73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • fdsag
    futattás-clipbrd
  • steweee
    bocs az offért de remélem van még itt vki.
    hogyan lehet windóz asztalon előhívni a vágolapot?
    légyszi segítsetek!
  • FLeK0
    Normalis billentyuzet-kiosztassal elo orszagokban mukodik normalisan a menubol bekapcsolva.
  • PAtr0n
    Köszi szépen!
    Gondoltam erre is csak még nem próbáltam ki. Akkor ez olyan mint régen a HL-ben. Csak mögé kellett írni a console-t aztán már be is jött. Mondjuk nem értem mért kellett ebben a CS-ben ilyen bonyolulttá tenni ezt a console lehívás dolgot, mért nem volt jó simán.
  • Promi #9822
    Igy inditsd a jatekot, es lessz konzolod.
    exe file utan rakd be ezeket

-steam -console -game cstrike

vagy csak ezt

-console
  • PAtr0n
    Szasztok!
    Bocs, hogy közbeszólok, de lenne egy Noob kérdésem: hogy lehet a Source-ban engedélyezni a console-t? Az options menüben a keyboard advanced alatt is hiába teszem rá a pipát, akkor sem tudom sehogysem előhívni. Annyit sz*rakodtam vele, már nagyon LoL.

• Promi #9820
    Gondolsz amit akarsz, szuvenir jogod.:)
  • Zsoltika 007
    Ha tetszik ha nem, ebben a játékban mindíg az dominál akinek a legjobb a pingje. Ez tény. Persze lehet kivétel.(ha kezdő az illető akkor hiába a jó net). Hidd csak el, nekem 1 hónapja szar a netem és azóta járom a poklok poklát.Már az sem érdekel hogy le lámáznak mert hiába lövök fejbe valakit ha egyszerűen nem adja meg a progi. És akkor mondják hogy tanulj meg célozni stb, persze ha vmelyik körben helyrejön a netem végiglövöm őket akkor meg mindjárt cheater-eznek. Tehát ha vkinek jó pingje van elképesztő előnyt élvez. Nem mondom hogy csak ettől jó valaki mert ez nem lenne igaz.
  • Phoenix007
    Te Promi... Nekem kezd egyre gyanúsabbá válni, hogy ezt a "szuvenir jog"-ot te halálosan komolyan gondolod...
  • Promi #9817
    Igen is szuvenir jogod barmijen skint hasznalni.
    Tedd azt, es ettol tuti qrva jo jatekos leszel, hiszen ezen mulik minden.LOL
  • Promi #9816
    Erre gondoltal?

valve.rc-be, vagy autoexec.cfg-be kell tenni őket.

Ha nincsen erős géped mindenképpen ajánlott a következőket végrehajtani:

Elösször is vedd le 1600x1200-ról a felbontást, tudom jó a géped birja ezt, de mégis majd meglátod, elég lesz 800x600 is (Mivel a Hitbox-ok növekszenek(ez az amit eltalálsz az ellenfelen). Utána kapcsolj ki minden nem kellő dolgot. Állíts mindent LOW-ra! Nekem alapon van minden, grafikai turbó nem kell, ez nem a final fantasy, egy idő után kb 10 perc már nem a textúrákat nézed hanem az ellent meg a radart, akkor meg minek a csicsa.
    Ezeket a config.cfg-d be szúrd be a végére:

con_enable "1" Console engedélyezve

fog_enable 0 Köd kikapcsolva

mat_bumpmap 0 Mindenféle csili-vili effekt kikapcsolva

mat_specular "0" Detto ua.

r_decal_cullsize "1" Azth iszem a golyók kirepülését tiltja vagyis ezt nem számolja a motor

r_lod "-1" A felbontás csak közel jó, távol kaki, több fps

showhitlocation "1" Holtaláltad el az ellent, mondjuk ez alap

r_shadows "0" Árnyékok kikapcsolva

r_shadowrendertotexture "0" Detto ua.

r_eyes "0" Szem rajz kikapcsolva

r_mmx "1" mmx be -|

r_sse "1" SSE be |- Ezek processzor utasításkészletek amiket a procid lehet hogy tud, és talán segít

