codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • janos666 #10978
    Nekem csak az nem tetszik hogy volt eddig egy ~600Mb-s CS:S_final_emporio-m, egy Half_Life2_emporio_read_nfo-m, most egy Half_Life2_ce_provision-om, de ha most ebbe a GFC based steamheckes irányba indulnak megint neki a crackelésnek szedhetek le mégegyet.
    Ehhez ugye még az is hozzájön hogy legutóbb igen sokat gondolkoztam hogy a Vengace vagy a Provision féle HL2-t szedjem le a problémás és nem CS:s képes emporioHL2 helyett, de mikor épp volt jelszavam egy warezre és kielégítettem a havi film adagom vengace épp le volt maradva az updatevel és azt mondták a provision jobb lessz anyiból is mert arra rámennek az emporio-s updatek (mégis ők a jó öreg Hl2-s crackerek...) is mivel ugyanazt az emulátort használja (és a resource mappa filejait nem GFC-ket), de ha a a vengacet választottam volna updatelhetném a GFC-it a steamdown-al...
    Persze, igazi választás egy bolt lett volna (és még most is), de mint már említettem ha megnézed az adatlapom rájössz hogy én még a szüleimből élek, a korlátlan (nem 15Gb-ig) net olcsóbb egy hónapra mint a játék és mivel úgyis az másra is kell...