73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Két jó mapot találtam
    ---de_industrialitt
    sajnos csak egy bomba lerakó hely van.
    ---de_newport
    itt2
  • Robeast
    Ha valaki tudna segíteni ebben, az PÜ-zön már nekem vagy írjon mail-t a [email protected] (de akár a fórumba is írhat, mert folyamatosan olvasom, csak nem akarom ilyan fun dologgal szétbontani)!
    Szal vannak ezek a barom beszólások, amik 1-2 szerveren vannak ("mocskos rohadt népellenség" és társai)...Szal LAN-ba, hogy kell bevarázsolni ezeket? A szerverre rakjuk (bár gondolom kliensre is kell)? Melyik könyvtárba? Bind-elni kell őket (ha igen, melyik konzol paranccsal)? stb. stb. Szóval, hogy hogy működik ez az egész?
    Előre is köszönöm!
  • k9duli
    Oké meg lesz oldva.Az biztos.(jó munkás ember:)
  • Robeast
    Na, tök jó! Az ember elmegy a hétvégén egy kicsit LAN-olni, aztán arra jön vissza, hogy áll a szerver :D
    Király, köszönjük Borg, nem vagyunk rád méltók
  • Borg
    Természetesen éjjel 3 és 6 között is megy, csak akkor nem érdemes fellépni rá :D
  • H4lÁl0SZTÓ #14464
    Én, használtam de nekem szép vírusos volt, rendszervírus
  • Ben C
    X-Firet használ innen valaki?
  • nemcsakfeel
    kik az adminok?
    ja, és hétvégén is csak 3 ig megy?
  • Borg
    Szivesen A hála másik fele St "apánkat" illeti, aki az SG egyik backup szerverét a téma rendelkezésére bocsátotta. Majd továbbítom neki :)

Én meg legalább kicsit felelevenítettem a linux/ssh tudásomat :) De mostmár van egy jó konfig, amit jól el is mentettem szükség esetére :) Egykét dolognak keményen utána kellett ugyan járni, de aztán csak megoldódott minden. Az hogy ilyen jól fut, valszeg annak is köszönhető, hogy relatíve izmos gép (kb mint az enyém), ráadásul napközben csak a css szerverünk fut rajta. Csak éjjel 3 és 6 között végez backup feladatokat a szerver.

Én majd jövö hét végén leszek legközelebb a játékban (javaslatok, észrevételek PÜben jöhetnek, itt leszek), addig is kérném azt a pár admint akit eddig beraktunk, hogy megfontoltan cselekedjenek. További adminok későbbiekben lehetnek, ha már kellően populáris lesz a szerver.

A szerveren természetesen mindekit szivesen látunk, nem csk SG-seket!

PS: A szervert WAR célokra nem adjuk ki, tehát KIZÁRÓLAG public szerverként szolgál.
  • gergod
    Egy Borg Mind Felett!!!
  • Col Andrew
    Borg!:
  • H4lÁl0SZTÓ #14458
    Bár nem vok SG-s egyetértek azzal amit leírtál
  • Tatyla
  • Guer
    Mindannyiunk nevében
    Köszönjük Borg apánk a servert
    és a fáradozásaidat amit tettél érte
    Igy már télleg van esély egy kellemes kis közösség kialakulására
  • Chaos25
    köszi így megy!
  • Cicero
    Heh... tudod aztán mikor szenvedek vele annyit...
  • nemcsakfeel
    hahhá!!!!!
    kr hogy csak most látom, majd este ránézek :D
  • Borg
    Nem ez kellett.

A szerveren az SSH sessionban meg kell nyitni a futó css szerver screenjét, és ott mindent tudok csinálni amit konzolbol is a gameben. Tehát látom a szerveren a történéseket, stb.
    Na oda kell beirni, hogy exit, és ez aktivál egy scriptet, ami előbb kiirja a szerveren hogy 10mp mulva restart, majd leállítja, és ujrainditja a szervert.
  • Borg
    Figy!

Lévén te leszel a mapfelelős (ugye?:) a jövö hét végére szedj össze pls pár olyan mapot, amit érdemes lenne feltenni a szerverre.
    + infót arról, hogy hogyan kell feltenni
    + méghozzá olyan formában legyenek ezek a mapok, hogy a userek a szerverről letölthessék mindet.

