242
Port Royal, az Űrben :)))
-
#122 Itt irnak róla sokat. tehát nemtudom hogy mit nézel. -
#121 Pedig szerintem az a game ez és SF3-as benne van nfoban is. -
Thanatos #120 jah és a reloaded se törte ezt emg..., amti emgtört az a domination nevü game ami egyrészt nem sf3 msárészt emg hiába mert alapbol fagyik mint a rohadtélet a aptchekhez meg nem csináltak a drágák törést... :) -
Thanatos #119 dominator az utoneve elvielg és amit lent linkeltél be képeket ahoz semmi köze az év világon :) (az a game spec bejött :P) -
#118 Látom kurvára érdekelhet titeket a game ha alapvető dolgokat nem tudtok.
A game neve Space Rangers 2: Domination és igencsak 5 hónapja már feltörte Reloaded. #100.
-
Thanatos #117 mind1, megodlottam :) viszotn a game nem jött be, hát pech :( del :) -
Thanatos #116 basszus, -capslock, sorry mindenkitől :) -
Thanatos #115 HM, VAN AKINEK MEGY EZZEL A KEY-EL? MERT NEKEM NEM VEZSI BE, AZTMONDJA ROSSZ KEY :/ PEDIG EDDIG MÉG ILYEN GOND NEM VOTL SFCURE-OS MODSZEREKNÉL -
kHares #114 Thanks -
#113 CD-KEY: N8M6-86QVE-ENMNH-E542E-YHXJ2
-
kHares #112 Mondjuk te az elsőről beszélsz szerintem, mert angolul a 2. rész most jött ki, és ha lehet ennek az idézetnek hinni: "at the moment there is no way to create a working backup of StarForce 3 protection", akkor várni kell egy kicsit még a crackre
Amúgy nincs valakinek linkje az .nfo filehoz? Ahonnan töltöttem ott nem volt és kéne a serial. Vagy a serial-fix is jó lenne. -
#111 Én erről nem hallottam. Se az nforce-on, sem pedig a warez oldalakon nincs erről semmi. Hol láttad? -
#110 Ez is van de minek már reloaded feltörte rég. -
hapi #109 Király hogy ezen a DVD-n rajta van a Space rangers 1 is.
Én pl csak most játszom a Space rangers 1 -el. pedig itt a FEAR QUAKE4 Black And white 2. AGE of EMpire 3. stb. De ez a kis szar fogott meg... -
Drex #108 Space Rangers 2 SE SFCureCloneDVD-MiRROR
:DDDD -
Dns5000 #107 1. nem lehet
2. passz -
Dns5000 #106 dejo nekem nagyon tetszett az elso resz :) -
gera0909 #105 SZiasztok! A következőkre lennék kíváncsi (SR1):
-a kísérő-robot fegyverzetét hogyan tudom megjavítani?
-nemtom nálatok van-e ilyen, de nálam ha végigjátszom, v ha meghalok kilép. Tudtok rá vmit?
KÖszi! -
Drex #104 ez fehérben jelenik meg ?
-
#103 az első részből volt magyar verzió -
#102 Ez is?? Én a demóban nem találtam semmi magyarságra utaló dolgot. -
#101 Ez is tud magyarul? -
#100 Space Rangers 2: Domination
2005-05-27 PC Game ISOs Domination (c) Dreamcatcher RELOADED 78x15 MB
Újítás, hogy hatalmas adag sci-fi 3D RTS részt pakoltak bele. 200 év telt el a főgonosz legyakása óta. Baljós fenyegetés kél a galaxisban. Életre kel egy bolygóméretű, önszabályozó gyár, mely harci androidokat termel. A Főagy úgy dönt, minden értelmes lénynek pusztulnia kell a galaxisban, csak a gépek maradhatnak. A Dominátorok megkezdik a lakott bolygók módszeres kitakarítását.
Speciális besorolás: 2D Űr RPG és 3D sci-fi RTS
Képek
Demóval toltam nem rossz. -
Drex #99 olvass vissza.. :(((
na szal ....
az a gond , hogy ha megnézed az error logokat, mindig azt irja ki hogy Lang:Not installed.
