242
Port Royal, az Űrben :)))
  • grebber
    Itt irnak róla sokat. tehát nemtudom hogy mit nézel.
  • grebber
    Pedig szerintem az a game ez és SF3-as benne van nfoban is.
  • Thanatos
    jah és a reloaded se törte ezt emg..., amti emgtört az a domination nevü game ami egyrészt nem sf3 msárészt emg hiába mert alapbol fagyik mint a rohadtélet a aptchekhez meg nem csináltak a drágák törést... :)
  • Thanatos
    dominator az utoneve elvielg és amit lent linkeltél be képeket ahoz semmi köze az év világon :) (az a game spec bejött :P)
  • grebber
    Látom kurvára érdekelhet titeket a game ha alapvető dolgokat nem tudtok.

A game neve Space Rangers 2: Domination és igencsak 5 hónapja már feltörte Reloaded. #100.

• Thanatos
    mind1, megodlottam :) viszotn a game nem jött be, hát pech :( del :)
  • Thanatos
    basszus, -capslock, sorry mindenkitől :)
  • Thanatos
    HM, VAN AKINEK MEGY EZZEL A KEY-EL? MERT NEKEM NEM VEZSI BE, AZTMONDJA ROSSZ KEY :/ PEDIG EDDIG MÉG ILYEN GOND NEM VOTL SFCURE-OS MODSZEREKNÉL
  • kHares
    Thanks
  • quakerman
    CD-KEY: N8M6-86QVE-ENMNH-E542E-YHXJ2
  • kHares
    Mondjuk te az elsőről beszélsz szerintem, mert angolul a 2. rész most jött ki, és ha lehet ennek az idézetnek hinni: "at the moment there is no way to create a working backup of StarForce 3 protection", akkor várni kell egy kicsit még a crackre

Amúgy nincs valakinek linkje az .nfo filehoz? Ahonnan töltöttem ott nem volt és kéne a serial. Vagy a serial-fix is jó lenne.
  • Axon
    Én erről nem hallottam. Se az nforce-on, sem pedig a warez oldalakon nincs erről semmi. Hol láttad?
  • grebber
    Ez is van de minek már reloaded feltörte rég.
  • hapi
    Király hogy ezen a DVD-n rajta van a Space rangers 1 is.
    Én pl csak most játszom a Space rangers 1 -el. pedig itt a FEAR QUAKE4 Black And white 2. AGE of EMpire 3. stb. De ez a kis szar fogott meg...
  • Drex
    Space Rangers 2 SE SFCureCloneDVD-MiRROR

:DDDD
  • Dns5000
    1. nem lehet
    2. passz
  • Dns5000
    dejo nekem nagyon tetszett az elso resz :)
  • gera0909
    SZiasztok! A következőkre lennék kíváncsi (SR1):
    -a kísérő-robot fegyverzetét hogyan tudom megjavítani?
    -nemtom nálatok van-e ilyen, de nálam ha végigjátszom, v ha meghalok kilép. Tudtok rá vmit?
    KÖszi!
  • Drex
    ez fehérben jelenik meg ?
  • robotnyk
    az első részből volt magyar verzió
  • grebber
    Ez is?? Én a demóban nem találtam semmi magyarságra utaló dolgot.
  • Axon
    Ez is tud magyarul?
  • grebber
    Space Rangers 2: Domination

2005-05-27 PC Game ISOs Domination (c) Dreamcatcher RELOADED 78x15 MB

Újítás, hogy hatalmas adag sci-fi 3D RTS részt pakoltak bele. 200 év telt el a főgonosz legyakása óta. Baljós fenyegetés kél a galaxisban. Életre kel egy bolygóméretű, önszabályozó gyár, mely harci androidokat termel. A Főagy úgy dönt, minden értelmes lénynek pusztulnia kell a galaxisban, csak a gépek maradhatnak. A Dominátorok megkezdik a lakott bolygók módszeres kitakarítását.
    Speciális besorolás: 2D Űr RPG és 3D sci-fi RTS

Képek

Demóval toltam nem rossz.
  • Drex
    olvass vissza.. :(((

na szal ....

az a gond , hogy ha megnézed az error logokat, mindig azt irja ki hogy Lang:Not installed.