r_sse2 "1" SSE2 be-|

r_teeth 0 -|

cl_show_splashes "0" |- Ezeket nem tudom sry

r_decals "0" -|

cl_ejectbrass "0" Kirepülő golyók ki

cl_show_bloodspray "0" A vért kapcsolja ki

r_dynamic "0" Dinamicus fények ki

cl_c4dynamiclight "0" A dinamit szebb fénye ki

r_rainsimulate "0" Ez nagyon kell, főleg aztékon, nincs eső nagyon sok +FPS

+Egy nagyon jó kis paracs, amivel azt lehet szabályozni hogy milyen DirectX szinten fusson a game:
    mat_dxlevel 70 - DirectX 7-ben fut
    mat_dxlevel 80 - DirectX 8-ban fut
    mat_dxlevel 81 - DirectX 8.1-ben fut
    mat_dxlevel 90 - DirectX 9-ben fut
  • Phoenix007
    Halálosztó, gondolom ez a kis flame k9duli-nak meg nekem volt célozva... Namármost ugye az utóbbi időben nem nagyon láttam olyan hsz-t, hogy Promi a pingje miatt játszik jól, csak ez a szép piros terroristahulla kavarta fel egy kicsit az állóvizet. Na de egyébként nincs is ezzel semmi gond, nem mondtunk mi olyat, hogy ez csít! Dehogy! Ha már mindenkinek "szuvenír" joga custom skineket használni, akkor én is csinálok magamnak villogó zöld CT skineket, meg villogó piros terror skineket, és a pályák mind sötét betontextúrát kapnak, meg 50% áttetszőséget. Elvégre ez "szuvenír" jogom... (Ezt ugye legutóbb ValóVilág Ágicától hallhattuk, aki - ha minden igaz - a miskolci éjszakai életben "Vákuum" művésznéven ismeretes, ki tudja miért...)

>Hát, nem tom hova megy ez a világ.

Hát addig jó neked ... ebben a világban a limonádéba mesterséges aromákat tesznek, a bútorápolóba meg valódi citromot ...

>13 éves vagyok...

Nagyszerű! Akkor elvileg már csak röpke öt év, és te is játszhatsz CS:S-t... Végül is én se vagyok még 25 éves, csak 20+áfa...

• Promi #9814
    A hitetlenek meg demozzanak ne csiterdumat nyomjanak, es bizonyitsanak ne alaptalanul vadaskodjanak.
    Habar rafogni valakire, hogy csiter 1 szerubb , mint utanna jarni bebizonyitani.
  • Promi #9813
    Draga halaloszto pici szivem!:)
    Mondtam, hogy csak poenkodtam nem komolyan mondtam.
  • Phoenix007
    Nah én megnéztem a pályákat!

de_congo: királyság! Kicsit lehetett volna még heggeszteni rajta, textúrák itt-ott furán illeszkednek, a víz egy kicsit HL1-es, de mindenképpen érdemes megnézni, mert ilyen pályát tényleg ritkán találni.
    de_alienzbeta: jól néz ki, hangulatos, remélem azért béta, mert még optimalizálnak rajta. (néhol randán lezuhan az fps)
    de_courhouse: kötelező darab! figyeljetek a kis apró finomságokra! (a túsz kolléga a korláton kihajolva rókázik, satöbbi...)
  • tmate6
    Hát, nem tom hova megy ez a világ. 13 éves vagyok de kinem mernék a száon olyat ejteni "csak a pinge miatt játszik jól" ugyanis ez hangzott el Promira. Ott szidták hogy mennyen prok közé stb. Azt mondja valaki ha nekem iylen pingem lenne mindenkit irtanék. Nah jó haggyuk a témát. Elkell fogadni hoyg Promi 5 éve játszik, minden camp helyet ismer, a játék minden csínnyát-bínnyát vágja. SZÁLJATOK LE RÓLA

A másik viszont: Promi ha én odaadogatom az M4A1-et egy lánynak az rám tartozik nem kell csinálni a fesztivált :)))))

Nah jóéjt.
  • k9duli
    Ja szerintem ha a pirosat lecselrélnétek világos élénk zőldre akkor jobban nyomnátok.(de én akkor sem).zőldszínt veszi leghamarabb észre szem.
    örülök ha segíthetek.
  • k9duli
    Hát én ugy vagyok vele hogy dögöljek meg 100x és legyek utolsó a játékban de nem teszek fel olyan csúnya piros skint nem fogom magamat ilyen előnyökhöz juttatni.jó hogy nem csinálunk doom1 a játékból csak azé hogy sikeresek legyünk.
  • plas
    Hi!
    Pár nappal ezelött fenn volta FAQ-ban (asszem) az FPS-t növelö CONFIG parancsok.pl. eső , köd kikapcsolása stb...
    Valaki le tudná nekem írni ezekt vagy egy címet adni???
  • el nino
    vki tud olyan helyet ahol tutira lehet venni sourcet??
  • Phoenix007
    Hmmm ... ebben vannak a szép piros skinek?
  • Promi #9805
    SteamApp.cfg -nek eleg csak ennyit tartalmaznia.

