73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Meghát olvashattuk azt is hogy hogyan állnak hozzá ehhez a dologhoz. Gyerekesen. Sajnos magvábahalt ötlet. Ettől fügetlen a cs elrohad, mert a fizikája a mozgása stb csak rommlik, és a mai hw-ket a játékok adják el, ha ez nemfejlődik a hwkkel nem lessz belőle semmi. -
Ben C #9664 :( -
FLeK0 #9663 Nem lesz pro mod - szerintem mar fel is adtak a keszitok a terveiket. Nincs nekik regi netkodjuk, se semmilyuk ami alapjan megcsinalhatnak OLYANRA, talalomra nem tudnak megirni, csak ranezesre hasonlora, ami mar nem lenne az, es igy ertelmetlen lenne. A CPL meg biztosan nem fog egy olyan modot valasztani, amit nezni se tudna sok ember mert nem toltotte le. -
Nem világos számomra hogy mit is változtat a rate.
Valaki írna 1 jó rate beállítást,mert azon csodálkoztam hogy mikor sourcozok teljesen szarul megy minden és mikor visszamegyek 1.5be szinte mindig első vagyok!Ezt nem nagyképűségből mondom,nem tudom mi ez a rate de asszem elég nagy befolyása van a sebzésre mert ahogy a source megy nekem... -
Örülnék ha ezután a Provision féle updatek is felkerülnének (már ha lesznek). Vagy lenne egy leírás (esetleg telepítő) hogy lehet a provisionCE verzióra rápakolni az emporios updateket (tudom hogy lehet valahogy, csak azt nem hogy
). Kösz.
-
Ben C #9660 pl a Source Pro modban a régi netkód jön vissza szal ..
mondjuk nekem nem kell félni attól hogy "mi van ha nemfogadja el a CPl, CAL.." mer én valszeg sosem jutok ki ilyen helyekre (bár ki tudja), de ha nem fogadják el akkor "szegény" spambooék feleslegesen dolgoztak -
FLeK0 #9659 Az a gond, hogy ha a legtobb magyar szerveren akar csak 60-60 kore emelem a rateket mar erezhetoen kihagy itt-ott es nem normalis a mozgas. Keves hely van ahol belefer a 101-es. Ez lehet az sv_maxupdaterate alap 30 koruli beallitasa, vagy egyszeruen tenyleg teljesen az alacsonyabb ertekekre optimalizaltak, amit nem nagyon ertek, mert mivel a mozgo tereptargyakra sem nagyon lehet raallni, igy nincs sokkal nagyobb igenye mint az alapjateknak. Remelem lesz majd vmi guide ami megmagyarazza ezt, vagy valtoztatnak rajta. -
Ben C #9658 ok -
Akkor kifejteném. Én Mohaa-ztam egy ideig, majd áttértem a sof2-re. Ezt toltam egészen 2004 tavaszig ami lássuk be majd 1,5 év. Folyamatosan, cb-n játszottunk, voltunk elsők, sokat fejlődtünk, és kaptunk ki sokat. Megtanultunk játszani, de ehhez az kellett és még most is az kell hogy az embert le tudd lőni. Tehát ha én egy célra tartok és rá lövök, akkor azt el is találom, ha nem akkor tudom hogy elkúrtam, mert látom hogy mellé lőttem. SOF2 az q3-as motor, abból is az erőssen átdolgozott változat. De a parancsok, a konzol ugyanaz maradt. És itt is elkél a profi beállítás. DE térjünk át a cs-re.
Megvettem, mert úgygondoltam hogy fogok vele játszani, ami azért néha sikerül is. És ha játszom akkor egy idő után érzem hogy valami nincs rendben. Ott az ellen előttem, nem nyomom a gombot mint a vadállat, tudom hogy minden fegyver máshogy szór, fel le kalimpálnak. Mindezeket kiküszöbölöm többé kevésbé, de mikor érzem hogy azt az ellenfelet eltaláltam, és a consol-ban látom hogy sebeztem 3 pontot, akkor azért valami csak nem klappol. ÉS mivel nem mindenki csaló, haxor stb. Vulkáni mondással élve ha eltávolítjuk azokat a dolgokat melyeket kiküszöbölhetünk bármi valószínű is, ami maradt az hibás. Én próbáltam így próbáltam úgy. Sokak véleméynét olvasom, beállításait, a FAQ alapjai is ezt bizonyítják tehát a CS netes beállítása szar. Az ami az alap az röhely, ha feltettem a sokak által írottra és így már eltaláltam az ellenfelet. Nemaztmondom hogy mindne klappol, de jobb mint az alap. Aki hétvégi pléyer annak jó az alap, aki warozik, és tolja ezerrel, az alkalmazkodik az igényekhez, az elvárásokhoz, és a megengedhetőn belűl mindent kihoz a cs:s-ből. Én szeretek így játszani, és nemordítok mindnekire csitert mert az ő configja jobb. -
Na ezt meglesem! :) -
tmate6 #9655 jah :( -
Szerintem csak tort Cs:S -al mukodik. -
tmate6 #9653 Neked eredeti?
