127
-
#26 Minek neked 100fps??? Az emberi szemnek 24 képkocka elég a folyamatos mozgáshoz (mozifilm). Igaz játékban a framek tökéletesen élesek, nem olyan picit elmosódott kontúrúak mint a filmekben, de még így is elég 30-40fps a folyamatos mozgáshoz. -
#25 megnéztétek a 301 képet? a tesztelő gépén is csak 3fps el futott :o) -
#24 P4 3GHz/800 proci, 1 GB RAM Dual Channel, Ati 9600PRO 128 Mb, remélem elég lesz :) -
Mice #23 vannak azért itt aranyos lények :)
a 306oson szinte már látom hogy jobban fogja bírni a rocket-ot mint anno a pokolbáró:)
egy ilyen 305öst meg feléd rohanni meg egyszerűen élmény lehet
d308 - amikor a fagyi visszanyal
312 ubul :)
310 szeressen már valaki!
100fps amúgy tényleg kell! -
Mice #22 "egy újfajta X800 sorozatú ATI kártya lehet. Persze amennyiben a négylevelű lóhere, és a lottó ötös is rendelkezésre áll, akkor egy 6800 Ultra is számításba jöhet"
ez most azt jelentené, hogy szerintük nagyságrenddel gyorsabb egy 6800u egy x800 xt-nél vagy csak az ár miatt írták így
az x800 se olcsó, de négylevelűként minek vegyen lassabbat az ember? vagy tényleg gyorsabb? -
#21 Én meglepődnék. :D meg sztem mindenki. -
#20 Emlékszem, Quake3-kor 1024-ben egy Voodoo3 meg TNT2 olyan 40 fps-t nyomott, akkor azzal mindenki elvolt jól. Most is elleszünk a mostani kártyáinkkal. Később jött csak ez a "400 fps kell a sima játékhoz" azt meg 3-4 év múlva megint csak elérjük :P
(BTW, én is azt mondom, kell a 100 fps mindenből) -
vrob98 #19 http://www.chron.com/cs/CDA/ssistory.mpl/tech/weekly/2690450 -
vrob98 #18 Akit erdekel az eredeti:
<A HREF="http://www.chron.com/cs/CDA/ssistory.mpl/tech/weekly/2690450"> http://www.chron.com/cs/CDA/ssistory.mpl/tech/weekly/2690450 </A>
Szo nincs arrol hogy az FX5600Ultra es 5700Ultra kartyakkal hogy is fog futni. Szvsz nem lepodnek meg ha 9600pro/xt folotti szinten teljesitenenek... -
#17 mert arra optimizaljak.. hidd el ha a te gepedre kulon optimizalva lenne akkor nalad se akadozna... -
#16 vennem kell ram-ot, procira nincs most pénzem -
Tiby #15 Úgy értem hogy már 2002-be ki kellet volna adniuk de halasztgatták idáig -
Tiby #14 Akkor már látszik hogy ez az utolsó megjelenési dátum -
Borg #13 Szerintem azzal már a high közelébe is lehet nyomkodni majd. 40-60FPSt teljesít, az már bőven jó.
Azért annyira az id-ék sem szállnak el maguktól, hogy egy 3ghz+1gb+9800pro gépen ne legyen szép a játék :) -
#12 akkor elővesszük majd jövőre, karácsonykor, ha már jobb PC-ink lesznek! csak az a rühej, hogy x-boxon hogy a fenébe nem fog szaggatni? (jóvan, hogy le van búdítva, de akkor is) -
#11 Elvileg nem túl jó ez a dual channel, mert ugye felelezi az óra jelet, magyarán 1gb/200Mhz. De gyorsabban ír bele a ramba, mert úgy veszi, hogy 1 slotban van nem pedig 2-őbe. Szóval lehet hogy néhány alkalmazás jobban szereti ha nem dual channelbe van. -
#10 oke... gondoltam hogy a mostani top feleseg lesz az idealis es a kozepkategoria pc a minimum.. de egy kerdesem van.. akor most egy 3g+1gigaramos, 9800pro-n vajh normal modban fog szepen futni vagy lehet high fele nyomkodni a potit??? vagy a hi' modban majd csak a jovoben megjeleno kartyatok fog futni ertelmes fps el? -
#9 JAh.. nekem is úgy van benne a memória, egyébként nem nézted ha nem dual chanelben van úgy mennyivel lassabb? -
#8 Hasonlo az én configom is. 2500+AMD, 2x512/400ram dual chanelbe, Ati Radeon 9800Pro. -
#7 Nekem 2800as xpm van 1gb memóriám, ettöl nem félek viszont a videokártya lehet hogy nem lesz az igazi /abit siluro gf4Ti 4200/128/ de talán normálisan fog menni rajta. -
#6 Azért hozzátenném, hogy a ma kapható leglassabb procik csak Ghz-ben teljesítik a követelményeket, számolási teljesítményben nem. Ugye nem kell mondanom, hogy a Celeronokról beszélek? :) -
#5 Ki mondta, hogy milliomosan kell lennie hozzá? -
#4 Na azt hiszem, ezzel a gép követelménnyel nekem nem lesz gond! Jöhet a Doom3 1280*1024, remélem kihajtom belőle csutka grafikával -
ThomasTheKoRner #3 Nemtok írni -
ThomasTheKoRner #2 Ahogy az várható volt...
Ha valaki játszani akar vele,és úgy akarja végignyomni a játékot ahogy azt az alkotól eképzelték ,akkor a ma kapható leggyorsabb vassal kell rendelkeznie.Ugyanígy volt ez a q3 korában is...1 év múlva egy átlagosnak nevezhető gépen is jól fog futni,addig meg marad a milliomos koölykök kiváltsága a may grafika -
Szemi90 #1 Hmmm.. Hajrá IdSoftware! Talán kicsit fellendíti a forgalmat ebben a nagy nyári uborkaszezonban. Mindenki vegyen VGA kártyát legalább 70k HUF-ért.