codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Na heló victor ma én láttalak sokat játszani.Egyszer nem mentem spectbe hogy téged vizsgáljalak de amit csinálsz azt szerintem sem lehet legálisan.Ha én az egészpartin meg sem haltam volna és végig rohanok a pályán akkor sem találkoztam volna annyi ellenségel mint amenyit te megőlsz.A másik én nagyon figyelek arra hogy hátba ne lőjenek meg mindenhova figyelek hogy nehogy szemelől tévesszek valakit de mégis rengetegszer van az hogy olyan helyen bukkan fel valaki amire nem számítok sötét, vagy ellenek szerencsés lövése van.Vagy egyszerre 2-3-4 oldalról támadnak az ilyen helyzeteket nem lehet úgy megoldani akármilyen jó vagy hogy lelövöd mindet.Ritkán persze előfordúl de nem szinte mindig.De ha esetleg tévednék és nem látom hogy te egy pro játékos vagy akkor sem én vagyok a béna hanem te, mert nem mész klánba.
Egyébkén szerintem ha tényleg csaló vagy, de bocs, mást nem tudok hinni egyszerűen képtelen vagyok rá.Akkor talán azé nem mész klánba mert ott gyorsan kiderülne a turpissságod.Tehát mindig első vagy mindig hihetetlen fragekkel és a csapat szinte mindig nyer ahol vagy.Hát ilyen nincs csak a mesében.
Én csak reálisan gondolkodom ennyi.