Mert nekem azon belul nincs /radio nekem csak egy misc mappa van, hozzak létre egy radiot? -
Alblink #9652 Jehu,alig varom remelem igy mar mukodesre tudom majd birni a css-t. -
Borg #9651 Az a baj, hogy nagyon nem egyértelmű... :/ -
Itt a link hogy MÉG eccerűbb legyen -
http://downloads.punkassfraggers.com/index.php?&direction=0&order=&directory=Counter%20Strike%20Source%20Files/Applications
Itte gy link elég jó az oldal.. de ez itt egy progira mutat akik nem értenének a cfg-hez
!!!!auto config generator!!!!
ott van le lehet tölteni.. sourcecfg.zip-nével rákattolsz arra a szürke winchester ikonra azt má jön is igaz angol de csak kitalálod :D
pl.: Processor Mhz; vagy pl. Net connection HÖHÖ nah ez benne is lehetne a FAQ-ban ugye ALPHA? -
Sajnos ellentmondanék neked. -
Caterpillar #9647 Cs: S -hoz az alap rate -ek a jók nem kell állítani! -
Mert van akit nemelégít ki hogy a steam mit enged és mit nem. -
Bonyolúltabb? hmm, 1 file-t kell felül irni amit elküldök. És tökéletes az install. -
Muhahah már igy is eleve vesztes vagy!! Infrás? Rádiós? Ez mind lassít. :D -
Jó a képminőség, lagalábbis nem a legrosszabb.
Nekem is hasonló billentyűzetem van, ez már biztos sokkal újabb típus!
-
nem tudom ez kintrol van,egyben volt 12k. -
CUCLI #9641 egér nemteccik.
bill külön mennyi? -
zord #9640 Hi!
Tudna valaki segíteni:512/128 és 1024/192 adsl kapcsolathoz milyen rate-okat kell beállítani + hogyan?
Köszi a segítséget.
-
baalmoth #9639 hali
tudja valaki ennek a szervernek a belépő kódját?
SubiDubi 1.6 Public |VAC|
köszi előre is -
Beujjitottam vettem egy Logitech LX700-as garniturát,reszkessetek:
Bocs a kép minoségért de a 6600-asommal csinálltam. -
Mike31 #9637 Szevasztok! Tudja valaki, hogy lehet LAN-on keresztül játszani? 10 gépet akarok összekötni switch vagy router-rel. Mit kell elindítani? -
Akkor csináld!!! Mire vársz még???
-
Ezt mind 1 programmal csinálom 1x-erre + mellé egy kis telepítős leírás + design! :) /Powered by Asrtum InstallShield Wizard 2/ :DD -
Borg #9634 Hajrá :D
Izzitsd be a rart, csinálj egy self extractort, mellé egy regfile, meg egy shortcut oszt kész :) (adok neki 2 hetet, aztán kezdheted elölről) -
Lehethogy kellene csinálni megint egy telepítős CSS-t, a legújabb működö updatekkel. Legálább mindenkinek menni fog a következő frissítésig :DD -
Borg #9632 Ezt én valahogy nem akarom eldönteni :) -
Amúgy meg a warez verzióval való küszködést abba kellene hagyni, mert szerintem feleslegessé válik lassan, mivel akinek tetszik a játék (én így vagyok vele) az meg is veszi!
És ha valaki warezzel kapcsolatos kérdézt tesz fel, nem ezt kell neki írni: FAQ! hanem inkább ezt FUCK YOU! Nincs igazam?!
-
Egy olyan ember jó volna aki jól tud angol szöveget fordítani magyarra, mert van 1-2 hasznos leírásom, amit érdemes lenne lefordítani. Mert sajna én életemben nem tanultam angolt, de ennek ellenére nagyjábol kiigazodog benne, ezért is tudom mit hogy kell csinálni...csak sok idő mire mindet leríom.
-
a. -
Én megpróbáltam a (b) verziót, rövidúton el lettem küldve a halál f*szára az egyik admin által... Marad az (a) ... -
Borg #9627 Volt itt már pár öngyilkosjelölt, vond be őket a faq gyártásba :) -
Borg #9626 Én is erre szavaznék, dehát... :)
.jpg)
.jpg)