codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Phoenix007
    Halálosztó, gondolom ez a kis flame k9duli-nak meg nekem volt célozva... Namármost ugye az utóbbi időben nem nagyon láttam olyan hsz-t, hogy Promi a pingje miatt játszik jól, csak ez a szép piros terroristahulla kavarta fel egy kicsit az állóvizet. Na de egyébként nincs is ezzel semmi gond, nem mondtunk mi olyat, hogy ez csít! Dehogy! Ha már mindenkinek "szuvenír" joga custom skineket használni, akkor én is csinálok magamnak villogó zöld CT skineket, meg villogó piros terror skineket, és a pályák mind sötét betontextúrát kapnak, meg 50% áttetszőséget. Elvégre ez "szuvenír" jogom... (Ezt ugye legutóbb ValóVilág Ágicától hallhattuk, aki - ha minden igaz - a miskolci éjszakai életben "Vákuum" művésznéven ismeretes, ki tudja miért...)

>Hát, nem tom hova megy ez a világ.

Hát addig jó neked ... ebben a világban a limonádéba mesterséges aromákat tesznek, a bútorápolóba meg valódi citromot ...

>13 éves vagyok...

Nagyszerű! Akkor elvileg már csak röpke öt év, és te is játszhatsz CS:S-t... Végül is én se vagyok még 25 éves, csak 20+áfa...