Így a jövö héttől pár custom mappal is bővülhet a szerverünk.
  • FLeK0
    www.steampowered.com
  • loser
    űdv. skacok valaki betudna linkelni 1 oldalt ahonnan letölthetném a updeteket mert az összes elszált és nemtalálok semmit.Hogy az elözöket honnan szedtem le azt sajnos nemtom. elöre is kösszike.
  • Col Andrew
    Sokan látták az biztos. :(
  • Sné Zsuzsa
    :)

Csak nem tán játszol?
    Megkaptad a mailem?
  • Guer
    az hogy lehet hogy 2 db #14436 os hozzászolás van?
    amugymeg: gyertek jáccani!!!
    lassacskán csak lessz népesség a serveren
  • FLeK0
    masfel oldalt olvass maskor vissza az ilyenek elott.
  • Kandurex
    jah nem, kurva, elbasztam

szal

rcon mp_restartgame X

a helyes parancs :)
  • Kandurex
    rcon mp_restartround X - A pálya újraindítása (X értéke 1-1000 lehet, és azt adja meg, hogy a parancs beírása után hány másodperccel történjen meg a restart).
  • berlinboy6329
    hi all!

Találtam a konzolba olyant hogy: error parsing Botprofile.db. nem tom mi ez, de lehet ez a baj nem tom.

Meg netgen nem tok nyomulni mert:

1.Ha elindítom a gémet netes helyeket keresek, rányomok at 1ikre 2 kockát tölt és kilép, mire a konzol azt írja, hogy használjam steamet. OK. elindítom, create account v. mi megcsinálok mindent és a végén ezt írja: connecting to seismic363 és tölt,tölt,tölt, má tökre elegem van megnyomom a ctrl+alt+del-t és ki van írva nem válaszol. így nem tok a gémben nyomulni.

2.ASE akármelyik magyar szrvert választom, akárhanyan vannak rajta mindig az írja hogy tele. segítsetek már lécci!!
  • Sné Zsuzsa
    Háj Evribodri!!
    Nos....most már kialudtam magam...így talán jobban Rambo-zok majd

Na majd tali all...
    Fincsi Csicsi
  • Ben C
    én már voltam, tényleg jó, de elkeserítő ez a 19-25 FPS.. :(
  • Ben C
    Legalább jó mnagy betűkkel írta publikba hogy Col Andrew sajnos lámi, ezér kap +40 HP-t? :D
  • Borg
    Na, egész jól megy a szerver. Végül minden be van állítva, most is 8-an voltunk már bent.
    Tessék menni oda játszani :)
  • Col Andrew
    ez a "noob assistance" van a small #3-on is és tényleg nagyon idegesítő. Multkor beléptem és lelőttek (0-1)majd kiírta, hogy láma vagyok és adott 40 hp-t a 100 fölé. Elég kényelmetlenül éreztem magam..
  • Sil3nt
    én csináltam a képet! Sajnos CSAK oda jutottam, be de 1-2 kör után ki is léptem.
    Nekem is ilyen volt a hép-ém? Nemtom, de megnéztem spectatorba pár emberkét és érdekes módon nekik nem volt 100 fölötti hp-juk. Csak Neki volt. OK az egy dolog, hogy a server tehet róla, most nem név szerint oltogatok.
    A játék miatt játszol! Ez helyes, de így/ezzel elrontoja a másik játékát, hogy dupla annyit kell belelőni mint amúgy.
    Tehát nem [LT] clant akarom ezzel bírálni, mert ez a hp növlés csak server oldalon müködik
    Magam részéről befejeztem, de többet nem megyek a CS:Source Smalla #2 serverre..ennyi
  • Col Andrew
    igazi cd-key kell hozzá. és 5 cd-és a hl2...hl2 hivatalos multiplayere
  • Takezó
    Igen, eredeti kell a CS:S-hoz...
  • Cicero
    Ja és hány cd-s?
  • Cicero
    Nem fogom keresgélni, azt szeretném megkérdezni, hogy a Counter Strike-hoz igazi cd-key kell? Mert ha igen akkor nem fogok CS-ni...
  • dimenzio harcos
    Még egyszer megpróbálom elmagyarázni, hátha megérted:
    - [LT] Achilles... azért játszott ott, mert ott volt hely/jó ping volt/jó map volt.
    - Nem a mi szerverünk, így nem is mi állítjuk be, hogy hogy működjön.
    - Nem amiatt játszunk, hogy fejlődjünk, hanem a játék miatt!
    - Nem tom ki csinálta a képeket (!), de úgy tűnik, az is az ilyen "szerver Lámáknak..." szerveren játszott.
    - Ha valaki halott Téged nézett volna (1-2 túlélt kör után), neked is 100 fölött lett volna a hp-d, bár Te, mint élő nem azt látod.

erről ennyit.

üdv:
    [LT] dimenzio harcos
  • FLeK0
    Gondolom feltettel a hl2-hoz valami magyarositast, azt takaritsd el, es allitsd vissza a steam nyelvet a menubol valaszthatok egyikere, akkor mas is fogja tudni kezelni.