkent 330 MB-ra! Magyarul: lelépett a progi a gépemről! Azóta újraraktam és egyelőre jó, bár a steam szervereire kattintva most sem enged be, már létező azonosító miatt, a gaméból simán bejutok...
-
"De hát bakker ez is csít, akárhonnan nézzük. Mármint ha hulla vagy, és mondod a többieknek, hogy mi merre hány méter. Társad kezében a nagy AWP, aztán mondod neki, hogy "na célozz ide a falra, jó, még egy kicsit balra, na most lőjjél!"... Nem véletlenül nem lehet a hulláknak dumálni."
Bakker ez így van.
Jó de ha nem azt mondja hogy milyen fegyver által és hol halt meg hanem hogy hova lőjön a biztos sikerhez.Érted.
Mert nálatok lehet hogy csak azt mondjátok hogy ilyen fegyver által itt. -
yes oké! -
Oh egy kedves ismerős STIVI,igen ez jó pálya itt jól kilehet használni a wallhacket.
-Egyébként ő az akin kiakadtam tegnap.
Lelőtt egy párszor ugy hogy egyszerűen nagyon érdekes volt és ezt megemlítettem.
Aztán több jó játékos pl: pappa azt monjda ezen nem kell csodálkozni mert wallhackel.
-Mondom ez komoly,akkor ha ennyire tudja mindenki akkor miértnem kick.
-Hát mert ki a faszom rugja ki.SGC
-ja
-Hát akkor utána bemegyek specatorba(a stivi nézetébe)
-Hát igen bűzlött a srácról mint az állat, officén voltunk kempelt mint állat teljesen tisztában volt hogy ki mikor jön le a lépcsőn, a garázs ajtó mikor fog nyílni mikor kell dobni a gránátot,ki hól bújik.Szóval mindent tökéletesen látott előre.
szerintem őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő egy nagyon ügyes gyerek.
Csak halna meg minél előbb rákban
-
ugye ezt nem nekem akartad címezni?
mert ha igen akkor nem értem! -
Nemérted duli, ha meghalt attól még elmondja hogy hol halt meg és milyen fegyver által, a szerveren ne láthassa az ellent na ez a csit. De ennyire béna a valve hogy voice-t épít a cs:sbe de szerverként enged mindenkit spectelni. -
A csiterezés igazából kb azok fegyvere akiknek össz életkora nem haladja meg a 6 évet. Sok buta töketlen marha!!!!!!! Van akinek tőbb év fps multja van. És igaz csiterek mindig lesznek, de ez nemmegoldás hogy minden árnyékra csitert ugatunk.
A ventrilo csit, ez meg röhely, ha egyedül vagy arról nem az tehet akinek társai vanak. Hogy a szerverek ilyen szarul vannak nem az tehet rólla akinek team-je van. -
Figyelj azt értem hogy tisztább a hangzás meg faszább.De akkor ugy legyen beállítva, hogy aki meghalt az nem beszéljen az élőtársaival mert ez nálam cheatnek számít. -
Ezért már egyböl anyáztak ,mert szerintük csak a ct-knek lehet kempelni!:
-
scheri #9043 Hogyan tudom elindítani a CS-t a HL2 lemezéről?Nincs exe. -
A Ventrillo-ról meg annyit hogy ez nálam cheatnek számít, mert aki meghalt az már nem beszél és kész.
Ez a baromság. A klasszikus CS-nél is vita volt (csak akkor még a Roger Wilco volt a sláger), de a lényeg az, hogy csapatjátékhoz kell valami voice program. Namost a CS:S beépített voice-a olyan, amilyen, magyarul rém gyenge. Nehézkes a 10 éves cérnahangú, folyamatosan káromkodó "játékosok" lenémítása, és sokszor nem lehet rendes taktikát megbeszélni a társakkal. Az meg a másik, ha a szerveren nem is megy a voice. Akkor meg minek.
A Ventrilo legalább a saját klántársaiddal/barátaiddal tudsz normálisan beszélni, taktikázni. Ha normálisan lenne beállítva mindenhol a Deathcam, akkor nem lenne gond. Ez meg nem a játékosok felelőssége, hanem a szerveradminé... -
A ragdoll_collide ugye teljesen kikapcsolja a ragdoll effektet és egyáltalán nem lesznek hullák a pályán? Na azt érdemes még benne hagyni, mert azt is jó tudni, hogy ha nagy tűzharc van valahol, akkor kik hullottak el, érdemes-e neked is berohanni. Meg a shadow is hasznos néha... Áhh, egy nVidia 6800 GT lenne igazán hasznos, akkor benne lehetne hagyni mindent...
-
Borg #9040 Akkor gondolom azt is tudod, melyik mit csinál :) -
nagyon elcsúnyítja a játékot! -
hallod,nagyon csúnya a víz,alig lehet látni!mit kell kivenni? -
na kipróbálom ezzel :D -
Kovsebi #9036 Mindegyik magyar szerver lagol? Engem is érdekelne egy optimalizált TI4200 driver. -
Myron #9035 Na én is lenyomom a konfigomat :)
A vért azt bennhagytam taktikai okokból, jó az ha látszik!
