73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
látom végül beadtad a derekad...énmég bírom... -
tmate6 #10987 és a DM-et ami nem egy utolsó dolog :) -
én mindenkinek csak ajánlani tudom hogy vegye meg mert :
1.nem idegeskedsz az update miatt
2.ezálltal megkiméletd magad egy agyvérzéstöl
3.mert eredeti
4.és csak a CSS miatt már érdemes beruházni
5.plusz még mellé kapod a HL2-öt! :D -
Lássuk :) -
Ja az nagyon jó lenne
-
Privát üzenetben küldték el, hogy hogyan kell megcsinálni, de bekopizhatom, ha kéred -
Ehh. Pont ilyenem van. Nem kell ettől félteni a szomszédokat! Nem olyan nagy cucc mint aminek a doboz sújából ítéled. Persze, nem kell panaszkodni mert én viszonylag halkan (max. beszédhangerő, de még annyise) szerek játszani és közép hangerőn (a beszédnél hangosabban, de nem ordíttatva) filmet nézni, a kettő közt meg zenét hallgatni és ilyen teljesítmény mellett elég jó hangminőséget produkál... -
Te hanyas számú üzenetről olvastad le hogy hogyan kell megcsinálni???
pl #10980 -
Intimrush #10980 Nekem is full ilyen fülesem van csak Azona:D -
Nekem csak az nem tetszik hogy volt eddig egy ~600Mb-s CS:S_final_emporio-m, egy Half_Life2_emporio_read_nfo-m, most egy Half_Life2_ce_provision-om, de ha most ebbe a GFC based steamheckes irányba indulnak megint neki a crackelésnek szedhetek le mégegyet.
Ehhez ugye még az is hozzájön hogy legutóbb igen sokat gondolkoztam hogy a Vengace vagy a Provision féle HL2-t szedjem le a problémás és nem CS:s képes emporioHL2 helyett, de mikor épp volt jelszavam egy warezre és kielégítettem a havi film adagom vengace épp le volt maradva az updatevel és azt mondták a provision jobb lessz anyiból is mert arra rámennek az emporio-s updatek (mégis ők a jó öreg Hl2-s crackerek...) is mivel ugyanazt az emulátort használja (és a resource mappa filejait nem GFC-ket), de ha a a vengacet választottam volna updatelhetném a GFC-it a steamdown-al...
Persze, igazi választás egy bolt lett volna (és még most is), de mint már említettem ha megnézed az adatlapom rájössz hogy én még a szüleimből élek, a korlátlan (nem 15Gb-ig) net olcsóbb egy hónapra mint a játék és mivel úgyis az másra is kell... -
nekem eddig az emporio változat volt meg,ahhoz nics 9-es update mert ez a steam-en letöltött verzio nem igazán müködik. -
az emporiosban már alapbol voltak botok.
egyik LAN-partyn kipróbáltuk és JÚÚÚJ!!!
nagyhon kemhhény!!!
20bot késsel vs. 5 player
ha tehetitek próbáljátok ki, kibeb**tt zsir!!!
-
én most is azzal jétszok (steamwdown)..semmi probléma nincs vele...egy darabig mázlista vagyok -
Igen?
Ma reggel sem játszottam vele biztos...
...csak képzelődtem
-
ja csak játszani nem tudsz vele! -
Amúgy elolvastam hogy cz-hez képest miért jobb a source botok.ha valakit érdekel akkor steam.hu.Biztos rátesztelek majd, mert nagyon tetszett a béta állapotban lévő botok is,mert olyan emberien viselkedtek már akkor is. -
Igen. Egyébként már egy ilyet szerettem volna látni augusztusban is mikor elkezdtek vadulni a valve-nél a CS:S_BETA crackelés miatt, "a steamet crackeljük, ne a játékot függetlenítsük tőle..." Valaki végre összedobott egyet, de majd meglátjuk hány hónapot fog megélni... -
haha tök jó.De meddig?