Na ebből kiindulva a patch feltelepitése után, vissza másoltam az eredeti Crac-ket, és hát ugye nem ment...

A megoldás

a patch telepítése után, Crack vissza, és utána 2 filét kell modositani.

1. cfg.txt
    2. install.txt

Csak a modositásokat irom le

1. cfg.txt

Lang=Hun

2. install.txt

Lang ~{
    Eng=English,Eng
    Fr=French,Fr
    Rus=Russian,Rus
    Hun=Hungarian,Hun
    }

és láss csudát.... :DDDD
  • Amaroo
    Csak egy a gond hogy az újság varziót nem lehet patchelni keresi utánna a CD-t. Sajna én csak az angol (arra meg nem lehet feltenni a magyar patch-et) és az újság ver. teszteltem.
  • lala12
    Az egyik PC-és újság januári számának e játék magyar nyelvű változata van a CD-mellékletén. Ha esetleg valaki meg akarná szerezni...
  • Amaroo
    Itt van egy Patch: http://cheatz.spieletips.de/cgi-bin/rate/rate.pl?FROM=html&LANG=de&http://www2.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sr_hun_1701.zip
  • [Jakuza]
    JAJA.
    Erdekes csak ezt a variaciot nem neztem meg.
    Pedig meg az ISOban is atirtam ezeket a txt fajlokat. :P
    Ugy nem indult el. :P
  • Drex
  • Axon
    Hazajöttem a nyaralásból.
    Látom közben sikerült megoldani a problémát :-)
  • Drex
    elég csak az install.txt modositani, utána megjelenik a választható magyar nyelv :DDD
  • Drex
    de vazze... most aztán rohadtul nem tudom mi micsoda... ujra kell tanulni az összes cucc nevét :)))
  • Drex
    ggg
  • Drex
    na szal ....

az a gond , hogy ha megnézed az error logokat, mindig azt irja ki hogy Lang:Not installed.

Na ebből kiindulva a patch feltelepitése után, vissza másoltam az eredeti Crac-ket, és hát ugye nem ment...

A megoldás

a patch telepítése után, Crack vissza, és utána 2 filét kell modositani.

1. cfg.txt
    2. install.txt

Csak a modositásokat irom le

1. cfg.txt

Lang=Hun

2. install.txt

Lang ~{
    Eng=English,Eng
    Fr=French,Fr
    Rus=Russian,Rus
    Hun=Hungarian,Hun
    }

és láss csudát.... :DDDD
  • Drex
    thx... probálkozom..
  • Wanted
    http://www.cenega.hu/800/downloads.php
  • Drex
    dobd már fel valahova... hátha vki esetleg meg tudja oldani .((((
  • [Jakuza]
    Nos kozben szereztem egy SR 1.70es magyar patchet amiben bent van a CFG konyvtar es a hun.dat file, csak sajnos nem mukodik igy a dolog.
    Szal egy teljes ISO kell nekunk, mert ez igy sajnos nem megoldhato.
  • [Jakuza]
    Koszi a gyors valaszt.
  • Axon
    Na itt vagyok!
    A privire válaszoltam. A kért mobilszámot elküldtem. Vasárnap este jövök haza, úgyhogy hétfőn fel tudom tölteni a kért fileokat.
    Én egyébként elég döcögősen haladok benne.
    Belevágtam a kereskedő bizniszbe. Csordogált a pénz, aztán ez elég unalmas lett, mivel oda vissza ingáztam két bolygó között, hogy legyen egy kis pénzem. Aztán hagytam a kereskedést és felszereltem a hajóm komolyabb (máramennyire komoly a pénzemből telt) fegyverzettel. Aztán nekiálltam kalózokat üldözni. Szerencsém volt, hogy a kalóz felajánlott egy kis pénzt, hogy hagyjam békén mert már teljesen szétlőtte a hajómat és még egy kört már nem bírt volna ki. A pénz persze közel sem fedezte a jívítási költségeket.
    Szóval eddig nem igazán vagyok a galaxis szupersztárja