Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
nem.

Kandurex
Tomper amit adtam az támogatja a fxp?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ronaldo07
Sirályok vagytok!!!

Helo!Lenne egy problémám!Rar-ból kitömörítettem a gamet,lecrackeltem és amikor indítani akarom kiírja hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert vstdlib.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.

toMpEr
marmint arrol amit most toltok fel

toMpEr
kamu az uj szar. az eredetibol masoltak le.

Kijött a proper!!!! www.nforce.nl Lucifer vagy mi
Azt írja hogy az sokkal jobb ezé meg azé olvassátok el. Ha valakinek megvan akkor inkább azt kéne feltölteni dse ha nem akkor jó a régi is. De azért az új jobb lenne

Kandurex
Hmm? Akkor egyenlõre hagyom.

magus
emporios crackel ment h csinaltam servert magmanka. online crackel, ugy hogy atirtam mindent "" ek koze rakva a usert, passt, es a css helyet, ugy conencteles vegen ket robid pityeges es nem emgyt ovabb

nem lehet vhogy megoldani hogy futtatható legyen ASE-bõl?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

KIRÁLYOK VANGYUNK MUHAHAHAHAHAHAHAHA. ÉS THANX TOMPER már el is kezdte feltölteni 😊 yeehaw!

Kandurex
Mi a progi neve?

A WIn Comm nem írja ki a csillagokat? mert egy progival könnyen megtudod nézni mit rejtenek és akkor nem kell telefonálhgatni. Az én FTP-m sajnos nem támogatja az FXP-t de ha a tiéd támogatja és megvan a kód akkor a tiéd jobb lenen mert arra gyorsabban fel lehetne paszírozni.

Kandurex
Ha nem megy Myron szólj, mert akkor neki kezdek a kód után telefonálgatni 😊)

Kandurex
Myron akkor add ki priviben Tompernak.

Nekem még ki kell derítenem ki a kódja 😞,. Windows Commander-ben megvan, de a fejembõl meg kiment 😞.

hmm akkor ossze is hozhatnatok valami 10/100 mbites serverre azt a fxp-zest 😄

toMpEr
en tudom fxp-ni, tehat ha tamogatja akkor johet
ha nem akkor 512k-val tudom feltolteni

ja bazzeg sirály ötlet, én is tudok szolgáltatni FTP-t! FREE!

az jo 5let lenne.. mindenki feltolt 1-2 darabot es ugy meg 10k-val is hamar meglenne

Kandurex
Ha van valaki akinek gyors a feltöltése és meg van, adnák egy FTP ahová fel lehetne pakolni 😊, persze free, bárki használhatja.

ja csak mind2 kurvára lassú

Ronaldo07
Köszi!!

M@TriX
alattad már kérdezte valaki...
free a torrent és a DC...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ronaldo07
Sehol senki??

ZsoltiHunGames
sikerült megcsinálni müxik minden!!!!! 😊)
király!!!!!

M@TriX
mondjuk a totalC-nek megadhatod, hogy a WinRAR-t használja 😊)
anyám...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
igen valami "bot" van benne.. az crackelt

ha annyi agyad nincs, hogy visszaolvass, nem is érdemled meg hogy játsz a hivatalos szervereken is...

Shodan
MÛKÖDIK!!
nekem is az volt a baj, hogy nem totalcommanderrel, hanem csak simán winrar-al kell kicsomagolni!!!!!!!!!!!
kösz zetorg!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ronaldo07
Jó napot mindenkinek!!
Aki segítõkész kedvében van csak az figyeljen most ide, honnan tudnám letölteni ingyenesen???
Köszi a választ!!

ZsoltiHunGames
addig másolgattam most a cuccot, hogy a játék az megy, szervert is tudok gond nélkül csinálni, de viszont egyetlen szerverre sem tudok felmenni, valami hiba miatt!
Létezik amúgy magyar crakelt szerver ahol lehetne játszani?

M@TriX
szerintem is, vegyél.

HI

Sajnos 9800 -on 1024 ben kisse szakadozott.
Vennem kell egy x800 -at hogy menjen rendesen.
pár üzenettellejjebb van egy faq amit mátrix írt, úgy próbáld meg

Seth
Szerintem mindenkinek ez van..😊

PSN ID.: Beegabor

M@TriX
talán olvass lentebb

ZsoltiHunGames
Valakinek müxik ez a változat:
Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO

Mert én letöltöttem kicsomagoltam, majd crack könyvtárban kévõ cuccot bemásoltam a gyökérkönyvtárba, csináltam paracsinkont meg indítási paramétert is megadtam, de mindíg hibát ír ki és besem tölti a gémet!

Mi lehet a gond?

valahonnet (dc-n meg torrenten kivul) le lehet huzni free a gamet?

M@TriX
ugyanezt intelbe. és nem lesz gondod még egy ideig az új játékokkal...
Én sem szórom a pénzt, de a HT (Hyper Trading) nagyon jó dolog, megérte nekem

Extraboy
Akkor procibol szted mit erdemes vennem?

M@TriX
amúgy nem érdemes húzni, nem ér semmit... (pontosabban nem sokat)

M@TriX
jaja sajnos, a PIV CELek sajnos zsákutcák, a CEL D-k már érnek valamit...

Davidus
Azt lecserélni kell😉

V9ykn8_TZL0

Extraboy
2.6ghz-es celeron procit hogy lehet feljebb tuningolni?

Nah köszi a segítséget müxik 😊

Davidus
Ha felhúzom a procit 3200+-ra akkor viszi az fps_max 50-et is de még az is kevés.

V9ykn8_TZL0

Davidus
9600xt nem elég az élvezetes multihoz. Nekem 2500barton és 9600xt van. fps_max 40-el játszok mert 40 alá nem nagyon megy de ha nem állítom be a max fps-t akkor ugrál az fps mint a barom. fps_max 60-al már tökéetes lenne de sajna nem bírja a gép😛 9800pro lehet hogy elég lenne neki de 9600xt sovány.

V9ykn8_TZL0

mukika
cosole és beírod, hogy bot_add stb...

csinálsz egy parancsikont az asztalara a hl2rõl, utána azstalon jobbklikk hl2re, tulajdonságok vagy properties, és oda írod be 😊

matrix botokat hogytudok betenni a gamebe?