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
cl_rate "25000"
rate "25000"
cl_interp "0.05"
net_graph "3"
con_enable "1"
mat_dxlevel "70"
cl_autowepswitch "0"
cl_autohelp "0"
r_mmx "1"
r_sse "1"
r_shadowrendertotexture "0"
r_teeth "0"
r_eyes "0"
cl_ejectbrass "0"
cl_c4dynamiclight "0"
r_dynamic "0"
cl_show_splashes "0"
r_shadows "0"
r_3dsky "0"
mat_bumpmap "0"
mat_clipz "0"
mat_mipmaptextures "0"
mat_specular "0"
mp_decals "50"
r_decal_cullsize "1"
r_lod "-1"
r_propsmaxdist "500"
r_rainradius "0"
r_rainsimulate "0"
r_rainsplashpercentage "0"
fog_enable "0"
cl_smooth "0"
cl_ragdoll_collide "0"
bot_difficulty "3"
Ha ezeket beírod autoexec.cfg -be szerintem azt hiszed majd hogy az 1.5 el játszol :D
HL2 ben és HL2DM ben is műxik. -
Borg #9034 autoexec.cfg-be, ja.
de szerintem az mmx, meg sse beállitásokat hagyd ki, mert azt ugyis belövi magának optimálisan, a procid alapján. -
ezeket ugye elég 1szer beírni? -
con_enable "1"
fog_enable 0
mat_bumpmap 0
mat_specular "0"
r_decal_cullsize "1"
r_lod "-1"
showhitlocation "1"
r_shadows "0"
r_shadowrendertotexture "0"
r_eyes "0"
r_mmx "1"
r_sse "1"
r_sse2 "1"
r_teeth 0
cl_show_splashes "0"
r_decals "0" -|
cl_ejectbrass "0"
cl_show_bloodspray "0"
r_dynamic "0"
cl_c4dynamiclight "0"
r_rainsimulate "0"
Ezekkel nyersz csomo fps-t CS:S-be, hl2-t nemtudom -
r0hamkuka #9031 Nekem 1 gefo ti4200 van (sajna) es ebbol szeretnem kihozni a maxot. Namost az ujabb driverek bizti nem erre a regire optimalizalnak, hanem az uj karikra. Eppen ezert lehet, hogy valami regebbi driver HL2 alatt jobban muzsikal mint a legujabb. Ha valaki ebben tudna segiteni az super lenne. -
r0hamkuka #9030 A WH azaz wall hack segitsegevel a falak,... attetszove valnak, igy mar joval elore tudja hogy hol van az ellenseg es hogy merre mozognak. -
misaab@a #9029 Ez a csít téma 1 éve is uncsi volt... Jóreggelt kívánok!
A szarfaszú csalókat a legkönnyebb lelőni, mert 0 skillel rendelkeznek. Persze vannak idegesítő dolgok de annak a fele az engine hibája. Szerintem a csít akkor gáz ha hivatalos online warokon használják úgy, hogy képtelenség bebizonyítani... Legyen szó CSS,BF1942 stb... Ha publicon valaki széthenteli az agyát nem feltétlenül kell rosszra gondolni. Nagyon ritkán érzek olyat, hogy valakit képtelen vagyok megölni, úgyhogy speciel én nem kapok idegbajt a kis hamiskártyásoktól. Aki idegösszeroppanást akar kapni pár faszkalap miatt az kapjon. Játszani kell és nem fröcsögni a hülye csítekről :)))
Torrente -
L3st4t #9028 Szerintem jo hogy valaki vegre felveszi ellenuk a kesztyut...
De rendes nevet is irjatok ne csak klannevet...
mert egy olyan klan esetebe ahol csak egy csal az bunkosag.
De pl NRBnel nem... -
Borg #9027 A SEF-et aláirom a listából, néhány szerverről már ki is tiltották a legtöbb tagjukat.
Sajnos akármennyire is kifogásolható a srác listája, és saját fellépése, a cheaterekkel kapcsolatban nem fogott túlzottan mellé... -
legközelebb beirom majd az ip címet,ha játszok és megnéztem!
a nagynevü embereket hagyjuk! -
mi az a WH -
Tatyla, léccives ha jó pályát találsz, küldj már egy linket! Én már annyi map-et meg map-pack-et megnéztem, hogy borzasztó, de eddig összesen öt valamirevaló pályát találtam, azzal a hárommal együtt, amit k9duli írt. Van még egy pár ígéretes próbálkozás, de nagyon ritka az igazán jó.
Amúgy kik voltak azok a "nagy nevű emberek"?
Goodwill: karácsonyra mindenki kapott egy hónap VIP-tagságot, de hogy te miért kaptál három csillagot, azt má' én se' tudom...