73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Hixer
    megy az AWP powa :DDDD
    páran azér megkérdőjelezték tisztaságomat, de én mindig becsületes vaok...
    De nem akarok dicsekedni... :DDDDDD
  • fdsag
    A CSS-ben nem müxik az fpsmax?A CS-ben simán felviszi 71-ről 99-re,de
    a CSS-ben nem tudok 60 FPS fölé meni sehogysem.1024x768, ATI 9600PRO,1GB RAM,PIV.2.4GHZ
  • Zsoltika 007
    Az enyém sem. De ma este felmentem és jó volt.
  • Mr.Grent
    Azt nemtudom hogy próbáltátok-e, de a regisztrációs adatbázisban a steam milyen net-et ir be neked. Mert ha mindenigaz folyton visszaáll alapra. Én manuálisan állítottam, nekem bevált.
  • Mr.Grent
    Akkor ezek szerint Borg cs:s-e nemszereti a Terror szervert.
  • ppTraktor
    akkor vedd le 80ra vagy addig csökkensd ameddig jó nem lesz...
  • zord
    a Cronuson én is tapasztaltam, hogy xarul van beállítva!
    viszont amit múltkor írtál rate beállításokat 1M/2K-ra, az is jó xar volt. tök darabolás volt az egész kép, ugrált, mint fos.
    aztán visszatettem alapra és megjavult.
  • Robeast
    Én is nyomtam ma délután pár pályát a T.eRRoR szerveren, de nekem se volt gondom, meg nem is szokott gondom lenni ott (25000, 101, 101 rate-ekkel). A végigjátszott pályák közül a legrosszabbon is 3. voltam.
  • ppTraktor
    nincsen a t.error szerverrel semmi baj... csak ha mindeki rendesen beállítaná a rateket akkor lenne jó... egyetlen egy magyar szerver van amin a confogolás van elcseszve az pedig a Cronus the Titan... az összes többin én ugyan azt lövöm, és ugyan azt tapasztalom...
  • neozed
    Ezt ma csináltam T.eRRoR serveren, és én nem tapasztaltam problémát. (ma)
  • Sil3nt
    nice job....nem rossz, nem rossz
  • Borg
    Ennyit a rate problémákról:
    dust2
    prodigy
    Ugyan nem nagy statok, de öröm volt végre megint úgy játszani, hogy amit lőttem az talált is.

Bye,bye t.error szerver...

• XCoMA
    Ésmégis honnan bazzeg?:) Örültem hogy ment a p2 333-on!!!:DDD
  • Borg
    Kicsit fogalkozni kellene a csapattal, mert elég kevés embert látok játszani is, meg fórumozni is. A tagjaink egy része vagy nem viseli az [SG] tagot, vagy nem is játszik. Illetve van olyan, akit itt a fórumon sem láttam azóta.
    Ugyebár feltétellé tettük az aktív játékot, és a fórumozást is.

Most minden [SG] tagnak kellene küldeni egy PÜ-t nekem, a nevével, és a szerverrel ahol játszani szokott, illetve hogy milyen időközönként játszik.
    (Ez alapján nem lesz szabályozva semmi, csak az inaktiv embereket szűrjük ki.)

Személy szerint Rókakomát, Dulit, Mr Bond-ot, és Zetorgot láttam játszani az utóbbi hetekben, dehát én magam sem vagyok fent sokat, csak hétvégenként.

Akitől nem kapok csütörtök délig PÜ-t, azt levesszük a fenti listáról. Ilymódon ki is léphet aki valamilyen okból akar, az tehát egyszerűen ne küldjön PÜ-t. Igy kérek mindenkit, akit csak utol tudtok érni annak szóljatok erről.

