73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • H4lÁl0SZTÓ #12452
    Hát Igazán sajnálom a FoP-ot egérdemelték volna ár a GPS győzelmet. xDk a továbbjutó, nagyon szoros meccs volt!
  • dikki*yysw
    Áháhá, hát ez a játék nem lett jobb. Csak én szarabb :)
  • Ben C
    Én ezt nem értem, most ha Ő profi akkor nem mehet publikra?
  • Borg
    Gratulálok a hatalmas arcodhoz, akkor ha ennyire profik vagytok, huzzatok el egy zárt szerverre, aztán irtsátok egymást ott.
    Érdekes hogy mennyire fel tudod emelni a hangod, de annyi eszed neked se meg a pajtásodnak sincs, hogy egy súlycsoportú játékosok ellen játsszatok. De ha ti erre gizdultok, hogy publicon ellenetek esélytelen embereket lődözzetek le, ráadásul álnéven ugye, akkor meg is érdemlitek hogy kibasszanak titeket mindenhonnan. Bejön a public szerverre bazmeg, minden körben ő lő le mindenkit egy-egy lövéssel még a legszarabb fegyverből is, és akkor még a pofáját is jártatja ha lecsíterezik... -> na vajon ez kinek a hibája? Ideje lenne gondolkodnod egy kicsit.

És teszek érte hogy ne lőjön le, hidd el. Nem megyek arra a szerverre, ahol ő van.

PS: Már csak ezért is kibasználak benneteket az összes public szerverről, még ha nem is csíteltek. Ekkora felsőbbrendűségi komplexust a legjobb pszichológusok sem láttak még szerintem. /ez volt az én véleményem/
  • ppTraktor
    mi az, hogy csak 99.99% ?:)) te... :)
  • Ben C
    de sztem ha ellenem jönne egy ember akit sehogy sem tudunk lelőni, első gondolatom nem az lenne hogy egy ex FoPos és én vagyok tul lama >P
  • Ben C
    ex FoPos e vaty
  • Shongi
    HI, nektek megy a Steam, mert nekem valami connection errort jelez.
  • ppTraktor
    ugyan már Gio miről beszélsz, ki az a k1stehen?:D soha nem is játszottam veled a fopban...
  • tmate6
    7000. Üzenete ezzel leiszárul ez a reg. Báj :P

Amúgy OKé BORG
  • Gio
    Legalabb annyi kozom van hozza mint neked. Engemis allandoan csitereznek, kibaszkodnak szerverekrol, es okoskodnak az ilyen noname ***** mint te. Azert mert vki jol lo, es van esze a jatekohoz, amit te sose fogsz olyan szinten jatszani, attol meg nem csiter. Ha ez a viktor az akire gondolok(kistehen), akkor 99.99% hogy nem csiter, ahhoz mar ismerem annyira, hogy ezt kijelenthetem. Akar tetszik akar nem, el kell fogadnotok ezt, hogy vkik TUDNAK igy jatszani. Es nem a konyebb modot kell valasztani, dumalni mutogatni es gyanusitgatni....tegyel erte, hogy ne lojjon le.
  • dikki*yysw
    Úgy döntöttem CSS-ezek ma egy kicsit :)
  • dikki*yysw
    Hebe hebe hebe. Ezt már hallottam vhol :D cső..
  • janos666 #12439
    Még mindíg megvan ez a falon akadok bug?
    Ja és pár napja felvett rosszokásként egy mai stat. (csak kevés jó játékos jár az antisteam szerverre, így nem tanulok meg játszani...)
  • Borg
    Tőlem mehet, holnap du-este felé. Csak még délelőtt szólj, hogy mikor.
  • Borg
    Bocs, de most pont te voltál az, aki minden kompetencia nélkül beköptél valamit a topikba. Igazán ritkán fordul elő, hogy lecsíterezünk valakit, és főleg ennyire kollektíven. És ha valaki, akkor viktor az, elhiheted. Nem kell itt okosítani rögtön ezzel a fellengzős pro dumával.
  • Mr.Grent
    "De ha neadj'isten tényleg csak hobbijátékos, semmi komoly versenyen nem akar résztvenni, csak éppen rohadt jók a reflexei, meg miegymás, akkor meg miért nem keres ellenfelet a saját súlycsoportjában?"

