codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Szivesen A hála másik fele St "apánkat" illeti, aki az SG egyik backup szerverét a téma rendelkezésére bocsátotta. Majd továbbítom neki :)

Én meg legalább kicsit felelevenítettem a linux/ssh tudásomat :) De mostmár van egy jó konfig, amit jól el is mentettem szükség esetére :) Egykét dolognak keményen utána kellett ugyan járni, de aztán csak megoldódott minden. Az hogy ilyen jól fut, valszeg annak is köszönhető, hogy relatíve izmos gép (kb mint az enyém), ráadásul napközben csak a css szerverünk fut rajta. Csak éjjel 3 és 6 között végez backup feladatokat a szerver.

Én majd jövö hét végén leszek legközelebb a játékban (javaslatok, észrevételek PÜben jöhetnek, itt leszek), addig is kérném azt a pár admint akit eddig beraktunk, hogy megfontoltan cselekedjenek. További adminok későbbiekben lehetnek, ha már kellően populáris lesz a szerver.

A szerveren természetesen mindekit szivesen látunk, nem csk SG-seket!

PS: A szervert WAR célokra nem adjuk ki, tehát KIZÁRÓLAG public szerverként szolgál.