73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
megy az AWP powa :DDDD
páran azér megkérdőjelezték tisztaságomat, de én mindig becsületes vaok...
De nem akarok dicsekedni... :DDDDDD
-
fdsag #12899 A CSS-ben nem müxik az fpsmax?A CS-ben simán felviszi 71-ről 99-re,de
a CSS-ben nem tudok 60 FPS fölé meni sehogysem.1024x768, ATI 9600PRO,1GB RAM,PIV.2.4GHZ -
Az enyém sem. De ma este felmentem és jó volt.
-
Azt nemtudom hogy próbáltátok-e, de a regisztrációs adatbázisban a steam milyen net-et ir be neked. Mert ha mindenigaz folyton visszaáll alapra. Én manuálisan állítottam, nekem bevált. -
Akkor ezek szerint Borg cs:s-e nemszereti a Terror szervert. -
ppTraktor #12895 akkor vedd le 80ra vagy addig csökkensd ameddig jó nem lesz... -
zord #12894 a Cronuson én is tapasztaltam, hogy xarul van beállítva!
viszont amit múltkor írtál rate beállításokat 1M/2K-ra, az is jó xar volt. tök darabolás volt az egész kép, ugrált, mint fos.
aztán visszatettem alapra és megjavult. -
Én is nyomtam ma délután pár pályát a T.eRRoR szerveren, de nekem se volt gondom, meg nem is szokott gondom lenni ott (25000, 101, 101 rate-ekkel). A végigjátszott pályák közül a legrosszabbon is 3. voltam. -
ppTraktor #12892 nincsen a t.error szerverrel semmi baj... csak ha mindeki rendesen beállítaná a rateket akkor lenne jó... egyetlen egy magyar szerver van amin a confogolás van elcseszve az pedig a Cronus the Titan... az összes többin én ugyan azt lövöm, és ugyan azt tapasztalom... -
Ezt ma csináltam T.eRRoR serveren, és én nem tapasztaltam problémát. (ma) -
nice job....nem rossz, nem rossz 
-
Borg #12889 Ennyit a rate problémákról:
dust2
prodigy
Ugyan nem nagy statok, de öröm volt végre megint úgy játszani, hogy amit lőttem az talált is.
Bye,bye t.error szerver...
-
Ésmégis honnan bazzeg?:) Örültem hogy ment a p2 333-on!!!:DDD -
Borg #12887 Kicsit fogalkozni kellene a csapattal, mert elég kevés embert látok játszani is, meg fórumozni is. A tagjaink egy része vagy nem viseli az [SG] tagot, vagy nem is játszik. Illetve van olyan, akit itt a fórumon sem láttam azóta.
Ugyebár feltétellé tettük az aktív játékot, és a fórumozást is.
Most minden [SG] tagnak kellene küldeni egy PÜ-t nekem, a nevével, és a szerverrel ahol játszani szokott, illetve hogy milyen időközönként játszik.
(Ez alapján nem lesz szabályozva semmi, csak az inaktiv embereket szűrjük ki.)
Személy szerint Rókakomát, Dulit, Mr Bond-ot, és Zetorgot láttam játszani az utóbbi hetekben, dehát én magam sem vagyok fent sokat, csak hétvégenként.
Akitől nem kapok csütörtök délig PÜ-t, azt levesszük a fenti listáról. Ilymódon ki is léphet aki valamilyen okból akar, az tehát egyszerűen ne küldjön PÜ-t. Igy kérek mindenkit, akit csak utol tudtok érni annak szóljatok erről.
Illetve persze ha bárkinek javaslata volna bizonyos tagok ellen, bármilyen észrevétel miatt, azt megteheti ugyancsak PÜ-ben, és megszavazhatjuk. -
1024X768, DX8.1, minden high, full QcAA, 8AF. Így általában 40-60FPS-t ad, de mindíg folyamatosnak látszik, vagyis jó...
Viszont ma nem így volt, 20-ra, sőtt 5-6ra is leestt néha pl. mikor elém került egy ellenség. Elkezdtem baszogatni a rateket és jobb lett, csak embert nem sikerült ölni. Egyre több a baj ezzel az opcióval. Miért van egyáltalán FIX rate, miért nem a net sebességét kell beállítani az optionsban és a szerverrel egyeztet a játék milyen legyen. Vagy akár menet közben állítgatná (a netednek és a szervernek megfelelő értékek közt). Mondjuk mikor valaki a látómeződbe vagy pár méternél közelebb kerül hozzád jóval magasabb, mikor lősz a lövésutasítások külön, extra csomagban mennének, a mozgásnál és a távolabbi elemek mozgásánál nagyobb prioritással vagy hasonló... -
Dj Toto #12885 1024*768 full 4x szűrés + 16 anisotróp -
Gio #12884 lemmingeket el lehet erni vhol? -
Borg #12883 Nekem ők lőtték be, és most is azon van. Mégsem volt jó. -
Ben C #12882 1024*768, leglowabb minden. -
Borg #12881 Logikus, 5 kört akartam irni. -
A helyedben az egesz steam konyvtarat a SteamApps konyvtar tartalma nelkul oszzecsomagolnam, elmentenem mint ahogy mar meg is tettem.
Konkretan a szervercimeket
Steam\config\serverbrowser.vdf
file tarolja.
-
640x480 és minden fullban...
de nem gyenge a gépem azért ilyen hanem igy jobbak az eredményeim... -
800x600 elsímítás 2x -
1024*768, minden fullon, 2*aa 8*af. -
ki milyen felbontásban játszik? és milyen effektekkel? én 1024*768-ban és csak az árnyékot hagyom bent mint effekt, mert párszor már segített megtalálni az ellenséget...a fő kérdésem, hogy milyen felbontásban játszotok? -
Ben C #12875 vagy átmentek kétszer a hulláján acélbetétessel :o)))99 -
feltámadt és ujra lelötték :) -
Ben C #12873 hm halálhack? .)) -
Vki segítsen már lécci. -
Ilyenkor amúgy szólni kell vmelyik adminnak (az már más kérdés hogy van-e...) hogy lőjje be a rateket. Akkor tökéletesen játszható szokott lenni. -
Most lebuktál borg
-
Volt az 5 kör is nem??
Amúgy ismerem az érzést... Én állandóan így járok. Eddig talán az f10 ás Unql volt a legjátszhatóbb.
-
Takezó #12868 három kör alatt hogy haltál meg 5ször? :P -
Egg #12867 Tisztelt cs:source közösség!
Clanbesen elindult a cs:source magyar ladder 5on5 és 2on2 jelentkezzetek
www.clanbase.com -
Ben C #12866 külföldi szerveren is ilyen a helyzet? -
Borg #12865 Hihetetlen ez a t.error szerver mar odaig fajult, hogy ilyen 1/12-vel kullogtam... hiába lőttem bárkit is, mintha meg se nyomnám a gombot. Fejbelőnek még mielőtt a sarkon kiérne az ürge stb. Beleeresztem egyesével a tár m4a1-et, és akkor megfordul, és 1 lövéssel fejbelő. Utána mit ir a konzol? 19 damage in 1 hit.
Átmentem erre a fogoly szerverre vagy mire, ott meg 3 kör alatt csináltam 12/5-öt. És érdekes módon akire rálőttem, azt el is találtam. Pedig még 10-el nagyobb is a pingem oda... -
Ben C #12864 SCREENSHOTOT! :D -
Jajj arra inkább jobb nem is emlékezni.
-
Én még 1.0-át toltam
-
1.6 egykor király volt, a maga idejében, és ma is rengetegen /a többség/ ezt tolja, mert kiforrot és nincs tele buggal!