codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #9054 Figy, csak arról van szó, hogy nem ventrilo csit, hanem az, hogy aki meghal, spectelheti a másik csapat embereit is.
CS-ben be lehetett állíani (biztosan CSS-ben is), hogy csak a saját csapatod embereit spectelhesd miután meghaltál. És innentől kezdve máris nem tudsz érdemben segíteni az élő társaidnak.
Mr.Grent: Ahogy mondod, vannak akik mindenkire egyből csítert ugatnak, aki furcsán lövi le őket. De itt közel nem erről van szó, hanem olyan emberekről, sőt "klánokról" (ami magyarországom legtöbbször egyenlő pár azonos név-előtagú emberrel, akiknek egyébként közük nem sok egymáshoz), akikről többen, egymástól függetlenül, és többször is megállapították már hogy csítelnek.
Ilyen pl a SEF klános 2-3 ember, őket még ki is baszkodták a szerverekről egykét hete (azóta nem láttam őket).
Vannak akik tényleg kurvajól játszanak, de azért amikor valaki már úgy kanyarodik be a sarkon, hogy egyből tudja hova osszon 5 fejest 1mp alatt... na ezt nem meséli be nekem senki. Lehet pro gamer, meg több éves cs múlt, de mindenre attól sem lesz képes egy ember.
Pl én is általában a listák felső részén végzek, mégsem mondják rám általában hogy csíter vagyok. Vajon miért nem? Mert minden fragemet hihető, és reális helyzetben gyűjtöm be. Vannak érdekes kivételek 1-2, de nem úgy, hogy 48/2-vel vagyok a lista élén amig mindenki más csak 10 alatt van.
Egyébként ki is lehet szűrni az ilyen egyedeket. Aki pl végighenteli eszetlenül az alap mapokat, mindenkit hátbalőve, folyton szerencsésen meglepve ugye, azt utána be kell tenni pl egy awp mapra. Ahol lófaszra sem megy a WH-val. Na aki ott is fent, vagy középtájt végez, az tényleg tud. Aki viszont előtte csinált 50 fraget, de az awp mapen meg legalul kullog, arról máris le lehet vonni a következtetéseket. És volt ilyen, nem 1, és nem 2.
Pl amikor a mazsola szerveren ment, Promi ott is toppon végzett, pedig mindenki csíterezi folyton. Én is a középmezőnyben voltam. És volt 2-3 ember igen flancos előtaggal, aki végig csak a pályát tudta szapulni, és jó ha 2-3 fraget gyűjtött.