Na ebből kiindulva a patch feltelepitése után, vissza másoltam az eredeti Crac-ket, és hát ugye nem ment...
A megoldás
a patch telepítése után, Crack vissza, és utána 2 filét kell modositani.
1. cfg.txt
2. install.txt
Csak a modositásokat irom le
1. cfg.txt
Lang=Hun
2. install.txt
Lang ~{
Eng=English,Eng
Fr=French,Fr
Rus=Russian,Rus
Hun=Hungarian,Hun
}
és láss csudát.... :DDDD
-
Amaroo #98 Csak egy a gond hogy az újság varziót nem lehet patchelni keresi utánna a CD-t. Sajna én csak az angol (arra meg nem lehet feltenni a magyar patch-et) és az újság ver. teszteltem. -
#97 Az egyik PC-és újság januári számának e játék magyar nyelvű változata van a CD-mellékletén. Ha esetleg valaki meg akarná szerezni... -
Amaroo #96 Itt van egy Patch: http://cheatz.spieletips.de/cgi-bin/rate/rate.pl?FROM=html&LANG=de&http://www2.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sr_hun_1701.zip -
#95 JAJA.
Erdekes csak ezt a variaciot nem neztem meg.
Pedig meg az ISOban is atirtam ezeket a txt fajlokat. :P
Ugy nem indult el. :P -
Drex #94 -
#93 Hazajöttem a nyaralásból.
Látom közben sikerült megoldani a problémát :-)
-
Drex #92 elég csak az install.txt modositani, utána megjelenik a választható magyar nyelv :DDD -
Drex #91 de vazze... most aztán rohadtul nem tudom mi micsoda... ujra kell tanulni az összes cucc nevét :))) -
Drex #90 ggg -
Drex #89 na szal ....
az a gond , hogy ha megnézed az error logokat, mindig azt irja ki hogy Lang:Not installed.
Na ebből kiindulva a patch feltelepitése után, vissza másoltam az eredeti Crac-ket, és hát ugye nem ment...
A megoldás
a patch telepítése után, Crack vissza, és utána 2 filét kell modositani.
1. cfg.txt
2. install.txt
Csak a modositásokat irom le
1. cfg.txt
Lang=Hun
2. install.txt
Lang ~{
Eng=English,Eng
Fr=French,Fr
Rus=Russian,Rus
Hun=Hungarian,Hun
}
és láss csudát.... :DDDD -
Drex #88 thx... probálkozom.. -
#87 http://www.cenega.hu/800/downloads.php -
Drex #86 dobd már fel valahova... hátha vki esetleg meg tudja oldani .(((( -
#85 Nos kozben szereztem egy SR 1.70es magyar patchet amiben bent van a CFG konyvtar es a hun.dat file, csak sajnos nem mukodik igy a dolog.
Szal egy teljes ISO kell nekunk, mert ez igy sajnos nem megoldhato. -
#84 Koszi a gyors valaszt.
-
#83 Na itt vagyok!
A privire válaszoltam. A kért mobilszámot elküldtem. Vasárnap este jövök haza, úgyhogy hétfőn fel tudom tölteni a kért fileokat.
Én egyébként elég döcögősen haladok benne.
Belevágtam a kereskedő bizniszbe. Csordogált a pénz, aztán ez elég unalmas lett, mivel oda vissza ingáztam két bolygó között, hogy legyen egy kis pénzem. Aztán hagytam a kereskedést és felszereltem a hajóm komolyabb (máramennyire komoly a pénzemből telt) fegyverzettel. Aztán nekiálltam kalózokat üldözni. Szerencsém volt, hogy a kalóz felajánlott egy kis pénzt, hogy hagyjam békén mert már teljesen szétlőtte a hajómat és még egy kört már nem bírt volna ki. A pénz persze közel sem fedezte a jívítási költségeket.
Szóval eddig nem igazán vagyok a galaxis szupersztárja