73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
dimenzio harcos #11611 Counter-Strike_Source_UPDATES_9-EMPORiO innen: (BITTORRENT)
http://www.newtorrents.info/down.php?p=Counter-Strike_Source_UPDATES_9-EMPORiO_[www.NewTorrents.info].torrent
Info itt:
http://www.newtorrents.info/nfo.php?p=83032
De még ezzel sem megy online! Hamarosan kijön egy újabb peccs, aztán megint menni fog.
üdv. -
Brezsnyev #11610 [marquee direction=right]
[brutálnagy]nekem most lehet h menni fog warawal :D -
melyik is?a vedd meg és játsz az ment. -
Brezsnyev #11608 nem buzditom bakker de akinek mondjuk nincs pénze de tehetséges az mit tegyen ? :D 

-
hmmmm
ilyen kommenteket nem kéne....a cél az mindig az lenne,hogy ha lehet eredeti játékokkal játszon mindenki. Nem kéne itt buzdítani a warezt... -
Brezsnyev #11606 valakinek muködött az általam leirt verzio? -
mondjuk én is mielött megvettem a gamét pont egy hete elötte 2 nappal raktam ujra a Windows-t! -
tmate6 #11604 :DDDD
Tetudod -
VeNDsDay #11603 De. Az én eszemen nem jár túl az a sunyidisznó(Gabe).\remélem\ -
nem a screenshotot hanem a spraynek készített képet. -
tmate6 #11601 LOOOOOOL
Ugye ezt most nem mondod komolyan? -
cstrike/screenshot -
Na ez már kemény.Te asztán nem szórakozól! -
Nem csak ő énis áttértem.És aki nem érti miért majd megérti.
Ja figyeljetek asszem nem találom a regisztrációs kódom, de egy matricát találtam amin egy csomó regisztrációs kódnak kinéző szám van.Mindjá beírom nektek, és írjátok már vissza hogy ezaza szám sorozat e!

-
hova menti le a képet? -
VeNDsDay #11596 Én nem biztam a véletlenre és ujraparticionáltam a vinyót (nehogymár letiltsák az egyetlen eredeti játékom:) -
ugylátom te is megtörtél és átálltál a legális játékosok táborába!
-
még keméyn 3 perc.amúgy nekem is ez a 2. eredeti gamem.az 1 a Toca race driver 1 vólt :) -
jóvanna :D -
Rolee Papa #11592 Hülye lettem voltam a ticket erroros accountra regelni a gamét
-
ja most jön a 20 perces update :D :( -
meg is vagyok -
sokat kell várni a regisztrálásra de megéri :) -
má csináltam -
Csak nem volt akkor balfék hogy arra az acconura rakta fel amilyiket ticket errort kapott! Inkább csinálj egy új accot, ez a legbiztonságosabb -
Rolee Papa !!!!!!!! -
Myron #11585 hmm milyen igazad van
-
Sziasztok! Csináltam egy kis instanst-spray-t! :-)
Ezzel a progival egy másodperc az egész és ezt a képet raktam bele. (egyébként ez a desktop háttér pályázat egyik résztvevőjétől van, remélem nem haragszik meg...) -
nah?
-
100% osan igazad van.sztem is. -
"Nem tom mi a faxnak veszitek meg az eredetit"
"Szal a PROViSiOn meg az EMPORiO akkor nem u.a.??"
Talán azért, hogy ne kelljen ilyen kérdéseket feltennünk. -
és azzal az accal nyomod amelyikkel ticket errorod vólt? -
Rolee Papa #11579 Talán azért, mert nem megy:P -
Rolee Papa #11578 Én azután nyomtam fel. -
Bocs hogy nem fordítom le neked. A jó hír hogy én értem.
(márha működik), csak hol vanna ezek a "content file"ok? Kihagytad a linket, most kereshetem a forrásodban...
-
van aki a ticket error utáni cuccok után vette meg és tette fel a sourcot meg a hl2-t? -
jeeeeehaaaaaaaaa.itt hever elöttem a HL2 eredeti pc cd-romja amibe csupán csak 5cd van :D -
Myron #11574 Nem tom mi a faxnak veszitek meg az eredetit mikor már tegnap előtt kijött a 9 es update az új pályákkal meg mindennel. EMPORiO adta ki.
Szal a PROViSiOn meg az EMPORiO akkor nem u.a.?? -
Brezsnyev #11573 by nabilash (cd key method by hellboss)
passed through #HL2 on EFnet
http://shell.shore.net/~freshinc/hl2chat/
edited by darkchaos
credits: monster, effdubya, hCUPa, MaddoxX, d4rkm4nx, nabilash, anyone else that i forgot - sorry! ;(
Extract the contents of the archive to your steam directory - normally C:\Program Files\Valve\Steam
NOTE: make sure to set your steam account to autologin. If you didn't do that, the login menu will popup. If you did, it will automatically log in.
Start prjsteamer.exe
.
Click "Start Steam"
.
In steam, click "Browse Games"
.
Click "Register a product I already own..."
.
Type one of the serials in at the end of this document. BEFORE YOU PRESS ENTER READ THE NEXT THREE (3) STEPS
.
Now it will be validating. At two bars, in Steam Crasher, click "Close Steam" (note that you can try clicking "Restart Steam", but this isn't tested). Now click "Start Steam" if you didn't click "Restart Steam"
.
Now you should be in the menu (where you can click "Play Games" and "Browse Games" etc). Click Block Steam (read-only) quickly.
.
Just wait for two minutes or so.
.
Exit steam normally. (This does not mean "log out")
.
In your steam directory, usually C:\Program Files\Valve\Steam, copy the file "ClientRegistry.blob" somewhere, say the desktop.
.
Now click "Allow Steam (normal)
.
The *** sign is explained below, ignore it for now.
.
***In your steam directory, usually C:\Program Files\Valve\Steam, open ppatcher.exe. Steam should open by itself soon.
.
***Click "Block Steam (read-only)" again. Wait for a minute or so. (You don't have to, but I would) It doesn't matter if there's a receipt message.
.
***Now click "Allow Steam (normal)"
.
***Now choose the game you want from the play games list in steam.
.
***Note: You can connect once to a server per steam start.
.
***IMPORTANT: After playing, exit steam normally.
Then, in your steam directory (C:\Program Files\Valve\Steam), overwrite the current ClientRegistry.blob with the blob with the copied one from your desktop or whereever you copied it to. Right click the new ClientRegistry.blob in C:\Program Files\Valve\Steam and click properties. Uncheck the read only box.
.
When you want to play again, repeat steps with the * sign.
Hope this helped you!
-->twisted-logic.info<--
-->#hl2 on EFnet<--
Vki segithetne forditain :P -
Na itt van a kezemben a hl2 eredetiben és még egy hl2 pószter.Mindgyá besokallok.