Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
lényege? akinek gyenge gépe van az gyenge grafikát kap, a minõségnek ára van, amúgy tényleg ámulat a graf, de szerintem máshoz nem kellett volna nyúlni, kissé elcseszték sztem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

toMpEr
hat ha leveszed a beallitasokat ennel joval gyengebb gepen elmegy mas dolog, hogy az lenne a jatek lenyege, hogy ne nezzen ki olyan szarul, mint az 1.6...

M@TriX
hmmm, ez sem rossz 5let

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
a hely nem gond

az asztalon készíts egy ikont, kitallózod a HL2.exe-t és aztán az ikon jobblikk tulajdonságok és ott az elérésnél az exe után odaírod a paramétereket...

toMpEr
ugy hogy hasznalod az agyad.

M@TriX
vidkari sztem elég, szerintem lehet a CEL a szûk keresztmetszet...
a RAMnak elégnek kellene lenni...

talán mondjuk vegyél vissza a beálításoknál...

itt az irodai ATI9200-esen is elmennt a gém...

c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike ezt hogyan irjam be hova ?

Az gond hogy ha nekem G:\Games\CSSource itt van a játék?

toMpEr
nem, procit meg videokartyat vegyel

Extraboy
Plz help egy kicsit!
Most ez a gep configom van: celeron 2.6Ghz, ATi 9600XT, 512MB kingston ram es van olyan palya ahol a CS:S vagy picit vagy egy ket helyen elegge szaggat (15-20fps). Ha ebbe beleraknek meg 512mb ramot akkor naggyabol megoldana?

Na nekem is megy már,kösz mindenkinek aki segitett!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nemigazán funkcionál :)

toMpEr
hq kepek:
office
dust2

toMpEr
de ha nem akkor az options-ban be tudod allitani

toMpEr
escape-re bejon...

és botokat hogyan tudok betenni? nemjön be a konzol...

már mükszik, mátrix faq része rendben van :-)

M@TriX
ezzel nem találkoztam, nézd meg, hogy biztos-e, hogy a finalt szedted le...

M@TriX
a material a crack kimásolás hiánya...

M@TriX
"2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba"

toMpEr
alltalaban akkor van dll hiba ha rosszverziot szedtetek le

M@TriX
nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a végén írtam, hoygh nem kell törölni semmit.
Ha nem rakod fel az online c5racket, csak tört szervereken akarsz játszani, akkor kell töröln a Steam dll-t...

http://www.suprnova.org/

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Zetorg
nekem az volt a baj, hogy nem winrarral tömörítettem ki, hanem wincommanderben belementem a .rar file-ba és kimásoltam a tartalmát!!
winrar indít, select all, extract to specified folder!
utána megcsinálod még amit kell és megy. (crack, steam.dll töröl, stb...)

Nem tudok visszalapozni! Nem mûködik a gomb! Mik vannak...
Nem tud valaki olyan helyet ahonnan INGYEN le lehet szedni az EMPORiO fullos CSS-ét? Olyant én is tudok ami pénzes. De ha van ingyen akkor szóljatok, spór kört nyomatok éppen

Matrix segits!
vstdlib.dll nem található miért!?

valamiért nemakarja megnyitni ezt a materialsystem.dll-t...

mukika
nem kell.

Shodan
vstdlib.dll nekem is a probléma!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

materialsystem.dll unable to open :)

Shodan
De én mindent így csináltam és nem megy!!!!!
Kifelejtetted hogy a steam.dll le kell törölni vagy átnevezni!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ugy csináltam ahogy leirtad de akkor is hiányolja a vstdlib.dll-t!
:((

M@TriX
sorry ;)

toMpEr
jatek helye vegen ne legyen \,mert nem indul...

M@TriX
FAQ
1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi idõre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésrõl lépésre kövesd ezt az útmutatót.

Hello
vstdlib.dll nem található!!
ezt irja és nem indul a Source legyen valaki oly kedves és segitsen!

Shodan
hogy csináltad??? nekem is ez a baja!!!

Zetorg
megoldódott

Shoots
es valaki elmondana hogy hol talalom ezt a steamapp.cfg ot? mert nekem nincs benne a konyvtarakban :( pls help

Mr_no_NaMe
Hmm vki?#2372
XeeN
Mûködik a krekkelt változat a hivatalos szervereken is. Legalább is nálam( miután a Steam nem fogadta el a kártyámat, ki kellett próbálnom )

Zetorg
hi!
vstdlib.dll nem található!!
ez miért?

pluhi
Tegnap este ment. MA még nem próbáltam. Haverom is szivott a console lehivásával, nálam simán ment.
Mr_no_NaMe
Nemtudja vki honnan szedhetnék le botokat a Cs:Sourcehez?
threeman
szerintem az onlineplay emperio crackkel menni fog

Tepet
srácok ti aki tört játékkal toljátok, tudjátok használni ase-t?

threeman
Müxik az onlineplay emporio crack? Tehát lehet vele hivatalos szervereken is lökni a gammát?

ha vkinek még kell knzol a cracked verzióban akkor a segítség
cstrike/cfg/config
és a léyneg h a toggle konzol betüje angol legyen
különben nem megy a source

Skiper
báh

gyuri http://gyur6.uw.hu

Promi
Nem
kb. ugyan az.
de_cbble.nav hianyzik ezen a mapon nem mennek a botok.
Nalam mar mennek.
cs16_Z-bots bejatszott
toMpEr
nemtudom, nekem 1.6-ban nincsennek botok, nem nagyon teszteltem, de szintemindig beragadtak valahova