codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #12887 Kicsit fogalkozni kellene a csapattal, mert elég kevés embert látok játszani is, meg fórumozni is. A tagjaink egy része vagy nem viseli az [SG] tagot, vagy nem is játszik. Illetve van olyan, akit itt a fórumon sem láttam azóta.
Ugyebár feltétellé tettük az aktív játékot, és a fórumozást is.
Most minden [SG] tagnak kellene küldeni egy PÜ-t nekem, a nevével, és a szerverrel ahol játszani szokott, illetve hogy milyen időközönként játszik.
(Ez alapján nem lesz szabályozva semmi, csak az inaktiv embereket szűrjük ki.)
Személy szerint Rókakomát, Dulit, Mr Bond-ot, és Zetorgot láttam játszani az utóbbi hetekben, dehát én magam sem vagyok fent sokat, csak hétvégenként.
Akitől nem kapok csütörtök délig PÜ-t, azt levesszük a fenti listáról. Ilymódon ki is léphet aki valamilyen okból akar, az tehát egyszerűen ne küldjön PÜ-t. Igy kérek mindenkit, akit csak utol tudtok érni annak szóljatok erről.
Illetve persze ha bárkinek javaslata volna bizonyos tagok ellen, bármilyen észrevétel miatt, azt megteheti ugyancsak PÜ-ben, és megszavazhatjuk.