codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Mr.Grent
    Akkor kifejteném. Én Mohaa-ztam egy ideig, majd áttértem a sof2-re. Ezt toltam egészen 2004 tavaszig ami lássuk be majd 1,5 év. Folyamatosan, cb-n játszottunk, voltunk elsők, sokat fejlődtünk, és kaptunk ki sokat. Megtanultunk játszani, de ehhez az kellett és még most is az kell hogy az embert le tudd lőni. Tehát ha én egy célra tartok és rá lövök, akkor azt el is találom, ha nem akkor tudom hogy elkúrtam, mert látom hogy mellé lőttem. SOF2 az q3-as motor, abból is az erőssen átdolgozott változat. De a parancsok, a konzol ugyanaz maradt. És itt is elkél a profi beállítás. DE térjünk át a cs-re.
    Megvettem, mert úgygondoltam hogy fogok vele játszani, ami azért néha sikerül is. És ha játszom akkor egy idő után érzem hogy valami nincs rendben. Ott az ellen előttem, nem nyomom a gombot mint a vadállat, tudom hogy minden fegyver máshogy szór, fel le kalimpálnak. Mindezeket kiküszöbölöm többé kevésbé, de mikor érzem hogy azt az ellenfelet eltaláltam, és a consol-ban látom hogy sebeztem 3 pontot, akkor azért valami csak nem klappol. ÉS mivel nem mindenki csaló, haxor stb. Vulkáni mondással élve ha eltávolítjuk azokat a dolgokat melyeket kiküszöbölhetünk bármi valószínű is, ami maradt az hibás. Én próbáltam így próbáltam úgy. Sokak véleméynét olvasom, beállításait, a FAQ alapjai is ezt bizonyítják tehát a CS netes beállítása szar. Az ami az alap az röhely, ha feltettem a sokak által írottra és így már eltaláltam az ellenfelet. Nemaztmondom hogy mindne klappol, de jobb mint az alap. Aki hétvégi pléyer annak jó az alap, aki warozik, és tolja ezerrel, az alkalmazkodik az igényekhez, az elvárásokhoz, és a megengedhetőn belűl mindent kihoz a cs:s-ből. Én szeretek így játszani, és nemordítok mindnekire csitert mert az ő configja jobb.