Nem épp azt teszi? A végén kiderül hogy nemtalált :D :D
  • Mr.Grent
    Nemértem mi köze annak hogy valaki jó és annak hogy emiatt klánba menjen? Azért mert jól játszik miért kellene beállnia egy csoportosulásba? Valahogy semmi köze egymásnak a kettőnek. Ettől még mi jogon ítéled el hogy ő béna?
  • Gio
    Az az igazsag, hogy kozotok nincs a jatekhoz, es egybol elkezdtek csiterezni, anyazni, hebehebehebee stb.....inkabb tennetek azert, hogy ne lehessen titeket leloni ilyen konnyen. Sokszor butabbak pulikon az emberek mint a botok. Es leloni max makkal tudtok, es ez a mazlitok. De meg ennyi fraget se fogotok loni, ha kijon egy rendes update, es csokkentik a "makfaktort". Ezen gondolkozzatok sztem, nem egybol csalozni.
    viktor ala kistehen?:)
  • Sil3nt
    ennek a csávesznek, mennyi volt a max fragje? énmég nem futottam össze vele..habár ki tudja...
  • k9duli
    Akkor már értem miért ilyen szép.
  • k9duli
    Na heló victor ma én láttalak sokat játszani.Egyszer nem mentem spectbe hogy téged vizsgáljalak de amit csinálsz azt szerintem sem lehet legálisan.Ha én az egészpartin meg sem haltam volna és végig rohanok a pályán akkor sem találkoztam volna annyi ellenségel mint amenyit te megőlsz.A másik én nagyon figyelek arra hogy hátba ne lőjenek meg mindenhova figyelek hogy nehogy szemelől tévesszek valakit de mégis rengetegszer van az hogy olyan helyen bukkan fel valaki amire nem számítok sötét, vagy ellenek szerencsés lövése van.Vagy egyszerre 2-3-4 oldalról támadnak az ilyen helyzeteket nem lehet úgy megoldani akármilyen jó vagy hogy lelövöd mindet.Ritkán persze előfordúl de nem szinte mindig.De ha esetleg tévednék és nem látom hogy te egy pro játékos vagy akkor sem én vagyok a béna hanem te, mert nem mész klánba.
    Egyébkén szerintem ha tényleg csaló vagy, de bocs, mást nem tudok hinni egyszerűen képtelen vagyok rá.Akkor talán azé nem mész klánba mert ott gyorsan kiderülne a turpissságod.Tehát mindig első vagy mindig hihetetlen fragekkel és a csapat szinte mindig nyer ahol vagy.Hát ilyen nincs csak a mesében.
    Én csak reálisan gondolkodom ennyi.
  • PLackó
    felraktam,még mindíg jó az emporio,csak 9-es update-t is fel kellett rakni.
  • tmate6
    CSak már nem to leszedni a Moviet mert 2002-es emg az interjúis, ne baj ha hazajön a CL lesz egy két kérdésem hozzá :)
  • tmate6
    1.6 és Source

Sphere
  • Takezó
    milyen klán?
  • tmate6
    Most kutatgattam kicsit a klánunkról, hisz nem régóta vok benne (1hónapja) és még nem kérdezgettem olyan dolgokrol a CL-t amiről most kutatgattam, keresgetek, keresgetek mit találok a cs.hun, a Sphere-ről készült egy olyan múvie ami az MMB 1. movie készítő versenyen 2. helyezett lett, keresek tovább, Interjú a klánnal, voltak a GPS3-on és még sorolhatnám a dolgokat, és találatokat.

Ezt csak egy kis érdekességnek szántam. (És persze az egom nem birta volna ki hogy ne rakjam be) SRY
  • Borg
    Aha.
  • tmate6
    Egykis baráti gyilkolászás? Pl elfoglalunk egy 14 playeres szervert azt hent?
  • Phoenix007
    Milyen néven játszik egyébként? Ő a [dont need clan] viktor?
  • Borg
    Én egy percig sem idegesítettem magam rajta, ha ő ott van bent, akkor én nem megyek arra a szerverre. Ennyi :)
  • Phoenix007
    Borg, szerintem hagyd ezt a csíter témát, ne idegesítsd magad rajta. Nem tudom, ki ez a ppTraktor, lehet, hogy már játszottam is ellene, csak más néven volt. Nem ez a lényeg. Ha valaki bemegy olyanok közé játszani, akik évek óta cséznek hobbiszinten, és 20/0-s statot csinál, meg FAMAS-szal one-shot-one-kill-ezik, az az esetek 95%-ában csíter. Ha mégsem, és tényleg ennyire jó, akkor már régen valami nagyon híres klánban kellene játszania, és akkor már hallottunk volna róla. De ha neadj'isten tényleg csak hobbijátékos, semmi komoly versenyen nem akar résztvenni, csak éppen rohadt jók a reflexei, meg miegymás, akkor meg miért nem keres ellenfelet a saját súlycsoportjában? Az is ugyanolyan szánalmas, mintha én leülnék egy ovis kölökkel sakkozni, és röhögnék rajta, mikor cafatokra tépi a plüssmaciját dühében, mert hússzor megvertem zsinórban... Az ilyen mindenképpen szánalmas, nem érdemes magad feldühíteni rajta...
  • Borg
    [SG]: A razorzone|-ék ellen a gyakorlás elnapolva, kezdeti szervezetlenség miatt. Majd máskor sort kerítünk rá.
  • ppTraktor
    honnan? mért?
  • ppTraktor
    érvben is csalok...
  • tmate6
    A snizi haverodnak már elmondtam mit gondolok, nem fogom fárasztani magam azzal hogy újra leírjam :P
  • Borg
    Majd lesel csak, ha egyszer bannolva leszel tényleg.
  • Borg
    Hát ettől nem félek. Csíter ellen veszíteni nem szégyen.
  • SGYEMSZTSZ
    Az vicces en percenként probalgatom es nemmegy

[Halaloszto te lennél az uccso akitöl segitséget kérnék nalad nagyobb ovis pöccsel még nemtalalkoztam ,ha erre válaszolnál én nemfogok válaszolni neked nemkell hogy megin lefárassz]
  • ppTraktor
    tényleg ennyire ostobának tartot az adminokat? szerinted ha 100%ig biztosak lennének a dolgukban nem BANolnák azt a tagot?:D ez rájuk nézve sértő...