codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg, szerintem hagyd ezt a csíter témát, ne idegesítsd magad rajta. Nem tudom, ki ez a ppTraktor, lehet, hogy már játszottam is ellene, csak más néven volt. Nem ez a lényeg. Ha valaki bemegy olyanok közé játszani, akik évek óta cséznek hobbiszinten, és 20/0-s statot csinál, meg FAMAS-szal one-shot-one-kill-ezik, az az esetek 95%-ában csíter. Ha mégsem, és tényleg ennyire jó, akkor már régen valami nagyon híres klánban kellene játszania, és akkor már hallottunk volna róla. De ha neadj'isten tényleg csak hobbijátékos, semmi komoly versenyen nem akar résztvenni, csak éppen rohadt jók a reflexei, meg miegymás, akkor meg miért nem keres ellenfelet a saját súlycsoportjában? Az is ugyanolyan szánalmas, mintha én leülnék egy ovis kölökkel sakkozni, és röhögnék rajta, mikor cafatokra tépi a plüssmaciját dühében, mert hússzor megvertem zsinórban... Az ilyen mindenképpen szánalmas, nem érdemes magad feldühíteni rajta...