Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azt írja hogy az sokkal jobb ezé meg azé olvassátok el. Ha valakinek megvan akkor inkább azt kéne feltölteni dse ha nem akkor jó a régi is. De azért az új jobb lenne
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Nekem még ki kell derítenem ki a kódja 😞,. Windows Commander-ben megvan, de a fejembõl meg kiment 😞.
free a torrent és a DC...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
anyám...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha annyi agyad nincs, hogy visszaolvass, nem is érdemled meg hogy játsz a hivatalos szervereken is...
nekem is az volt a baj, hogy nem totalcommanderrel, hanem csak simán winrar-al kell kicsomagolni!!!!!!!!!!!
kösz zetorg!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Aki segítõkész kedvében van csak az figyeljen most ide, honnan tudnám letölteni ingyenesen???
Köszi a választ!!

Létezik amúgy magyar crakelt szerver ahol lehetne játszani?
Sajnos 9800 -on 1024 ben kisse szakadozott.
Vennem kell egy x800 -at hogy menjen rendesen.
Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
Mert én letöltöttem kicsomagoltam, majd crack könyvtárban kévõ cuccot bemásoltam a gyökérkönyvtárba, csináltam paracsinkont meg indítási paramétert is megadtam, de mindíg hibát ír ki és besem tölti a gémet!
Mi lehet a gond?
Én sem szórom a pénzt, de a HT (Hyper Trading) nagyon jó dolog, megérte nekem
V9ykn8_TZL0