-
klezzz #10969 Az lehet, de sokat nem érsz vele ha nem enged be szerverekre
-
Bakker!
K*va jó ez a steamm-down!
Simán le lehet vele szedni még a legutolsó steam-es játékot is.
Nagy agy volt aki ezt kitalálta -
Na megvan rendelve a hl2.Beleuntam a warezba és ráköltöm a karácsonyi pénzem.Akinek szintén van zsetonya az ne vaciláljon többé mert szerintem sok fejfájást fog okozni.Sok update lesz álítólag minden hónapban és a steam és a Valve nagyon kemény, szerintem a warez vesztett,de ha nem akkor fog.úúúú 11000FT kicsengettem egy játékért ilyen még soha nem volt csak olyan 2000FT-os árúkat vettem eddig.
Most inkább egy kicsit rossz érzés mint jó, de nem fogom megbánni ebbe biztos vagyok.Basszameg hogy magyarországon vagyunk és a 11k ilyen sok pénznek számít.Na mindegy támogattam a gyártókat és ők ezért boldogok ,és cserébe kezembe adnak kuva jó terméket.És mindenki jól jár.
CSS POWA
-
fdsag #10966 itt a warez fórum -
Mennék én. Csak nem tudok.
-
De ha már a hölgy volt olyan kedves és reklámozta a szerverüket, akkor nem jön valaki egy kis Cssürhepartit rendezni? -
El kell hogy keserítselek, mert a szerverek automatice újraindítják magukat, ha az update megköveteli.
-
Kurva nagy szerencse kell hozzá, ugyanis a szerver újraindulásakor a szerverre is felmegy az update, ha találsz a sokezer között egy olyat, ami a frissítés előtti órák óta is megy folyamatosan, akkor lehet, hogyí lesz egy kis szerencséd. -
szóval eredeti hl2 nem feltétel , akkor lehet majd énis gondolokzom a csatlakozáson , de előbb még aktívabb játékot próbálok megvalósítani :) -
nekem se volt vel sose bajom ,de inkább eMule-t tegyél fel , ugyan azt a hálózatot használja , csak sokkal jobb kliens :) -
update 9 szerver oldalon is automatikusan letöltődik, tehát megkell várni amíg lesz emporio féle v9 ? vagy esetleg van még v8as szerer ? :) -
dimenzio harcos #10958 hát akkor xar volt a rendszered LSC.
émmá néhány éve hasznyálom és semmi baj nincs vele, sőt az Azureusszal együtt olyan szépen futnak, nem is tesznek egymás alá sávszélességileg...
-
tmate6 #10957 Megvolt -
Ben C #10956 pár fórumozó véleményét szívesen látnám a Játékosok fórumában nyílt E-SportS topikban. -
lesz azmég több is
-
juhi01 #10954 áá csak röpke 3órácska és játszhatok!annyi idő a frissítés...
-
Hy all!
Még1X és utoljára írom le, hogy ELINDULT a v4mp1r3 Klán szervere
ami az alábbi IP-n található: 195.70.35.134:27017
Remélem minél többen elkezdtek majd rajta játszani, és ha valami fennakadás lenne, akkor ITTmegtalálhattok a fórumon :) Ciaóóóó
-
juhi01 #10952 de lehet választani!úgyhogy melyiket veszed be a játékok közé!éncsak a css-t egyenlőre!és úgycsak azt nyomázza kircsike -
Mikor jön már ez az új steam down,nálam még nem szakadt el a cérna hogy megvegyem de elég közle állok hozzá:P -
Borg #10950 Ha nem játszol CSS-t akkor minek?:)
Azért az aktív játékos és fórumozó státusz feltétel lenne SZVSZ. -
én is most tettem fel és az irja a css updatére hogy 13 min
-
Borg #10948 Nem válogathatsz, hogy mit frissítesz. Ha van update, mindhez lehúzza.