Illetve persze ha bárkinek javaslata volna bizonyos tagok ellen, bármilyen észrevétel miatt, azt megteheti ugyancsak PÜ-ben, és megszavazhatjuk.
  • janos666 #12886
    1024X768, DX8.1, minden high, full QcAA, 8AF. Így általában 40-60FPS-t ad, de mindíg folyamatosnak látszik, vagyis jó...
    Viszont ma nem így volt, 20-ra, sőtt 5-6ra is leestt néha pl. mikor elém került egy ellenség. Elkezdtem baszogatni a rateket és jobb lett, csak embert nem sikerült ölni. Egyre több a baj ezzel az opcióval. Miért van egyáltalán FIX rate, miért nem a net sebességét kell beállítani az optionsban és a szerverrel egyeztet a játék milyen legyen. Vagy akár menet közben állítgatná (a netednek és a szervernek megfelelő értékek közt). Mondjuk mikor valaki a látómeződbe vagy pár méternél közelebb kerül hozzád jóval magasabb, mikor lősz a lövésutasítások külön, extra csomagban mennének, a mozgásnál és a távolabbi elemek mozgásánál nagyobb prioritással vagy hasonló...
  • Dj Toto
    1024*768 full 4x szűrés + 16 anisotróp
  • Gio
    lemmingeket el lehet erni vhol?
  • Borg
    Nekem ők lőtték be, és most is azon van. Mégsem volt jó.
  • Ben C
    1024*768, leglowabb minden.
  • Borg
    Logikus, 5 kört akartam irni.
  • Promi #12880
    A helyedben az egesz steam konyvtarat a SteamApps konyvtar tartalma nelkul oszzecsomagolnam, elmentenem mint ahogy mar meg is tettem.
    Konkretan a szervercimeket
    Steam\config\serverbrowser.vdf
    file tarolja.
  • Tatyla
    640x480 és minden fullban...
    de nem gyenge a gépem azért ilyen hanem igy jobbak az eredményeim...
  • k9duli
    800x600 elsímítás 2x
  • neozed
    1024*768, minden fullon, 2*aa 8*af.
  • Sil3nt
    ki milyen felbontásban játszik? és milyen effektekkel? én 1024*768-ban és csak az árnyékot hagyom bent mint effekt, mert párszor már segített megtalálni az ellenséget...a fő kérdésem, hogy milyen felbontásban játszotok?
  • Ben C
    vagy átmentek kétszer a hulláján acélbetétessel :o)))99
  • R0sc0
    feltámadt és ujra lelötték :)
  • Ben C
    hm halálhack? .))
  • Zsoltika 007
    Vki segítsen már lécci.
  • Zsoltika 007
    Ilyenkor amúgy szólni kell vmelyik adminnak (az már más kérdés hogy van-e...) hogy lőjje be a rateket. Akkor tökéletesen játszható szokott lenni.
  • k9duli
    Most lebuktál borg
  • Zsoltika 007
    Volt az 5 kör is nem?? Amúgy ismerem az érzést... Én állandóan így járok. Eddig talán az f10 ás Unql volt a legjátszhatóbb.
  • Takezó
    három kör alatt hogy haltál meg 5ször? :P
  • Egg
    Tisztelt cs:source közösség!

Clanbesen elindult a cs:source magyar ladder 5on5 és 2on2 jelentkezzetek

www.clanbase.com
  • Ben C
    külföldi szerveren is ilyen a helyzet?
  • Borg
    Hihetetlen ez a t.error szerver mar odaig fajult, hogy ilyen 1/12-vel kullogtam... hiába lőttem bárkit is, mintha meg se nyomnám a gombot. Fejbelőnek még mielőtt a sarkon kiérne az ürge stb. Beleeresztem egyesével a tár m4a1-et, és akkor megfordul, és 1 lövéssel fejbelő. Utána mit ir a konzol? 19 damage in 1 hit.

Átmentem erre a fogoly szerverre vagy mire, ott meg 3 kör alatt csináltam 12/5-öt. És érdekes módon akire rálőttem, azt el is találtam. Pedig még 10-el nagyobb is a pingem oda...
  • Ben C
    SCREENSHOTOT! :D
  • Zsoltika 007
    Jajj arra inkább jobb nem is emlékezni.
  • XCoMA
    Én még 1.0-át toltam
  • XCoMA
    1.6 egykor király volt, a maga idejében, és ma is rengetegen /a többség/ ezt tolja, mert kiforrot és nincs tele buggal!