SteamAppId=92

SteamInstallPath="D:\Counter-Strike Source" (ertelem szeruen ahol,es amijen konyvtar alatt van)

SteamAppUser=idezojelek nelkul a login neved

SteamUserPassphrase="idezo jelek koze a jelszavad"
  • Tomo15
    Sziasztok bocsi hogy fárasztalak titeket,de kérlek titeket,hogy segitsetek.Az volna a problémám hogy fel updateltem a 8-as ig de amikior a patch be beirom a usernamet es a passworldot akkor atirja a steamApp fájlt arra amit oda beirtam, tehát csak a username és a pss lesz benne ja, és utána lerestaltoltam a gepem de nem megy, mert azt irja hogy bad launch counfiguration kerlek segitsetek.
  • Promi #9803
    Fusion Pack Source v1.0 -at probaltatok mar?
    Szerintem egesz jo, csak furcsak az uj fegyverhangok szerintem.:)
  • Icewind
  • k9duli
    Na azt a quake3 muvit megnézem.És szerintem azé a "halálanimációkkal" nincs teljesen igazad mert azé van és lehet is látni olyan ami nagyon durva,én is csináltam párat.Persze a legtöbször csak összesik az ellen.
    Ezért lesz majd nagyon érdekes az olyan videó ami majd a css ellenség durva elhalálozását fogja mutatni.
    Másik hogy megint csinált mapok után kutattam és találtam amit érdemes feltenni sajnos teljes egész véleményt nemtudok mondani mert nekem nem eredeti a gamém.
    de_courhouse naon jó az csinálta aki a cs_docks-ot
    de_congo jó mert teljesen más mint más mapok.
    de_alienzbeta alienvspredator funoknak
    letőlthetőitt
    itt2
  • Sil3nt
    sry igaz, bocs nem figyeltem, mert gyorsan csináltam
  • Icewind
    itt több mókás kép van és még lesznek is ;]
  • tmate6
    Máskor linkelj pls
  • Sil3nt

Összeölelkeznek a Terrorok
  • Ben C
    őszintén ilyen halál animációkkal nem tom lesz e látványos muvi CSSben..
    most ez egy kicsi off, de én egyszer összetalálkoztam az AnihillatioN quake 3 muvival, és addig erősen óckodtam a Q3tól de egyszerűen annyira hangulatos az a muvi, annyira gyönyörű fregek, nagyon zenére vágva, hogy le is töltöttem a Q3-mat :)

Ha akarsz magadnak 15 kellemes percet akkor szedd le, innen, a Quake muvik közül
  • tmate6
    Az igaz, nem egy pró múvi de a fragek, pffff
  • Ben C
    szerintem alig van valami hangulata a rági CS mociekhoz képest, a lövésaek iszonyat skillesek, de az emberek ahogy meghalnak az olyan semmilyen :/
  • tmate6
    Jajja én hát mikor jelent meg? egybol leszedtem, tátva maradt a szám!
  • k9duli
    köszi.De ha akar még valaki ehez hozzá fűzni, akkor nyomassa.
    Na leszettem egy ajánlás miatt egy ultra kill gyilok kuva jó source videót 386MB x6-RBT a címe itt található ááááááá
    röviden egy srácról szól aki isten módban szaladgál a pályán.profi video és összevágás zenével, jó minőségű.aki nem látta annak kötelező.
  • Extraboy
    1. nem sv_pausable hanem siman pausable
    2. irni lehet csak kicsit onyolultan :D (nevedet valtoztatod arra amit akarsz szovegkent irni :))
    amugy helyes minden :)
  • FLeK0
    A CS:CZ 9990 Ft-ról indult tavaly március végén, júniusban lett 6990 (ekkortájt jött az 1.2 és 1-3mas patch, amik tényleg érdemessé tették az árára), és most pár hete ment lejjebb, most 4990 forint.

A pause teljesen leállítja a játékot, semmilyen idő nem megy, írni és beszélni sem lehet (az 1.6ban így van). Szerveren kell először engedélyezni (1.6-ban sv_pausable 1), majd ingame alapból a pause gombbal lép működésbe.
  • k9duli
    Énis megveszem mert megérdemli és megérdemlem.Ezzel kapcsolatban nem lesz olcsóbb a közeljövőben a játék a boltokban.Írjon aki emlékszik az előző cs-nél sokáig fent volt e az ára az egekben.Vagy van e valaki akinek sejtése van arról hogy csökken az ára.Nem azt mondom hogy így nem éri meg csak az ember szeret olcsóbban kijönni mindenből.
    Amúgy EL NINO-nak tényleg kifogyhatatlan desert-je van.Ez egy ujabb cheat kifogyhatalan lőszer?
    Meg a másik hogy akkor van pause parancs? És nem fogváltozni akkor se az idő, se az állás, se a pénz minden ugyanúgy megy majd? Nemtom tényleg van ilyen?Mert ha csak ugy érted a pausét hogy mindenki megáll és nem csinálsemmit az ugy nem jó mert lejár az ídő és akkó valaki megint nyer vagy az ídőt le lehet állítani?Ja és ha van tényleg ilyen akkor mik a pontos konzol parancsok?
  • dop3
    thx, es vedd meg minel hamarabb, mert pont vmelyik nap beszelgettunk rola. hogy nagyon el vagy tunve...
  • el nino
    hmm Dop three.. mikor kaptad a fejeseket nem voltál ilyen vidám:)
    de persze csak mákom volt:D
    de amíg meg veszem a gamet addig is fragekben gazdag nyugodt játékot kívánok